Skocz do zawartości

Zdjęcie

Metal/Nu-metal?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
60 odpowiedzi w tym temacie

#21 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 13 września 2006 - 17:29

jacoop to masz problem ^^ Widze ze bardzo sie denerwujesz :] Ale Rap wprowadzil cenzure i nie moge chwilami zrozumiec o co ci chodzi, wiec na przyszlosc cos z tym zrob. Zaczyna docierac do ciebie ze twoja ulubiona kapela to gowno? :]

grają jak grają,ja kupa.walą po środkowych strunach ?i mam to w dupie

Nie wstydz sie. Napisz ze sa ch.ujowi ale masz to w dupie i dalej bedziesz ich sluchac. Ja na przyklad nie wstydze sie napisac ze Children of Bodom to dobry power.

children off boodom

Tu jestes nie fair. Ja nazwe "Slipknot" pisze poprawnie.

no bum-cyk-cyk to dopiero jest gowno.wokal ma jakby ssał pałe z połykiem.zryta perkusja

Children to power metal kotuś ^^ (Poza tym od polykania z gardlem sie nic nie dzieje) Moze byc to dla ciebie gownem, ok. Ale nie nazywaj juz muzyki Slipknota metalem.

Ty mówisz że jestem satanistą...

Czytasz moje wypowiedzi wogole? :roll: Jesli tak, to czytac nie umiesz. Quote me plz.

Zaj.ebisty maly satanista

wiem że jestem bum-cyk-cyk a satanistów idx sobie poszukaj na ulicach

Tego takze nie kierowalem do ciebie...

:roll:

a perkusista slipknota i tak jest 1 z moich ulubionych muzyków i mam w;yjebane na to co ty o tym twierdzisz

Alez prosze bardzo. Nawzajem :] DarkVaust napisal ze perkusista jest jednym z lepszych. Ale gdzie? Na podworku? Gdzie on to przeczytal? W popcornie?

[ Dodano: 2006-09-13, 18:40 ]
Siergiej:
Slipknot, KoRn, Soulflay, System of a Down, Rammstein (najmniej ich nie lubie), Limp Bizkit itd. To jest dla mnie gowno. I z cala pewnoscia metal to nie jest. Jeszcze bardzo chetnie do tej grupy dorzucilbym Nirvane. Zauwazyles ze naszywki tych zespolow wystepuja na kostkach jakby grupowo? To jest taki set.

#22 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 13 września 2006 - 17:45

V'kar znasz się na muzyce jaką słuchasz, ale jeśli nie lubisz Slipknotu to nie pisz o nim źle bo on też ma swoich fanów.. ja np nie lubię techna i wszystkich jego odmian... mnie to irytuje jak słyszę tylko BUM BUM CYK CYK UMCK UMCK....!!! ale nie piszę, że jakiś tam mastah of techno to ciul i nie umie mixować czy tam robić muzyki... po prostu go nie lubię i koniec.... a to że perkusista jest jednym z lepszych wiem, z magazynu ROCK... nie pamiętam który numer, ale ten w którym była wzmianka o Slipknocie :)

#23 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 13 września 2006 - 17:54

Cholera, juz pare razy slyszalem w tym topicu ze Slipknot to metal :/ Wiec o co ci chodzi? A pisac zle bede, bo uwazam to za gowno. I nie wpadaj tu z techno bo zarowno Slipknot jak i na przyklad CoB graja na wioslach, maja bebny, bas i wokal. Ale niestety Slipknot to nie metal.

#24 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 13 września 2006 - 18:45

nie znam się na tyle, żeby stwierdzić jaką grają muzykę, wierzę w to co czytam. I nie lubię jak ktoś jest nie tolerancyjny.... ja nigdzie nie piszę że techno, HH to sux...!!

#25 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 13 września 2006 - 18:59

ja się nie denerwuję,po prostu od wczoraj mam zły dzień,bardzo zły.i piszę co mi na język ślina przyniesie.ja nie mówię że slipknot jest zajebisty,ale też nie jadę po innych zespołach których nie lubię i tyle.każdy słucha tego,czego lubi i jest git.ale jak ktoś coś mówi o moich podobanih muzycznych,to się trochę wkurzam.nie mówię że CoB to gówno.mam ich kilka kawałków ale mi do gustu nie przypadły.np "Mass Hypnotis " czy jakoś tak.a może masz rację że slipknota nie da się dać do jednego gtunku muzyki.jest trochę trash,nu,new,trochę skreczy,bitów,tribmało.pomiesznae wiele gatunków.później jeszcze odpowiem

pozdro

#26 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 13 września 2006 - 19:36

nie znam się na tyle, żeby stwierdzić jaką grają muzykę

Zauwazylem. Wierzysz w to co czytasz, sluchasz tego co ci ktos podsunie, myslisz ze to jest fajne.

I nie lubię jak ktoś jest nie tolerancyjny.... ja nigdzie nie piszę że techno, HH to sux...!!

Nigdy nic nie mialem do ubiorow, fryzur itp. A to ze Slipknot jest suxx pisze. Bo chce. Bo denerwuje mnie gdy ktos mowi ze slucha metalu i wymienia gowno.

[ Dodano: 2006-09-13, 20:52 ]

nie mówię że CoB to gówno.mam ich kilka kawałków ale mi do gustu nie przypadły

children off boodom ?no bum-cyk-cyk to dopiero jest gowno.wokal ma jakby ssał pałe z połykiem.zryta perkusja.

Przeczysz sam sobie :] Ale mow co chcesz. Mozesz ich gnoic ile wlezie ale to bedzie swiadczyc tylko o tobie. Bo CoB jest kapela grajaca dobry power metal. Uwazam ich muzyke za dobra mimo tego ze slucham ich bardzo malo.

a może masz rację że slipknota nie da się dać do jednego gtunku muzyki.jest trochę trash,nu,new,trochę skreczy,bitów,tribmało.pomiesznae wiele gatunków

Gowno nawet poslodzone bedzie gownem i smaku nie zmieni. To ze graja roznie dobrze o nich nie swiadczy. Nawet Judasom sie zarzuca ze grali zawsze to co akurat bylo modne... Mimo ze grali swietnie i mieli (maja?) jeden z lepszych wokali swiata.

#27 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:14

Nigdy nic nie mialem do ubiorow, fryzur itp. A to ze Slipknot jest suxx pisze

jechałeś także po mnie,ze jestem mały satanista i inne pierdoły.nie będę nawet wypisywał.

Zaczyna docierac do ciebie ze twoja ulubiona kapela to gowno? :]

slipknot to nies jest moja ulubiona kapela.bo prawdziwego metalu zacząłem słuchać przez Sepulturę,Soulfly,Slayera,i Panterę ...

i Ty jak mucha do gówna !nigdzie nie napisałem że slipknot to moó ulubiony band.teraz Ty V'kar mnie źle zorumiałeś.też potrafię wyłapać błąd i złapać za język :!:

#28 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:26

Nigdy nic nie mialem do ubiorow, fryzur itp. A to ze Slipknot jest suxx pisze

jechałeś także po mnie,ze jestem mały satanista i inne kupa.nie będę nawet wypisywal

Cholernie nie lubie rozmawiac z ludzmi ktorzy nie sluchaja co mam do powiedzenia i nie slyszac i nie widzac nic pier.dola dalej to samo. Nie bede ci juz cytowal siebie po raz trzeci.

#29 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:30

tak tak tak to Ty mnie chyba nie rozumiesz.dobra,zadam Ci pytanie:
-jakie są plusy slipknota ?
sam wiem że jest ich mało ale pewnie nie wiesz.gadasz jak jakiś antyfan slipknota,który zna tylko ich słabe strony.dobra powiem że wygrałeś ale jak odpowiesz na pytanie <razoth>
jak małe dziecko,co nie ?ale ja też chcę coś od Ciebie usłyszeć...

#30 wieleton

wieleton
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:30

V'kar CoB to nie power, matko nieee :D
CoB graja heavy :twisted:
jacoop, posluchaj sobie 'everytime I die' <razoth>

#31 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:33

Przeczytaj moj post z dzisiaj o 18:29. Chcialem zebyc zacytowal fragment gdzie nazwalem CIEBIE satanista. Doczytales wogole do tego momentu? Sam sie zacytowalem zeby ci oszczedzic jakze wielkiego wysilku. PRzeczytales to? JEsli tak to po co dalej pier.d.olisz to samo? Nie widze sensu odpowiadania na twoje pytania skoro nie czytasz moich wypowiedzi.

[ Dodano: 2006-09-13, 23:36 ]
Wieleton CoB to jest power... Moze nie typowy ale ma cos z powera...

#32 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:40

dobra przczytałem i co ?pasuje ?wygrałeś,może Twoim zdaniem Slipknot to gówno.niech Ci będzie że wygrałeś ale nie przestanę go słuchać bo Ty go nie lubisz.coś masz do powiedzenia na dowidzenia ?

#33 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 13 września 2006 - 22:43

A to jakas walka byla? oO Nic nie mam do powiedzenia... Ale odpowiem ci na twoje pytanie. Dla mnie Slipknot nie ma plusow. Bo ich muzyka mi sie nie podoba. Slucham dobrego w moim przekonaniu metalu (METALU!) z lat 70' i 80'.

[ Dodano: 2006-09-13, 23:51 ]
I nie chodzi tu tylko o Slipknota... Takie sam podejscie mam do Korna, SOAD, Limp Bizkit, Nirvany, Soulflaya (ktory ma naprawde swietnego gitarzyste...) i Sepultury, ktora kiedys grala calkiem niezly trash... potem natomiast zmienila styl i powstal z niej Soulflay, zreszta jako ich fan znasz ich historie na pewno lepiej ode mnie...

#34 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 13 września 2006 - 23:01

no znam i wiesz co ?

powstal z niej Soulflay

a ja myślałem że Max Cavalera założyl Soulfly,a nie Soulflay :roll:

#35 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 14 września 2006 - 05:53

Max Cavalera nie mial zadnego zwiazku z Sepultura?

#36 mafredmaniek

mafredmaniek
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • LocationRybnik

Napisano 14 września 2006 - 06:32

V'kar powiem Ci ... bull shit...

Wierzysz w to co czytasz, sluchasz tego co ci ktos podsunie, myslisz ze to jest fajne.

Siergiej:
Slipknot, KoRn, Soulflay, System of a Down, Rammstein (najmniej ich nie lubie), Limp Bizkit itd. To jest dla mnie gowno. I z cala pewnoscia metal to nie jest. Jeszcze bardzo chetnie do tej grupy dorzucilbym Nirvane. Zauwazyles ze naszywki tych zespolow wystepuja na kostkach jakby grupowo? To jest taki set.

zastanow sie co Ty piszesz, najpierw, ze Vaust jest podatny na środowisko, a pozniej, sam mniej wiecej piszesz "to jest shit, bo duzo ludzi to lubi i naszywa sobie naszywki tych zespolow" wiec za co ich w koncu nie lubisz, bo nie okresliles konkretnie, za to, ze ich naszywki widnieja na duzej ilosci kostek or for what ? Moze lepiej by bylo jakby sobie naszywali naszywki wszystkich zespolow, ktore Ty sluchasz i lubisz ? Taaak lepiej by bylo, niech nie naszywaja tego co lubia, tylko to co V'kar lubi...

#37 Sauronus

Sauronus
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • LocationOppeln

Napisano 14 września 2006 - 12:25

bull shit...

Pisze się razem xD

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nu_metal

Kluczowe zespoły Nu Metalowe to KoЯn(...)

Naukowcy się nie mylą ;p KoЯn to nu-metal.

To o tych naszywkach... Nie lubię Tokio Ciotel, nie dlatego, że mają masę fanek w wieku 13lat, nie dlatego, że wyglądają i jak cioty, nie dlatego, że jestem starszy od nich. Nie lubię Tokio Ciotel, bo śpiewają jak cioty, grają jak cioty i w ogóle wolę trochę mocniejsze brzmienie. A nielubienie jakiegoś zespołu tylko dlatego, że pełno ludzi też go lubi, to w pewnym sensie egoizm. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zostać fanem własnego zespołu i grać totalnie denną muzykę. A i tak pewnie znajdzie się ktoś komu spodoba się ten zespół i nawet jeśli nie będzie na rynku naszywek to ten ktoś sobie je sam zrobi...

#38 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 14 września 2006 - 13:55

wiec za co ich w koncu nie lubisz, bo nie okresliles konkretnie

Przperaszam ze moje posty sa takie dlugie i nie chce ci sie ich czytac :( Ale jak kiedys podejmiesz sie tego przedsiewziecia: przeczytac posty kogos z kim dyskutujesz (w tym przypadku moje) to bedziesz wiedzial za co nie lubie tych zespolow, bo to napisalem.

Dalem przyklad naszywek ze ludzie uwazaja ze sluchaja metalu a sluchaja czegos zupelnie innego. Tym czyms sa te zespoly wlasnie.

#39 MetallicA

MetallicA
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 14 września 2006 - 15:26

OMG co to za temat? ;]
Slipknot brzmi jak spluczka klozetowa.
zreszta korn tez...
Szkoda, ze korn zrobili cover One metalliki.

MetallicA ROX!

[ Dodano: 2006-09-14, 16:27 ]
SOAD SUX!

:P

[ Dodano: 2006-09-14, 16:31 ]
MetallicA, Iron Maiden, Motorhead i czasem lubie posluchac Gun n' Roses czy Led Zeppelin.
To lubie i skyrtykujcie mnie za to :]

[ Dodano: 2006-09-14, 16:42 ]
V'kar.

Siedze z kolezanka w autobusie i ona na mp3 sluchala iron maiden..
podchodzi jej kumpela:
-co ty metalu sluchasz?
-tak.
-no.. ja z metalu tylko tokio hotel.

Myslalem ze nie wytrzymam...

#40 mafredmaniek

mafredmaniek
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • LocationRybnik

Napisano 14 września 2006 - 15:45

v'kar czytalem wszystkie Twoje posty od a do z zanim napisalem powyższego posta. Owszem stwierdziles :

Perkusista wali po stopach jak poj.ebany... Ile ma? 2? Slychac jakby mial ku.rwa 4! Nie umie na tym grac... Nie do rytmu tylko jak mu sie podoba... Gitarzysci graja jednym palcem. Sa beznadziejni technicznie. Graja na srodkowych dzwiekach.

ale pozniej jakby dales przyklad tego, ze Cie to malo obchodzi jak graja tylko to jest shit, bo ludzie naszywaja ich naszywki.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych