Nie wstydz sie. Napisz ze sa ch.ujowi ale masz to w dupie i dalej bedziesz ich sluchac. Ja na przyklad nie wstydze sie napisac ze Children of Bodom to dobry power.grają jak grają,ja kupa.walą po środkowych strunach ?i mam to w dupie
Tu jestes nie fair. Ja nazwe "Slipknot" pisze poprawnie.children off boodom
Children to power metal kotuś ^^ (Poza tym od polykania z gardlem sie nic nie dzieje) Moze byc to dla ciebie gownem, ok. Ale nie nazywaj juz muzyki Slipknota metalem.no bum-cyk-cyk to dopiero jest gowno.wokal ma jakby ssał pałe z połykiem.zryta perkusja
Czytasz moje wypowiedzi wogole? :roll: Jesli tak, to czytac nie umiesz. Quote me plz.Ty mówisz że jestem satanistą...
:roll:Tego takze nie kierowalem do ciebie...wiem że jestem bum-cyk-cyk a satanistów idx sobie poszukaj na ulicachZaj.ebisty maly satanista
Alez prosze bardzo. Nawzajem :] DarkVaust napisal ze perkusista jest jednym z lepszych. Ale gdzie? Na podworku? Gdzie on to przeczytal? W popcornie?a perkusista slipknota i tak jest 1 z moich ulubionych muzyków i mam w;yjebane na to co ty o tym twierdzisz
[ Dodano: 2006-09-13, 18:40 ]
Siergiej:
Slipknot, KoRn, Soulflay, System of a Down, Rammstein (najmniej ich nie lubie), Limp Bizkit itd. To jest dla mnie gowno. I z cala pewnoscia metal to nie jest. Jeszcze bardzo chetnie do tej grupy dorzucilbym Nirvane. Zauwazyles ze naszywki tych zespolow wystepuja na kostkach jakby grupowo? To jest taki set.