Skocz do zawartości

Wasze najdziwniejsze znaleziska.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_KUBCIO_*

Guest_KUBCIO_*
  • Gość

Napisano 18 października 2004 - 16:33

BGRAD ja sie nie smieje z tego ze on tego nie wie...Ja sie smieje z tego ze on wlazil tutaj na forum wpisal to pytanie i czekal na odpowiedz zamiast sie zapytac na BN to jest chyba troche dziwne co nie:>?

#22 Guest_happyslayer_*

Guest_happyslayer_*
  • Gość

Napisano 18 października 2004 - 16:56

więc idz na pol-3 i zadaj pytanie:
"Przepraszam, czy ktoś jest w stanie udzielić mi odpowiedzi na moje pytanie, dotyczące czegoś o nazwie "SOJ"?
Proszę, próbuj :)

#23 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 18 października 2004 - 17:21

Ja dzisiaj zrobilem taki eperyment - wszedlem jednym mulem z konta mulowego i zapytalem o soja. Odpowiedzi w kolejnosci naplywania:
-XDDDDDDDDDD
-BUEHEHEHEHE
-JA %%%%%%
-CO ZA NOOB!!!!
-XDDDDDDDDD
(itd)

#24 Guest_Bartuc_*

Guest_Bartuc_*
  • Gość

Napisano 31 października 2004 - 19:58

fajne rzeczy wam powypadały, mi np z DIABLA wypadł.......uwaga.......pęknięty puklerz i krótki łuk, to jest coś!! Miałem nigdyś tesz Wielki duży miecz........

#25 Guest_Anonymous_*

Guest_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 03 listopada 2004 - 17:50

ja widzialem kiedys kolczasta tarcze kolcow

#26 Guest_RaVen_*

Guest_RaVen_*
  • Gość

Napisano 03 grudnia 2004 - 08:48

No to ja was przebije bo ja normalu zabiłem balla (miałem ju wtedy 48 poziom wróciłem żeby go pomęczyć) i bum z bala nie zostało nic został zamrożony i rozpadł sie na miliony kryształków lodu a najlepsze jest to że nie wypadł wtedy z niego żadden przedmuiot(co mi sie czesto zdarza jak zabijesz jakiegopś potwora przy krawedzi na którą nie mozna wejćś często przez to traci sie fajne pzedmioty ach)

#27 Guest_Dominiczek_*

Guest_Dominiczek_*
  • Gość

Napisano 30 stycznia 2005 - 12:48

hrhr Kubcio jak taki cwaniak jestes to moze duel :> jesli jestes non lad hrhr :D

Zwróć uwagę na daty! Może tak byś raczy zauwazyć, że Kubcia na tym forum już od początku grudnia nie ma?! Edited by Kitiara_uth_Matar

#28 Guest_rocket_*

Guest_rocket_*
  • Gość

Napisano 04 lutego 2005 - 10:49

Hmm... mi raz wypadło z Nihlathaka... uwaga... KROPIDŁO ZE ŚWIĘCONĄ WODĄ... niewiedziałem że wogule coś takiego istnieje ;) a tak właściwie to była pałka dla paladyna :)

#29 Guest_chrzestny_*

Guest_chrzestny_*
  • Gość

Napisano 28 marca 2005 - 22:15

Widział ktoś przedmiot z gniazdami bez gniazd znalazlem pare takich !!! :)))

#30 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 28 marca 2005 - 23:48

To eteryczne ;]

#31 Guest_wyckret_*

Guest_wyckret_*
  • Gość

Napisano 29 marca 2005 - 11:34

HEhE jednak mnie nie przebijecie^^.
Grałem na normalu i to na singlu kupiłem u Larzuka "jaśniejąca starożytna zbroja głowonoga z miejscem na klejnot". Dziwne. A NAJDZIWNIEJSZY potwór też na singlu
"pęcherz wymoicin" to ostatnie mnie rozbawiło. aaa i z mefa na hellu co mi wypadło?
Pęknięta pikowa zbroja. A jak!

[ Dodano: 2005-03-31, 21:08 ]
Hehe mnie nie przebijecie. Moje najdziwniejsze znależisko to starożytna zbroja kupiona w 4 akcie na singlu. Nazywała się święta jaśniejąca starożytna zbroja głowonoga...z miejscem na klejnot. Miała 932 def i i jakieś bonusy.
A najdziwniejszy potwór to "Pęcheż wymiocin". Mało mnie nie zabił. Nie dziwie się komplexy miał chłopak...takie imie mieć też bym się wyżywał na innych^^

[ Dodano: 2005-04-01, 16:03 ]
Hehe mnie nie przebijecie. Moje najdziwniejsze znależisko to starożytna zbroja kupiona w 4 akcie na singlu. Nazywała się święta jaśniejąca starożytna zbroja głowonoga...z miejscem na klejnot. Miała 932 def i i jakieś bonusy.
A najdziwniejszy potwór to "Pęcheż wymiocin". Mało mnie nie zabił. Nie dziwie się komplexy miał chłopak...takie imie mieć też bym się wyżywał na innych^^

[ Dodano: 2005-04-01, 16:05 ]

#32 Guest_FeniX_*

Guest_FeniX_*
  • Gość

Napisano 03 kwietnia 2005 - 18:46

Grając ostatnio na piekle spotkałem zwykłe rękawiczki noszące niezwykłą nazwę: wykonane z kości wampira rękawice. Innym razem znalazłem widłochwyt. A najbardziej mnie rozbroił unikatowy potwór Kafar Smrodu

#33 Guest_Kraal-Gaff_*

Guest_Kraal-Gaff_*
  • Gość

Napisano 10 kwietnia 2005 - 11:13

Mi osobiście nic dziwnego sie nie zdażyło może po za tym że wypadły mi na jednym graczu przedmioty , które wg. was wypadają w grach rankingowych. Za to mojemu kuplowi kilka razy na piekle u Mefiego nic nie wypadło :P Dosłownie nic :P myśleliśmy że sie ALT zepsół :P

#34 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 10 kwietnia 2005 - 16:29

Robie nowa postac - paladyna. Biegam sobie po krwawym wrzosowisku, otwieram skrzynie... A tu trzy identyczne tarcze Civerba wylecialy oO

#35 Guest_michu91_*

Guest_michu91_*
  • Gość

Napisano 30 kwietnia 2005 - 15:31

Ja na Normalu tuż przed Baalem znalazłem mniejszy talizman, który miał !!!UWAGA!!! +1 Mana !!!UWAGA!!! Masakra. Specjalnie marnowałem Zwój miejskiewgo portalu żeby zidentyfikować! ≡

#36 Guest_Falcon_*

Guest_Falcon_*
  • Gość

Napisano 30 kwietnia 2005 - 19:08

[glow=brown]MOżecie nie wieżyć ale o prawda raz na andy na heelu znalzlem armor tala :lol: [/glow]

#37 BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn

Napisano 03 maja 2005 - 11:07

A propos potworów, mi sie trafił " Fragmenstein "

#38 Kitiara_uth_Matar

Kitiara_uth_Matar
  • Użytkownik
  • 42 postów
  • LocationAktualnie Łódź

Napisano 03 maja 2005 - 11:39

Fragmenstein jest zawsze w kazdej grze, jak pójdziesz na Anyę. Nie jest on żadnym nowym zjawiskiem.
Ostatnio nie zwracam uwagi na nazwy potworków, któe ubijam asską albo czarką. Lecz pamietam nazwę jednego jeszcze z klasycznego D2: Żygacz Popiołów (jakiś champion z I aktu).

#39 Guest_Maloli_*

Guest_Maloli_*
  • Gość

Napisano 03 maja 2005 - 12:10

po polskich tłumaczeniach można złapać ROTFLA, dlatego mam angielską wersje d2 (bo i czcionka o wiele ładniejsza) :lol:

#40 BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn

Napisano 05 maja 2005 - 20:15

A dziś trafiłem na "Trzonek Napaści"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych