Skocz do zawartości

Zdjęcie

Profanowanie Hip Hopu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
80 odpowiedzi w tym temacie

#61 Garena_master

Garena_master
  • Użytkownik
  • 89 postów
  • LocationGozulandia

Napisano 15 marca 2010 - 17:33

tylko zakladalem  - ale teraz jestem pewien... ty jestes jeszcze dzieciakiem jesli nie "wiekowo" to napewno emocjonalnie

co ma wiek do reszty - oj cholernie duzo, moje zazylosci z dzielnicowym/policja.. a owszem bardzo dobre - ludzie jak kazdy inny - a praca... bardziej popieprzona jak wiekszosc innych (podziwiam ich za cierpliwosc przy uzeraniu sie z gowniarzami po 16-20 lat)

jesli twoim zdaniem madrzy ludzie laduja w wiezieniu i nalezy im sie szacunek .. to oswiec mnie ... za co szacunek, bo jak juz napisalem 99,99%

no to tak jak mówiłem,pupilek dzielnicowego.Wychowywałeś sie między dziewczynami prawda?
gdzie napisałem o szacunku?poczytał wyżej co napisałem i jakie rzeczy mają miejsca jeśli chodzi o policje.
a ja podziwiam ciebie,że mimo iż nieudolnie starasz się udowodnić,że masz racje wychodzi ci to bynajmniej marnie ale się starasz :*
dzieckiem emocjonalnie nie dorosłym?jak ty w szkole na bank dostawałeś oklep,w środowisku którym bytujesz pewnie też i byłeś wychowany by lecieć pod łapką z rodzicami na komendę.Większość osób o tym wie lecz ty bronisz swoich koleżków to troszkę ci naświetle temat.W uwadze,w sprawie dla reportera i wielu innych wiadomościach się mówi , że policja to legalna mafia.Nie słyszałeś jak to policjant zabił osobę którą przesłuchiwał bo byłem pod wpływem?Jak zabili 9 latka bo przechodził na czerwonym świetle?i wiele innych jest takich sytuacji natomiast ty masz klapki na oczach jak koń zaprzęgowy i trzymasz się tak tej policji bez w sumie żadnych argumentów.Praca popieprzona?no fakt nie wiem jak taki człowiek potrafi sobie spojrzeć w twarz.ludzie jak każdy inny?oni mają zasrany obowiązek pilnować porządku i dawać przykład i jeśli dla ciebie to jest dawanie przykładu to prosze nie rozśmieszaj mnie słowami typu " dziecko emocjonalne " bo sam dajesz dowód na to,ze zbyt mądry nie jesteś.

Ale jak ty sobie wyobrażasz,jak widzę w knajpie człowieka po 40-stce ubranego jak metal i słuchający tej muzyki to mam mu zarzucić,że nie wyrósł z tego?gz

masz problem z odpowiadaniem na nie wygodne pytania, wole?
Bo nie potrafisz chyba na to mi odpowiedzieć.

#62 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 15 marca 2010 - 18:12

strategia ataku zamiast wymiany zdan.... no trudno, brak argumentow nadrabiany proba wysmiania...
co do postepowania policji:

Lekarz zabił 15-latkę

-teraz nienawidzimy wszystkich lekarzy

Pijany kierowca zabił  dwóch nastolatków

-a teraz kierowcow

Łyżką ładowarki zabił  kolegę, a potem go przejechał

-teraz operatorow koparko-ladowarek

Prąd zabił 50-latka

-a na koniec nienawidzimy pradu

tylko bez wyjatku bo oni wszyscy sa tacy sami!

a co do ostatniego: czytaj ze zrozumieniem - to wlasnie tyczy sie "40 latka sluchajacego metalu itd."

a sprawa kolejna.... mozna miec i 60 lat i nadal byc emocjonalnym gnojkiem

#63 Garena_master

Garena_master
  • Użytkownik
  • 89 postów
  • LocationGozulandia

Napisano 15 marca 2010 - 18:24

Kur.wa masz prawie 30 lat a jesteś osłem.
Imbecylu bo inaczej ciebie nie można nazwać.Policja to jest służba państwa która ma chronić tak?a co mnie obchodzi łyżka ładowarki czy ktoś inny kto nie zajmuje się porządkiem społecznym?
Druga rzecz zobacz na siebie robisz ze mną oftopa zamiast robić to poprzez via pm i jaki dajesz przykład innym userom jako mod?widzisz to sie nazywa brak myślenia z twojej strony a spraw wygląda tak,ze powinienem dostać warna jaki i ty również za spam nie wnoszący nic do hh a wręcz przeciwnie.
można mieć 60 lat i nadal słuchać co jest komu miłe dla ucha.Masz jakiś % upośledzenia prawda?zresztą po co ja się pytam i tak chora osoba jaką jesteś Ty zaprzeczy.Dalsza konwersacja z twoją śmieszną osobą zaczyna być dla mnie męczarnią bo nie potrafisz odpowiadać na pytania i brniesz w kierunku odwrócenia tematu ; ) więc pierw naucz się przegrywać a następnie przepraszać cepie 30 letni.w Twoim wypadku sprawdza sie również powiedzenie " zapomniał wół jak cielęciem był ".

#64 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 15 marca 2010 - 18:32

Imbecylu bo inaczej ciebie nie można nazwać.Policja to jest służba państwa która ma chronić tak?a co mnie obchodzi łyżka ładowarki czy ktoś inny kto nie zajmuje się porządkiem społecznym?
Druga rzecz zobacz na siebie robisz ze mną oftopa zamiast robić to poprzez via pm i jaki dajesz przykład innym userom jako mod?widzisz to sie nazywa brak myślenia z twojej strony a spraw wygląda tak,ze powinienem dostać warna jaki i ty również za spam nie wnoszący nic do hh a wręcz przeciwnie.
można mieć 60 lat i nadal słuchać co jest komu miłe dla ucha.Masz jakiś % upośledzenia prawda?zresztą po co ja się pytam i tak chora osoba jaką jesteś Ty zaprzeczy.Dalsza konwersacja z twoją śmieszną osobą zaczyna być dla mnie męczarnią bo nie potrafisz odpowiadać na pytania i brniesz w kierunku odwrócenia tematu ; ) więc pierw naucz się przegrywać a następnie przepraszać cepie 30 letni.w Twoim wypadku sprawdza sie również powiedzenie " zapomniał wół jak cielęciem był ".

mi wystarczy to co napisales.. jesli kiedys dorosniesz do inteligentnej rozmowy z przedstawieniem argumentow to daj znac plz... pozdrawiam i powodzenia

#65 Garena_master

Garena_master
  • Użytkownik
  • 89 postów
  • LocationGozulandia

Napisano 15 marca 2010 - 18:37

mi wystarczy to co napisales.. jesli kiedys dorosniesz do inteligentnej rozmowy z przedstawieniem argumentow to daj znac plz... pozdrawiam i powodzenia

Debilu Tępy a co ja Ci napisałem?ty nie masz szczeniaczku argumentów i szczekasz bezpodstawnie  o dorastaniu.Masz jakiś problem na tym punkcie?pewnie wywodzi się z tego,że mając 3 dychy dalej mieszkasz ze starymi.W każdej odpowiedzi twojej nie zobaczyłem sensownych argumentów więc japa.jak rozmawiając z takimi cepami jak ty, jestem za tym by jednak skrobanka była legalna.

Flame.

#66 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 15 marca 2010 - 19:12

Peja rapował o zabijaniu policji tępy debil przesłuchaj 997,nie mówię że każdy raper nawija o jp czy tam że się wzorują na murzynach ale taka jest prawda.
Acha i nie mam 13lat więc nie pierdol bo wkurwiasz takim gadaniem

#67 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 15 marca 2010 - 19:26

hmm nuter pare slow do ciebie. tym razem nie mam zamiaru cie obrazac ale musze to powiedziec. jesli czujesz sie "lepszy" czy wazniejszy ze wzgledu na wiek to sie duzo mylisz. prosze cie, nie pisz dorosniesz zobaczysz bo sam nie jestes jepszy. majac 30 lat sluchasz metalu, spotykasz sie z e-kolegami z jsp etc. nie sadze by to byl wzor do nasladowania. mowisz ze z hh i buntu sie wyrasta a nie patrzysz na siebie. dobrze wiesz jakie mam zdanie na temat metalu i metalowcach i nic sie nie zmienilo. gerena ma troche racji ale ty do bledu sie nie przyznasz. policja naduzywa wladzy i jest to jawne. to ze ty za dzieciaka siedziales cichutko u mamusi pod spodnica nie znaczy ze pozostale dzieciaki tak robily. w tych czasach policja jest bezkarna i nie dawaj przykladu na lekarzach czy operatorach koparek bo nie ma to nic wspolnego z hip hopem. powinnismy sie nawzajem tolerowac tak? pamietam twoje oburzenie jak odezwalem sie o metalu wiec daj mi przyklad od "doroslego" i nie pisz jak sie na czyms nie znasz. tyle ode mnie

#68 Garena_master

Garena_master
  • Użytkownik
  • 89 postów
  • LocationGozulandia

Napisano 15 marca 2010 - 20:03

Peja rapował o zabijaniu policji tępy debil przesłuchaj 997,nie mówię że każdy raper nawija o jp czy tam że się wzorują na murzynach ale taka jest prawda.

ciesze sie,ze tak cie to zabolało.
a ty nie pierdol na temat na który nie masz pojęcia baranie.

hmm nuter pare slow do ciebie. tym razem nie mam zamiaru cie obrazac ale musze to powiedziec. jesli czujesz sie "lepszy" czy wazniejszy ze wzgledu na wiek to sie duzo mylisz. prosze cie, nie pisz dorosniesz zobaczysz bo sam nie jestes jepszy. majac 30 lat sluchasz metalu, spotykasz sie z e-kolegami z jsp etc. nie sadze by to byl wzor do nasladowania. mowisz ze z hh i buntu sie wyrasta a nie patrzysz na siebie. dobrze wiesz jakie mam zdanie na temat metalu i metalowcach i nic sie nie zmienilo. gerena ma troche racji ale ty do bledu sie nie przyznasz. policja naduzywa wladzy i jest to jawne. to ze ty za dzieciaka siedziales cichutko u mamusi pod spodnica nie znaczy ze pozostale dzieciaki tak robily. w tych czasach policja jest bezkarna i nie dawaj przykladu na lekarzach czy operatorach koparek bo nie ma to nic wspolnego z hip hopem. powinnismy sie nawzajem tolerowac tak? pamietam twoje oburzenie jak odezwalem sie o metalu wiec daj mi przyklad od "doroslego" i nie pisz jak sie na czyms nie znasz. tyle ode mnie

masz u mnie Jack'a Danielsa.
nuterx sam widzisz kolejna osoba mówi ci to samo co ja.
pomyśl nad swoim zachowaniem a teraz marsz do pokoju!!!

#69 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 15 marca 2010 - 20:54

ty nie masz pojęcia o rapie i nie pierdol mi tu...ty gówno wiesz debilu

Rage

#70 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 15 marca 2010 - 21:00

przywoluje do porzadku. idid mowil juz w temacie analienia, zadnego wyzywania/przeklenstw. nie mam zamiaru mu nic pisac ale chyba nikt warna nie chce :)

#71 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 15 marca 2010 - 21:55

ok zabrneło strasznie daleko , miało byc grzecznie nie  bedzie  . Opel nawet jesli masz racje  , to wymien poglady nie bluzgaj nie wywnetrzaj sie bo i tak nikt nie traktuje cie powaznie , to mial byc dialog ......wiesz co to ?? ??

Nuter jak kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego zdania , na tym polega demokracja podobno mamy ja na forum i w tym pieknym kraju  .

Wy mowicie o policji hwdp itd ok ja mialem tak samo w okolicach 15-19 lat potem priorytety sie zmieniaja , zrozumcie to Nuter nie mial na mysli ze lata na komende co chwila , ale jak placisz podatki jestes uwiazany w spoleczenstwie na 1000 sposobow to wierz mi jeden z drugim ze blizej ci do policji  niz jakiego kolwiek bandyty , i wiem co mowie bo polowe mojego zycia grzeczny specjalnie nie bylem , i pewna osoba z forum ktora zna mnie z reala to potwierdzi , bo jak masz dzieci rodzine to chcesz miec swiety spokoj!!!

muzyka jak wszystko na tym swiecie , religia  orientacja sexualna  czy chocby sposob bycia zawsze bedzie tematem konfliktu , i wierzcie mi z tego tez sie wyrasta , nie mam zamiaru nikogo oceniac czy atakowac , sam kiedys chodzilem pod osrodek kultury w piasecznie napierdalac pancorow   cale zycie w dresie :D  z napierdalania wyroslem z dresu nie  i co to znaczy ze jestem bandyta ??

temat załozony aby sie wypowiedziec nie jebac sobie bluzgi dyskutujmy a nie wyzywajmy sie !!

a co do Elfishera  tak widze ze jak opel bluzga  to ci nie przeszkadza  tacy koledzy jestescie , brzydzicie sie wladza a bedziesz do ida pisal :D >?? ciekawe ciekawe.......

#72 Garena_master

Garena_master
  • Użytkownik
  • 89 postów
  • LocationGozulandia

Napisano 16 marca 2010 - 06:57

ok zabrneło strasznie daleko , miało byc grzecznie nie  bedzie  . Opel nawet jesli masz racje  , to wymien poglady nie bluzgaj nie wywnetrzaj sie bo i tak nikt nie traktuje cie powaznie , to mial byc dialog ......wiesz co to ?? ??

Nuter jak kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego zdania , na tym polega demokracja podobno mamy ja na forum i w tym pieknym kraju  .

Wy mowicie o policji hwdp itd ok ja mialem tak samo w okolicach 15-19 lat potem priorytety sie zmieniaja , zrozumcie to Nuter nie mial na mysli ze lata na komende co chwila , ale jak placisz podatki jestes uwiazany w spoleczenstwie na 1000 sposobow to wierz mi jeden z drugim ze blizej ci do policji  niz jakiego kolwiek bandyty , i wiem co mowie bo polowe mojego zycia grzeczny specjalnie nie bylem , i pewna osoba z forum ktora zna mnie z reala to potwierdzi , bo jak masz dzieci rodzine to chcesz miec swiety spokoj!!!

muzyka jak wszystko na tym swiecie , religia  orientacja sexualna  czy chocby sposob bycia zawsze bedzie tematem konfliktu , i wierzcie mi z tego tez sie wyrasta , nie mam zamiaru nikogo oceniac czy atakowac , sam kiedys chodzilem pod osrodek kultury w piasecznie napierdalac pancorow   cale zycie w dresie :D  z napierdalania wyroslem z dresu nie  i co to znaczy ze jestem bandyta ??

temat załozony aby sie wypowiedziec nie jebac sobie bluzgi dyskutujmy a nie wyzywajmy sie !!

a co do Elfishera  tak widze ze jak opel bluzga  to ci nie przeszkadza  tacy koledzy jestescie , brzydzicie sie wladza a bedziesz do ida pisal :D >?? ciekawe ciekawe.......

a myślisz,że ciebie ktoś traktuje poważnie?pff
więc nawet jeśli mam racje to nie umiesz przyznać sie do błędu i mi przyznać racje cepie i tu jest problem.
elfishera wogóle nie znam czy ja sie czepiam,że ty i opes to dwa forumowe lalusie jesteście?więc nie wypowiadaj sie.
a jeśli z dresu nie wyrosłeś to tak jak napisałem twoj kolega nuter " można mieć i 60 lat i być emocjonalnym gnojkiem "
fail i to mega fail kolega , koledze pocisk dał ; (

co do tego zjeba szorty coś tam.
Kurwo Ty odpowiedz mi na jakieś pytanie której wyżej pisalem a nie co chwile rzucasz bluzg bo juz wiesz,że sie spaliłeś głąbie.
Kurwa ja sie nie znam na rapie?no spoko bo przecież to ja mówie,ze polscy raperzy wzorują sie na " murzynów " jesteś filarem tego forum.Jak zlecieli się Inlu-człowiek analfabeta który nie ma swojego zdania i bazuje na zdaniu innych ludzi,nuter-człowiek pomyłka życiowa.tworzycie dobry z pedalony team na tym forum.Bo kurwa żaden z was imbecylu nie potrafi odpowiedzieć mi na pytanie tylko coś pierdoli 3 po 3

Opel - ochłoń m8. Nie róbmy tu syfu. - idid

#73 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 16 marca 2010 - 11:53

Koniec tej "dyskusji". Pokazujecie taki poziom dyskusji, że wstyd. Jaki jest cel wyzywania kogoś? czujecie się wtedy lepsi? bluzgi nie wnoszą nic do rozmowy... zacznijcie rzucać konkretne przykłady, cytaty, ARGUMENTY. btw kiedyś ktoś powiedział "Jak nie masz już argumentów, to zacznij atakować".

Jeszcze jeden rage będzie i zamykam a każdy dostanie +1.

#74 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 16 marca 2010 - 14:03

Nie wiem czy słyszałeś, ale Peja sam ustosunkował się do tego tekstu twierdząć, że na dzień dzisiejszy tak nie wygląda jego spojrzenie na sprawe.

#75 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 16 marca 2010 - 15:41

male sprostowanie do wczorajszej wypowiedzi inlustry:

nie mam zamiaru mu nic pisac

a co do Elfishera  tak widze ze jak opel bluzga  to ci nie przeszkadza  tacy koledzy jestescie , brzydzicie sie wladza a bedziesz do ida pisal :D >?? ciekawe ciekawe.......

no tu sie klania czytanie ze zrozumieniem... moze wyjasnie. jako ze pamietam wymiane zdan w temacie analiena pare dni temu napisalem to, zeby skonczyly sie wyzwiska/przeklenstwa. i nie chodzilo mi tu o pisanie do ida bo nawet go nie znam tylko o przywolanie do porzadku bo GDYBY ktorys mod zechcial, moglby cos zadzialac.
a co do kumplowania z gerena... nie wiem z kad taka mysl. napisalem tylko ze ma racje w tym co pisze, ale czy to czyni nas kolegami... ja bym tego tak nie nazwal. ty tez masz racje w tym co piszesz a nie uwazam cie za kolege. a to jak opel bluzga mi przeszkadza, ale o tym poczytac mozesz na poczatku posta

#76 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów

Napisano 16 marca 2010 - 19:44

znowu pokazałes swoj poziom  opelku :D  mały z ciebie człowieczek , lubisz ublizac ludziom ktorych nie masz przed soba?? , ja lalus ?  Opes lalus  człowieczku  nie powiedzial bys mi tego w twarz, nie ma szans , a jesli chodzi  o Opesa to ci gwarantuje ze nie  chcial bys go spotkac na ulicy , gdyby wiedzial jak wygladasz :D

ok mniejsza o takie bzdury ......  Peja  jak kazdy człowiek dojrzał do pewnych rzeczy , jak był młody , przezywał okres buntu to i  hwdp było a teraz jak jest uczciwym człowiekiem nagrywa legale  płaci podatki , to i on nabrał ogłady , swoja droga meczy mnie juz ta jego muzyka  ciagłe narzekanie na wszysko ... zawiódł mnie ostatnia płytą  , miala byc inna niz poprzednie a jest dokładnie tak samo  zblazowana  .

#77 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 16 marca 2010 - 20:03

tak inlu masz racje. pamietam rap peji jeszcze z podstawowy, plytka slums attack na przyklad. rzeczywiscie jego muzyka sie duzo zmienila ale nistety na gorsze. stare nuty byly lepsze, i nie mowie tu o "997". styl zycia gnoja jest strasznie slaby. zarowno 1 jak i 2 z malymi wyjatkami.o ile dobrze pamietam to ze sżg juz koniec i 3 nie bedzie a kolejna plytka ma byc calkowicie inna, o ile do wiezienia nie pojdzie bo wtedy z kariery rapera koniec, jak sie nie wykreci z tego

#78 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów

Napisano 16 marca 2010 - 20:42

wogle od momentu jak mu sie przytylo :D  tak fizycznie jak finansowo peja sie mocno opuscil w  swojej dziedzinie , narzekalski byl zawsze ale ostatnio  jakos mocniej mimo zarzekania sie ze zmieni to na nowej płycie a szkoda bo  naczekałem sie na nia .....

#79 Garena_master

Garena_master
  • Użytkownik
  • 89 postów
  • LocationGozulandia

Napisano 17 marca 2010 - 08:00

znowu pokazałes swoj poziom  opelku :D  mały z ciebie człowieczek , lubisz ublizac ludziom ktorych nie masz przed soba?? , ja lalus ?  Opes lalus  człowieczku  nie powiedzial bys mi tego w twarz, nie ma szans , a jesli chodzi  o Opesa to ci gwarantuje ze nie  chcial bys go spotkac na ulicy , gdyby wiedzial jak wygladasz :D

ok mniejsza o takie bzdury ......  Peja  jak kazdy człowiek dojrzał do pewnych rzeczy , jak był młody , przezywał okres buntu to i  hwdp było a teraz jak jest uczciwym człowiekiem nagrywa legale  płaci podatki , to i on nabrał ogłady , swoja droga meczy mnie juz ta jego muzyka  ciagłe narzekanie na wszysko ... zawiódł mnie ostatnia płytą  , miala byc inna niz poprzednie a jest dokładnie tak samo  zblazowana  .

haha inlu ty zawsze wieśku mówisz jaki ty to killer z bronxu jesteś.
a dając jakiś czas temu foty tutaj na forum to wyglądałeś jak leszcz barowy.
Patrzysz na wygląd?no tak przecież ty jesteś jak ochroniarz w biedronce tylko by stał i miał straszyć.
wtrącasz tak opesa bo ty wiesz,że cepy byś dostał.Jakiś czas temu z Bidonem z naszego forum miałem okazje się poznać i z ciebie sie najbardziej pomowaliśmy a jest to człowiek który również jest w twoim wieku bo twoja śmieszna osoba jest nie do opisania.

ostrzegałem...

#80 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów

Napisano 17 marca 2010 - 09:05

i do tego wrózka jestes ?  juz ci powiedzialem nerdzie  powiedz kiedy i gdzie bo zaczynasz mnie wkurwiac a myslalem ze to nie mozliwe  ...... czepiasz sie fotki ? ty napewno  na rozkladowce jakiegos poczytnego periodyku dla pedałow wygladales bez zarzutu  , własnie ktos taki jak ty raczej mnie nie opisze bo brak bedzie ci zasobu slow  bo w same bluzgi czlowieka nie  ubierzesz  blokersiku  !

Ostrzegałem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych