Samowystarczająca organizacja dojrzałych emocjonalnie graczy
Guest_Quarion_*
Napisano 07 września 2005 - 17:00
JEstem początkujacy (mój nawjiekszy wyczyn to 70 lvl-owy druid jeszcz na patchu 1.09
więc chętnie się czegos naucze. Narazie mam dwie 40 lvl postacie - czarodziejka pseudo-mf (z +90% do mf narazie :\) i nekromanta summoner. Obydwie są na początku koszmaru. Kogo radzicie mi najpierw rozwijac?
I jeszcze jedno pytanie pcozątkującego - o co chodzi z tymi 4 cd-keyami, róznymi ip i uber diablo?
Guest_TygielMagii_*
Napisano 11 października 2005 - 21:53
Guest_MisticMor_*
Napisano 26 października 2005 - 13:05
a teraz z innej beczki - pomagalem przechodzic 1 akt jakiemus norwegowi(druid) ktory byl goly, wiadomo ze ja jakis super itemow nie mialem ale wzamian za to ze nie zachowuje sie jak polacy odzialem go w zbrojke buty i tarcze, za pomoc w grze jak i za pzredmioty ladnie mi podziekowal;]
i dlaczego polacy tacy nie sa?
jesli ktos chcialby zemno pograc to prosze pisac;]
Napisano 26 października 2005 - 18:37
jak weszla tam ta amka?? byliscie przy wp?? bo jak ktos wypowie wrogosc to:
1 jego tp znika
2 kazdy moze wejsc tylko w swoje tp (innego gracza nie)
czy moze weszla walnela kilka kierujacych czy czeogs takigo i wlazla do miasta wypowiadajac wrogosc??
Guest_MisticMor_*
Napisano 26 października 2005 - 19:28
hmm... to sie czasto zdaza, ale... czegos nie lapie... a mianowicie:
jak weszla tam ta amka?? byliscie przy wp?? bo jak ktos wypowie wrogosc to:
1 jego tp znika
2 kazdy moze wejsc tylko w swoje tp (innego gracza nie)
czy moze weszla walnela kilka kierujacych czy czeogs takigo i wlazla do miasta wypowiadajac wrogosc??bo tkaieog typa widziem na hc:/ ale to necro byl:P
hmm ... moze dostala sie tam przez ten portal w miescie i donas dobiegla a ja nawet tego nie zauwazylem i pomyslalem ze to z ktoregos z teleportow wyszla ;]
Guest_TygielMagii_*
Napisano 27 października 2005 - 09:07
Napisano 27 października 2005 - 09:17
Gadasz baaardzo duzo, a edektem byly zawalone na zielono ekrany, podczas gdy ja probowalem sie skupic np na tradzie z kims. No i w koncu stracilem nerwy :>
Na przyszlosc zanim kogos dodacie do friendlisty (a zwlaszcza mnie), to na bnecie sie przedstawcie. Dzieki :>
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych