Samowystarczająca organizacja dojrzałych emocjonalnie graczy
Rozpoczęty przez
Guest_happyslayer_*
, 11 paź 2004 21:06
205 odpowiedzi w tym temacie
Guest_TygielMagii_*
Napisano 27 października 2005 - 09:28
Kochany wszystko by bylo dobrze gdybys wyslal do mnie taka prosbe, ale niestety jej nie wyslales lub twa prosbe Diablo pochlonęlo. Wiec prosze abys next time nie mowil aby Cie dopisac do f l. A pro po...jestem tylko czasem wiec...milo bylo ale juz nie przeczytam zadnych Twoich postow. Milego dnia.
Guest_MisticMor_*
Napisano 27 października 2005 - 10:41
[quote="TygielMagii"]Szlag mnie trafil dwa dni temu...gdzyz Raptor podal na tej stronce swoje acc. Podal ale chyba tylko po to aby sie temat rozwijal. Zostalam zwyzywana i sklnieta z to ze go dopisalam do listy zeby wiedziec kiedy moge pograc z kims fajnym i zaufanym. Wiec jako kobieta i fanka tejze stronki czuje sie urazona i ostrzegam iz nie zawsze Polak wyglada tak jak sie opisuje. Ania.[/quote
jesli chcesz z kims pograc to ja z checio moge z tobo grac ;] odezwij sie jesli masz ochote ;D
[size=9px][ Dodano: 2005-10-27, 11:55 ][/size]
a i jeszcze jedna sprawa ;] wczoraj gram sobie na cbn, znalazlem wmiare bron dla czarodziejki wiec z myslo ze jo sprzedam lub sie wymienie szukam gier w ktorych sa jakies czarki. wchodze do jednej z takich gier 2 czarki jedna poziom ponad 80 druga kolo 40. pokazuje im przedmiot .... jedna z nich mowi zebym poczekal i wychodzi z gry .... wchodzi amazonko i .... dostaje odniej zadarmo 2 super miecze dla mojego barba, hełm, topor, i szable. bylem milo zaskoczony a narodowosci byli hiszpanami ;]
pozdrawiam
jesli chcesz z kims pograc to ja z checio moge z tobo grac ;] odezwij sie jesli masz ochote ;D
[size=9px][ Dodano: 2005-10-27, 11:55 ][/size]
a i jeszcze jedna sprawa ;] wczoraj gram sobie na cbn, znalazlem wmiare bron dla czarodziejki wiec z myslo ze jo sprzedam lub sie wymienie szukam gier w ktorych sa jakies czarki. wchodze do jednej z takich gier 2 czarki jedna poziom ponad 80 druga kolo 40. pokazuje im przedmiot .... jedna z nich mowi zebym poczekal i wychodzi z gry .... wchodzi amazonko i .... dostaje odniej zadarmo 2 super miecze dla mojego barba, hełm, topor, i szable. bylem milo zaskoczony a narodowosci byli hiszpanami ;]
pozdrawiam
Guest_ld_*
Napisano 27 października 2005 - 19:41
MisticMor: dlatego ja gram na USwet, juz mam kilka osob na liscie z ktorymi mi sie dobrze gra... a co do trade'ow to tez kilka razy dostalem za free to co chcialem kupic... fakt ze low lvl itemki ale zawsze milo widziec ze gra ktos komu ta gra sprawia przyjemnosc...
a najlepsza przygode mialem jak wszedlem do jakies taxi gry barbem chyba na 23lvl i dalem paladynowi taxowanemu kilka itemkow i runek, na co On oddal mi buty IK, headstrikera i costam jeszcze...
ale moze zaczne grac na Europie jak bede miec chwile... jak ktos by chcial to zamienie itemki z US na EUR zeby nie zaczynac od zera
Pozdro
LD
a najlepsza przygode mialem jak wszedlem do jakies taxi gry barbem chyba na 23lvl i dalem paladynowi taxowanemu kilka itemkow i runek, na co On oddal mi buty IK, headstrikera i costam jeszcze...
ale moze zaczne grac na Europie jak bede miec chwile... jak ktos by chcial to zamienie itemki z US na EUR zeby nie zaczynac od zera
Pozdro
LD
Napisano 04 lutego 2006 - 17:18
Wróciłem po długiej przerwie
. Dziś zacząłem grać na hc i już po 2 godzinach padła pierwsza postać
. Nekromanta z 20lvl poszedł do piachu
. Na szczęście jestem na strasznym głodzie i już jest kolejny, którego dociągnąłem właśnie do 16 lvl
.
Gdyby ktoś chciał pograć na cbn nldr, albo ldr - zapraszam
.
Po staremu
.
Rap, co słychać u Kitiary?
))
Stęskniłem się
.
Z poważankiem,
Happyslayer
.
Gdyby ktoś chciał pograć na cbn nldr, albo ldr - zapraszam
Po staremu
Rap, co słychać u Kitiary?
Stęskniłem się
Z poważankiem,
Happyslayer
Napisano 06 lutego 2006 - 11:41
Co ma moje nieczytanie readme do odcietego neta? :>
Teraz jestem w pracy. I przez najblizszy czas (20 minut) mam mozliwosc napisania czegos tu i owdzie, zeby przypomniec o istnieniu ;]
Kitty sie chyba wsciekla, bo odkad jej cennik skasowalem, to sie tu nie odzywa. Dobrze, ze pytasz, to sprobuje sie ja odnerwic XD
Oddalem konto temu lamerowi wyzej. Niech sie bawi, ale do waksow ma czas na zlozenie mi sprzetu na trapasse. Trzymaj za niego kciuki ;]
Teraz jestem w pracy. I przez najblizszy czas (20 minut) mam mozliwosc napisania czegos tu i owdzie, zeby przypomniec o istnieniu ;]
Kitty sie chyba wsciekla, bo odkad jej cennik skasowalem, to sie tu nie odzywa. Dobrze, ze pytasz, to sprobuje sie ja odnerwic XD
Oddalem konto temu lamerowi wyzej. Niech sie bawi, ale do waksow ma czas na zlozenie mi sprzetu na trapasse. Trzymaj za niego kciuki ;]
Napisano 06 lutego 2006 - 12:55
Pft, to nie Ja nie umiem pociągnąc lanu od kompa matki do swojego ;>
A zeby byeła Trapassa to w sumie brakuje tylko 2xsoj i anni, więc 3-4 pwe i masz swoją trasse ;p. Pozatym rozważam czy Ci ja budowac bo nie moge prawie nic sprzedac na twoim acc, w dodatku nie zostawiłeś tam nic mega wartościowego ;P.
A zeby byeła Trapassa to w sumie brakuje tylko 2xsoj i anni, więc 3-4 pwe i masz swoją trasse ;p. Pozatym rozważam czy Ci ja budowac bo nie moge prawie nic sprzedac na twoim acc, w dodatku nie zostawiłeś tam nic mega wartościowego ;P.
Napisano 06 lutego 2006 - 14:36
Nie ma mozliwosci podciagniecia lanu z kompa matki do swojego, bo jest uszkodzony kabel. Cierpliwosci, nowy modem, z ktorym router bedzie wspolpracowal jest juz w drodze ;]
A propos anni - powiedziales gdzies, ze "nie masz juz swojego anni" - czy przypadkiem moj necro nie mial?
A propos anni - powiedziales gdzies, ze "nie masz juz swojego anni" - czy przypadkiem moj necro nie mial?
Napisano 15 lutego 2006 - 21:40
z checia bym z wami pograł ale narazie nei moge sie polczyc z serwen na europie gdzie mam juz fajne postaci i niezly sprzecik a nie chce mis ie grac od poczatku na innych ;/
a jezeli chodzi o chamow ktorzy nie doceniaja ze dla niech robi sie taksi no coz zdarzaja sie i tacy wtady poprostu mozna ich tylko zniszczyc
:D
a jezeli chodzi o chamow ktorzy nie doceniaja ze dla niech robi sie taksi no coz zdarzaja sie i tacy wtady poprostu mozna ich tylko zniszczyc
Guest_bizon_*
Napisano 16 lutego 2006 - 09:44
dla mnie tylko kumple albo 1/100 polak jest mily :F raz na polsce dalem kolesiowi siewce zniszczenia czy cos takiego (miecz...) a on do mnie: pie**l sie z takim gownem. i wyszedl z gry :F jak ktos podziekuje za jakis crap to mu daje calkiem spoko itemy jesli mam cos na zbyciu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych