Skocz do zawartości

Wasze najdziwniejsze znaleziska.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#61 barteq88

barteq88
  • Użytkownik
  • 62 postów
  • LocationPL

Napisano 05 marca 2006 - 18:35

Heh a propos hrabiny to mi tez wywalila dwa klucze terroru naraz tylko ze udalo mi sie tak az dwa razy :D No ale najciekawszy moj drop byl wtedy kiedy na hazardzie kupilem nagela 8O cieszylem sie jak dziecko chocby tylko z samego szczescia :lol: Aha i jeszcze jedno - to bylo na singlu kiedys ^^

#62 cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram

Napisano 05 marca 2006 - 18:48

najlepszy potworek to "pelzajaca czesc twarzy":D

[ Dodano: 2006-03-05, 18:49 ]
ale gdzire go spotkac to nie powiem bo nie pamietam:D dawno go nie widzilem , moze dlatego zre na ang gram:P

#63 Demonolog666

Demonolog666
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 14 marca 2006 - 10:28

Mordowałem sobie na singlu gdy nagle wypadł mi "Eteryczny SAMONAPRAWIAJĄCY SIĘ Berdysz". Było to dawno temu więc dokładanej nazyw nie pamiętam ale był żółty.[shadow=red][/shadow][glow=yellow][/glow][glow=red][/glow]

#64 Sobi

Sobi
  • Użytkownik
  • 132 postów
  • LocationChełm

Napisano 14 marca 2006 - 13:04

Najsmieszniejsza nazwa broni to Pałka. Wescie taka podniescie jak odpadnie jakiemus zgnilemu zombi :) w sumie za duzo potworow gubi swoje "pałki" :]

#65 Bercik

Bercik
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • LocationSzczecin

Napisano 26 marca 2006 - 16:42

Grając raz czarką miałem bardzo dziwną sytuację. Idąc na Diablo na Hellu otwierałem pieczęcie zauważyłem jakiegoś mini bossa ( coś w stylu PAN JADU ) rozwaliłem go, a z niego wyleciało 4 unikaty ( złote ) oraz 3 zestawowe. Gały wyszły mi na wierzch i zaczołem iść na Diablo. Walka trwała dosyć długo, ale dało się go zabić. Nie uwierzycie co wypadło z niego. !!!!!!!! Zwój Portalu, Zwój Identyfikacji, Niebieski Kirys oraz Szturmiak też niebieski !!!!!!!! Stwierdziłem, że to było naprawde interesujące.

#66 Sauronus

Sauronus
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • LocationOppeln

Napisano 26 marca 2006 - 21:20

Potworek : Pragnienie Wymiotów (bleee).
Rare : z 1 mefa 3 x gniew ostrokrzewu (jakaś tarcza, miecz i helm).
Magic Item : (O!) Boże poroże.
:D

#67 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 22 maja 2006 - 02:30

a ja raz mialem szyszak "kółeczko upiora".a u andi kosz byl potworek "plemnik zagłady"hehehe

[ Dodano: 2006-05-22, 12:59 ]
ja raz nasycilem szyszak na norm.wyszło mi "kółeczko upiora" hahahahaha.a u andy kosz byl ghul "plemnik zagłady"heh

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych