no to tak jak mówiłem,pupilek dzielnicowego.Wychowywałeś sie między dziewczynami prawda?tylko zakladalem - ale teraz jestem pewien... ty jestes jeszcze dzieciakiem jesli nie "wiekowo" to napewno emocjonalnie
co ma wiek do reszty - oj cholernie duzo, moje zazylosci z dzielnicowym/policja.. a owszem bardzo dobre - ludzie jak kazdy inny - a praca... bardziej popieprzona jak wiekszosc innych (podziwiam ich za cierpliwosc przy uzeraniu sie z gowniarzami po 16-20 lat)
jesli twoim zdaniem madrzy ludzie laduja w wiezieniu i nalezy im sie szacunek .. to oswiec mnie ... za co szacunek, bo jak juz napisalem 99,99%
gdzie napisałem o szacunku?poczytał wyżej co napisałem i jakie rzeczy mają miejsca jeśli chodzi o policje.
a ja podziwiam ciebie,że mimo iż nieudolnie starasz się udowodnić,że masz racje wychodzi ci to bynajmniej marnie ale się starasz :*
dzieckiem emocjonalnie nie dorosłym?jak ty w szkole na bank dostawałeś oklep,w środowisku którym bytujesz pewnie też i byłeś wychowany by lecieć pod łapką z rodzicami na komendę.Większość osób o tym wie lecz ty bronisz swoich koleżków to troszkę ci naświetle temat.W uwadze,w sprawie dla reportera i wielu innych wiadomościach się mówi , że policja to legalna mafia.Nie słyszałeś jak to policjant zabił osobę którą przesłuchiwał bo byłem pod wpływem?Jak zabili 9 latka bo przechodził na czerwonym świetle?i wiele innych jest takich sytuacji natomiast ty masz klapki na oczach jak koń zaprzęgowy i trzymasz się tak tej policji bez w sumie żadnych argumentów.Praca popieprzona?no fakt nie wiem jak taki człowiek potrafi sobie spojrzeć w twarz.ludzie jak każdy inny?oni mają zasrany obowiązek pilnować porządku i dawać przykład i jeśli dla ciebie to jest dawanie przykładu to prosze nie rozśmieszaj mnie słowami typu " dziecko emocjonalne " bo sam dajesz dowód na to,ze zbyt mądry nie jesteś.
Ale jak ty sobie wyobrażasz,jak widzę w knajpie człowieka po 40-stce ubranego jak metal i słuchający tej muzyki to mam mu zarzucić,że nie wyrósł z tego?gz
masz problem z odpowiadaniem na nie wygodne pytania, wole?
Bo nie potrafisz chyba na to mi odpowiedzieć.

Temat jest zamknięty