Skocz do zawartości

Samowystarczająca organizacja dojrzałych emocjonalnie graczy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
205 odpowiedzi w tym temacie

#161 Guest_masash_*

Guest_masash_*
  • Gość

Napisano 13 maja 2005 - 10:41

ja za to mam unidy o najlepszych statach, kumpel ostatnio zidentyfikowal i wyszedl perf ;] 10/10/5 hyhy ;]

btw: Fajny mam podpis? :>

#162 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 13 maja 2005 - 11:21

Evil podpis ;]

10/10/5 - drogo schodzi (u kolekcjonerow :D)

#163 Guest_masash_*

Guest_masash_*
  • Gość

Napisano 13 maja 2005 - 12:32

~2HR

#164 Guest_Suld_*

Guest_Suld_*
  • Gość

Napisano 15 maja 2005 - 14:34

A tak na legalu przez przypadek :D zdarzylo sie wam kiedys spotkac DC? Tzn. byliscie sobie w grze a tu nagle bumbum diablo kroczy po ziemi...

#165 Guest_masash_*

Guest_masash_*
  • Gość

Napisano 15 maja 2005 - 14:54

co ty, ja nie gram w diablo :D

#166 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 15 maja 2005 - 15:43

Nagle, bez zaplanowania? Never. Zawsze wiedzialem, ze DC ma wejsc na ow serwer i tam na niego czekalem ;]

#167 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 17 sierpnia 2005 - 12:47

Kicia, Raptor i reszta - włazić na bn, bo nie mamy z kim grać :).

#168 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 17 sierpnia 2005 - 20:14

dodaj do friendsow moje nowe konto, happy ;] Ja dalej gram ladder only, wiec zapraszam ciebie rowniez :D

#169 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 21 sierpnia 2005 - 16:37

Oficjalnie otwieram skup złomu! :)
Przedmioty z clvl ~50 chętnie przyjmę/kupię po konkurencyjnej (dla mnie) cenie :).
Skupuję również na nld...
Konta - perf od sztuki :)
Przedmioty - pakowane w muły, cena do uzgodnienia :)

#170 Guest_Quarion_*

Guest_Quarion_*
  • Gość

Napisano 07 września 2005 - 17:00

Hm... ja tez chętnie pogram z kims kto prezentuje inny poziom niz ten na polskich kanałach bn :)
JEstem początkujacy (mój nawjiekszy wyczyn to 70 lvl-owy druid jeszcz na patchu 1.09 :) )
więc chętnie się czegos naucze. Narazie mam dwie 40 lvl postacie - czarodziejka pseudo-mf (z +90% do mf narazie :\) i nekromanta summoner. Obydwie są na początku koszmaru. Kogo radzicie mi najpierw rozwijac?
I jeszcze jedno pytanie pcozątkującego - o co chodzi z tymi 4 cd-keyami, róznymi ip i uber diablo? :) BO sie za bardzo nie umiałem połapac w tym co pisaliscie na ostatnich stronach tego tematu :)

#171 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 07 września 2005 - 17:32

CBN, mam nadzieje? Jesli tak, to chetnie zrobie taxi przez kosz i hell, oczywiscie za kuznie ;]

CDkeye, Uber, oraz ip - wszystko jest wyjasnione w temacie "Diablo Clone" oraz w temacie "Annihilus"

#172 Guest_Quarion_*

Guest_Quarion_*
  • Gość

Napisano 07 września 2005 - 21:06

Oczywiscie CBN :)
A taksi rozwarze, bo narazie jestem biedny jak mysz kościelna, i ta kuźnie dobrze by było miec dla siebie :)
O tym anichilusie pocztyam, a narazie spadam spac, bo wykończony jestem a jutro rano szkoła :\

#173 Guest_TygielMagii_*

Guest_TygielMagii_*
  • Gość

Napisano 11 października 2005 - 21:53

A kobieta na poziomie sie moze dopisac do tego fankubu rozmow na BN ktore sa lepsze niz na gg?? Ja ladder jestem wiec jak bedziecie potrzbowali czarki blizz z kobieta za sterami ale bez znajomosci cen BN i ostrym samozaparciem to prosze bardzo jestem :D

#174 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 11 października 2005 - 22:10

Bardzo by bylo milo, bylabys w takim wypadku trzecia kobieta na bnecie, jaka znam XD konto mam pod avkiem, czasem sie pojawiam, chociaz coraz rzadziej... I zawsze chetny pomoca ;]

#175 Guest_MisticMor_*

Guest_MisticMor_*
  • Gość

Napisano 26 października 2005 - 13:05

witam. szukam uczciwych graczy na cbn ;] niedawno zalozylem konto mam barba na 21lvl ;] i juz zdazylem zauwazyc chamstwo... mianowicie gram sobie z wmiare rownymi sobie,idziemy na andariel, nagle do gry wchodzi amazonka duzo mocniejsza odnas, nas moze bylo 6 ;] stawiamy portal bo prosi, nagle okazuje nam wrogosc przechodzi przez portal i zabija 4 z nas - cale szczescie ze zdazylem wyjsc z gry ;] i to byl polak oczywiscie.....
a teraz z innej beczki - pomagalem przechodzic 1 akt jakiemus norwegowi(druid) ktory byl goly, wiadomo ze ja jakis super itemow nie mialem ale wzamian za to ze nie zachowuje sie jak polacy odzialem go w zbrojke buty i tarcze, za pomoc w grze jak i za pzredmioty ladnie mi podziekowal;]
i dlaczego polacy tacy nie sa?
jesli ktos chcialby zemno pograc to prosze pisac;]

#176 cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram

Napisano 26 października 2005 - 18:37

hmm... to sie czasto zdaza, ale... czegos nie lapie... a mianowicie:
jak weszla tam ta amka?? byliscie przy wp?? bo jak ktos wypowie wrogosc to:
1 jego tp znika
2 kazdy moze wejsc tylko w swoje tp (innego gracza nie)

czy moze weszla walnela kilka kierujacych czy czeogs takigo i wlazla do miasta wypowiadajac wrogosc??:P bo tkaieog typa widziem na hc:/ ale to necro byl:P

#177 Guest_MisticMor_*

Guest_MisticMor_*
  • Gość

Napisano 26 października 2005 - 19:28

hmm... to sie czasto zdaza, ale... czegos nie lapie... a mianowicie:
jak weszla tam ta amka?? byliscie przy wp?? bo jak ktos wypowie wrogosc to:
1 jego tp znika
2 kazdy moze wejsc tylko w swoje tp (innego gracza nie)

czy moze weszla walnela kilka kierujacych czy czeogs takigo i wlazla do miasta wypowiadajac wrogosc??:P bo tkaieog typa widziem na hc:/ ale to necro byl:P

hmm ... moze dostala sie tam przez ten portal w miescie i donas dobiegla a ja nawet tego nie zauwazylem i pomyslalem ze to z ktoregos z teleportow wyszla ;]

#178 cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram

Napisano 26 października 2005 - 20:20

no to ze pzrez wp to bardziej prawdopodobne:P ale co tam... fakt faktem ze pelno takich ludzi na bn (z czego, niestety, najwiecej polakow:()

#179 Guest_TygielMagii_*

Guest_TygielMagii_*
  • Gość

Napisano 27 października 2005 - 09:07

Szlag mnie trafil dwa dni temu...gdzyz Raptor podal na tej stronce swoje acc. Podal ale chyba tylko po to aby sie temat rozwijal. Zostalam zwyzywana i sklnieta z to ze go dopisalam do listy zeby wiedziec kiedy moge pograc z kims fajnym i zaufanym. Wiec jako kobieta i fanka tejze stronki czuje sie urazona i ostrzegam iz nie zawsze Polak wyglada tak jak sie opisuje. Ania.

#180 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 27 października 2005 - 09:17

Wybacz, ze zwyzywal, ale poprzednio cie prosilem, zebys mnie usunela z friendlisty. Ty chyba mnie squelchnelas, bo kolejne prosby nie dzialaly.

Gadasz baaardzo duzo, a edektem byly zawalone na zielono ekrany, podczas gdy ja probowalem sie skupic np na tradzie z kims. No i w koncu stracilem nerwy :>

Na przyszlosc zanim kogos dodacie do friendlisty (a zwlaszcza mnie), to na bnecie sie przedstawcie. Dzieki :>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych