Skocz do zawartości

Samowystarczająca organizacja dojrzałych emocjonalnie graczy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
205 odpowiedzi w tym temacie

#61 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 06 listopada 2004 - 22:21

Ludzie... stare czasy wracają ;) Spytajcie kiedys pierwszej napotkanej javaamki ubranej w fioletowa zbroje, co nosi na klacie ^^ No zgadnijcie ;) bugged tal-rasha ;D Albo te bugged paski i reszta tego syfu... i kto tu mówi, że nie ma gnoju na 1.10? :D Ceny tego ścierwa spadają, co znaczy, że tego jest coraz więcej... ;) smutne, ale prawdziwe ;) ja od przyszlego tygodnia zaczynam grac w sacreda na multi ;) kto sie zaopiekuje moim kontem? ;p

#62 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 07 listopada 2004 - 01:53

O tak... wchodze na Chata, patrze na dol ekranu i mnie deprecha bierze... i pisze "nie ma gorszego perverta niz barb w zbroi tala" gosc mi odpowiada "rzeczywiscie, wygladam w tym jak pedal"

#63 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 12 listopada 2004 - 18:01

Nie ma to jak spontaniczne decyzje na bn ;) Wczoraj zaczął się dla mnie nowy sezon rankongowy na bn ;) Jak zwykle spóźniony :) Pogralimyse z Raptorem, jakiś paladynek zakochał się w mojej czarce ;) Biegał za mną i ciągle mnie leczył :P Gdy Rap uświadomił mu, że jestem facetem uciekł bez słowa ;) Miło było :) Jakby ktoś znalazł kapkę szitu dla wiedźmy na 2x lvl to chętnie się zaopiekuję ;)

#64 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 13 listopada 2004 - 02:06

No coz, dzisiaj znowu zesmy sobie grali meczac ta ciote, jaka niektorzy zwa paladynem. Ciezko bylo, kiedy doszedlem do 18 poziomu, zorientowalem sie, ze kumpel, ktory mi doradzal, jak go rozwijac, racji nie mial co do inwestowania w Might, gdyz aura ta mlotkow nie polepsza. No i mam 9 punktow w plecy (wlasciwie to 8) i moj palas nigdy nie bedzie dobry :/ No ale, swoje robi i w tej chwili jest na 26 poziomie ^^

#65 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 13 listopada 2004 - 11:28

Młotek mnie nigdy nie bawił, chociaż zrobiłem go, ubrałem i nieźle pukał wszystko, co się rusza i nie rusza, to jednak to nie to... Sytuacja zmienia się przy melee ;) Na 80 poziomie mam z tarczą 20000 obrony ;) Na duele melee nie ma lepszej postaci :).

#66 Guest_BGRAD_*

Guest_BGRAD_*
  • Gość

Napisano 15 listopada 2004 - 20:10

Wreszice dopchnałem moją sorc do 90 lvlu, chociaż samo nabicie tego 90 zajeło mi 5h. NO i ona zacznie teraz regularnie mfować - ma ok 676 mf. Zacznie się wreszcie zabawa...

#67 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 15 listopada 2004 - 21:00

Paladyn 60 poziom, ale czeka, az kumpel wylaczy wreszcie tego bota (cziter %%%%) i zrobi mi taxi na hellu... Bola mnie te 8 punktow w Might wwalone, ale bynajmniej nie chce mi sie od nowa jego rozwijac...

#68 Kitiara_uth_Matar

Kitiara_uth_Matar
  • Użytkownik
  • 42 postów
  • LocationAktualnie Łódź

Napisano 15 listopada 2004 - 21:11

Skoro juz jesteśmy przy lvl'ach postaci, to mam czarkę na 88 lvl'u, której nijak nie mogę nabić 89 poziomu :P Co uda mi sie zdobyć polowę paska doświadczenia, to od razu ginę kilka razy i znowu trzeba wszystko od nowa robić. Mam zbyt wielki talent do tego, by ginąć - ne, BG? :P
A teraz mam palka na 28 lvl'u i dopóki nie zdobęde sterowników do karty graficznej, to nie mam jak pograć :/

Prosze o pomoc!
Poszukuję sterowników do karty graficznej NVIDIA GeForce PCX 5750, któe dzialalyby pod WinXP prof. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

#69 meto

meto

Administrator

• Administrator
  • 448 postów

Napisano 15 listopada 2004 - 21:15

Prosze o pomoc!
Poszukuję sterowników do karty graficznej NVIDIA GeForce PCX 5750, któe dzialalyby pod WinXP prof. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

poszukaj na www.chip.pl albo www.komputerswiat.pl

#70 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 15 listopada 2004 - 21:37

Co do poziomow - po 80 nie chce mi sie juz grac i robie nowa postac ;] Mam 85 Barb - pierwsza postac 80 czarka i 80 asska... pewnie jak palas dobije do 80, to zrobie kolejna postac :P Potem to juz tylko baalruny i baalruny...

#71 Guest_BGRAD_*

Guest_BGRAD_*
  • Gość

Napisano 16 listopada 2004 - 08:08

Ja tą czarką chce nabić conajmniej 93 poziom - chce przebic swój rekord :P - pewnie go zrównam w ten weekend. Może jeśli nie bedzie resetu laddera do końca roku to moze bedzie miała ona ten 99 lvl.

#72 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 16 listopada 2004 - 08:40

A propos resetu i nowego patcha - sa jakies informacje, chociaz CO on bedzie zawieral i jak sie zapisac do betatestingu?

#73 Kitiara_uth_Matar

Kitiara_uth_Matar
  • Użytkownik
  • 42 postów
  • LocationAktualnie Łódź

Napisano 16 listopada 2004 - 20:23

Ciągle nie mogę znaleźć odpowiednich sterowników -_- Mimo wszystko bardzo dziękuję za linki.

#74 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 16 listopada 2004 - 22:47

proponuje w takim razie voodoofiles.com

#75 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 19 listopada 2004 - 21:16

Jak mi się dobrze gra na ladderze :) Niech mnie cholerka, jeżeli nie mówię prawdy ;). Teraz pojawiła się bariera, której moja czarka nie zdoła stawić czoła... Fire Immune :P Czy jest jakiś dzielny barbarzyńca, który pomoże damie pokonać wywrotowców począwszy od 2 aktu na piekle? :)
To brzmi jak ogłoszenie w biurze matrymonialnym ;)
Zdróweczka :)

#76 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 20 listopada 2004 - 03:34

Jasne, ze taki barb jest, i jest pod moimi skrzydlami. W chwili obecnej jest w stanie upojenia drugim grandfatherem... Tylko tyraela mi do szczescia brakuje... a faken nie chce z niej wyskoczyc w drugim akcie ;] Pomoge, aczkolwiek zrobie to jutro ;]

Czy kto sie, kiedy bedzie restart laddera? Chcialbym tak tydzien wczensiej sprzedac konto ;]

#77 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 28 listopada 2004 - 19:44

Czas odświeżyć temat ;). Wtrącę element kulturalny :).
Owszem, piszę wiersze, ale dość rzadko i z reguły lądują w najgłębszej szufladze mojego biurka. Inaczej jest z moją skromną muzyką, którą dzielę się z najbliższymi i zależnie, czego dotyczy - trafia do różnych osób. Oto jednej z moich najświeższych projektów. Spróbujcie zgadnąć, do kogo trafi wersja finalna. ;)

#78 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 29 listopada 2004 - 21:38

Odświeżynka moi mili :)
Tutaj macie wersję na dzień dzisiejszy :)

#79 Kitiara_uth_Matar

Kitiara_uth_Matar
  • Użytkownik
  • 42 postów
  • LocationAktualnie Łódź

Napisano 01 grudnia 2004 - 08:57

Happy - Nie chcą mi się otworzyć te mp3 i nie da się ich przesluchać :/ Masz może na to jakąś radę?
Hmm... A temat ten może mial maly zastój, gdyż teraz jeszcze trwają matury probne w wilu szkolach, a w tą sobotę zaczyna się zimowa sesja FCE?

#80 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 01 grudnia 2004 - 16:38

Bzium ;] Ja za to dorwalem robote, Djablus powoli sie nudzi, i zblizaja sie egzaminy ;] Zyc nie umierac - jestem na necie w godzinach 23-6, spac bede na wykladach ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych