Skocz do zawartości

Co sadzisz, o banach za Easymapa?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czy wg Ciebie osoba używająca MapHacka jest cheaterem?? Czy Blizzard postąpił słusznie banując osoby które go używają?? (16 użytkowników oddało głos)

Czy wg Ciebie osoba używająca MapHacka jest cheaterem?? Czy Blizzard postąpił słusznie banując osoby które go używają??

1. TAK!!Osoba ta jest jak najbardziej cheaterem! Blizz słusznie postąpił banując ich! (12 głosów [27.27%])

Procent z głosów: 27.27%

2. Tak, ale Blizz przesadził z tym banowaniem (5 głosów [11.36%])

Procent z głosów: 11.36%

3. Nie!! Skoro nie ma odkrytej mapy jak w innych tego typu grach to MH jest wybawieniem!! Blizz popełnił ogromny błąd (1 głosów [2.27%])

Procent z głosów: 2.27%

4. Nie, ponieważ używając MH nikt nie jest z tego powodu pokrzywdzony, co innego drop, trade czy tele hacki! (26 głosów [59.09%])

Procent z głosów: 59.09%

5. Nie mam zdania (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 21 sierpnia 2005 - 23:30

Znajdz w takim razie nowych przyjaciol :P Wiesz - ja gralem na 1.10 i bardzo dobrze sie bawilem. Mialem konto wypelnione postaciami powyzej 88 poziomu ze sprzetem wartym grubo powyzej 100 istow. No i klops, bo ktos mi je bardzo ladnie wyczyscil z calego wartosciowego sprzetu. I myslisz, ze mi sie chcialo wracac? Bynajmniej ;] Oddalem konto z postaciami kumplowi i dalem sobie spokoj az do patcha 1.11, dzieki ktoremu od razu zaczalem na nowo grac. Sprobuj tak samo - zapomnij o tamtym koncie i lec na nowy ladder ;] Dzisiaj dostapilem zaszczytu wejscia na necro ladder europe (jestem w tej chwili 186, rano pewnie spadne z niego znowu) - mala rzecz, a cieszy :)

#22 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 22 sierpnia 2005 - 11:33

Dawidov - z takimi pytaniami, prosze na priva - twoj post zostanie usuniety, jako offtopic - na przyszlosc zwracaj sie z pytaniami bezposrednio do moderacji.

#23 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 22 sierpnia 2005 - 18:59

Bardzo łatwo jest powiedzieć.. porzuć wszystko i leć od początku! A w tamtym poście popełniłem błąd i zaraz go poprawie.. napisałem znajomi... to są bardziej przyjaciele bo ja ich znam, wiem gdzie mieszkaja, jak wyglądają, spotykam ich codziennie w szkole( teraz są wakacje <jupi> to ich żadziej widuje) i mam pewność że przy przerzutcie nie ojebią mnie z items a z takim nowo poznanym na BN to nigdy nic nie wiadomo! Znałem pewnego kolesia 2 lata i wymieniliśmy się gg, fotkami, mieliśmy zaufanie do siebie jednak nigdy się widzieliśmy się na real i pewnego dnia przy przeżutce zawalił mi eni, hoto i jeszce jakieś podobne items bo ubierałem ele dru i zarąbał jeszcze annihilusa 19/20/9!! I po tym co sie stało nie byłbym w stanie zaufać NIKOMU obcemu!! A items przewalac trzeba ;/

#24 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 22 sierpnia 2005 - 21:41

Co do przewalania - zawsze korzystaj z uslug albo osob znajomych, albo z uslug moderatorow jakichs wiekszych kanalow diablo. A co do nowych postaci - sadzisz, ze mi bylo latwo np cztery razy kasowac nekro kolo 90 poziomu i robic go od nowa, bo poomylilem sie przy jednym skill poincie? Ludzie ucza sie na bledach, a ze najwiecej zabawy w Diablo pochodzi wlasnie z tworzenia postaci, to well game jedynie mozna zyczyc :)

Jesli zdecydujesz sie na gre na ladderze, to zawsze mozesz skorzystac z mojej pomocy ;]

#25 Guest_hummer87_*

Guest_hummer87_*
  • Gość

Napisano 23 sierpnia 2005 - 11:27

ja rowniez uwazam ze blizz powinien zalegalizowac MH.przeciez on nikomu nie szkodzi a niektorym wrecz pomaga.co do tego grania od poczatku to mialem taka sytuacje juz dawno.mialem konto wypelnione postaciami powyzej 80 lvl z very good itemkami.gralo mi sie nimi wspaniale.i gowno wchodze se pewnego dni na BN probuje sie zalogowac.i h** haslo mi przestalo dzialac sam niewiem jak.i co zrobilem?? nie uzalalem sie tylko niewiele myslac zrobilem nowe konto rownie dobre jak poprzednie.nie pytalem sie co zrobic tylko poprostu zrobilem odrazu nowe konto i nie zaluje.tamto juz poszlo w cholere a ja se gram na nowym rewelacyjnym koncie.pozdro

#26 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 23 sierpnia 2005 - 23:24

No ja właśnie kożystałem z usługi znajomego.. znałem go 2 lata i mi zwędził items z pół roku grania jak nie lepiej! On był dla mnie tylko i wyłącznie ZNAJOMYM, zaś pomiędzy "znajomym" a "przyjacielem" czy "kolegą" jest duuuża różnica! Powtarzam raz jeszcze, ja go znałem tylko z BN i gg, przesłaliśmy sobie nawzajem zdjęcia( ale nie wiem czy on mi wysyłał swoje real czy jakiś kumpli) i co.. po 2 latach znajomości wyszło szydło z worka!!

Ja także tworzyłem kilka razy postac od nowa bo pomyliłem sie przy jednym skillu, albo nacisnąłem przypadkowo i postać była do usunięcia ale nigdy nie kasowałem char powyżej 87 lvl! Poza tym nudzi mnie nabijanie lvl!!! Na początku to była dla mnie zabawa, byłem dumny że moja postać sie rozwija, że jestem w stanie pokonać samodzielnie jakiegoś bossa,a le teraz to nie jest zabawne! Ja wiem że jestem w stanie zabić tego i tego bossa i nie musze tego sprawdzać, a jak nie dam rady to proszę znajomych czy kolegów! Jedyną rozrywką jaka utrzymywała mnie przy diablo i jaka zawsze dostarczała niezapomnianych emocji był duel! Zawsze to kochałem, kocham, i kochać będę, choć nie wiem czy jeszcze zagram w d2. Ale jeśli wrócę to tylko po to żeby pognębić frajerów na duelku :twisted: :twisted: :P

Dzięki za taką propozycję! Jeżeli kiedykolwiek będę need pomocy przy przeczutce na aldderze to nie zapomnę o Ywojej ofercie!

Pozdro 4 all

#27 Guest_dawid22_*

Guest_dawid22_*
  • Gość

Napisano 23 sierpnia 2005 - 23:52

Czemu MH zmienia gre ...

..a zmienia bo kiedys go uzywalem !! ...

Już tlumacze , MH - to najwieksza i najgrozniejsza bron w Diablo , która może zniszczyć całkowicie przyjemnośc jak i samą grę Diablo . Dlaczego ?? To proste , wejdźmy sobie obojętnie jaką postacią , z rzeczami normalnymi , kupionymi lub znalezionym lecz nie elitarnymi np Do Mefista . Samo przejscie od WP do Mefa , bez MH trwa jakies hmm 10 minut , chyba że mamy szczeście to szybciej , dodam tylko że zginąć można w bardzo prosty sposób już grając postaciami na 70 lvl w koszmarze u Mefa . Jak zginiemy to w zasadzie do ciała nie dojdziemy i od nowa ... Pisze to po to że jeden Meff Run bez MH trwa z dobre 10-15 min , z MH 2 - 3 minuty , co za tym idzie , z MH itemki elitarne innymi słowy mówiąc te które sprawiają że chce się nam grać , sety i unikaty zdobywa się 5 razy szybciej , zamiast grać rok , grasz miesiąc i masz w zasadzie Itemy , za które możesz kupić lub wymienić się na rzeczy które ci są potrzebne ...

Z drugiej strony uważam że jeśli używa dużo ludzi MH - dużo Elitarnych Itemów przez co ich wartość drastycznie spada , z innej strony , jeśli jeden czituje a 100 innych nie to staje się on całkowitym MONOPOLISTĄ na rynku DiABLO i to on dyktuje wszystko co jest troche bezsensem .

Dlatego uważam , że MH powinien być dozwolony dla wszystkich albo dla nikogo , wtedy albo każdy będzie szukał zbroi np TAL RASHA przez 8 miechów i będzie KIMŚ albo będzie ją miał po 3 tygodniach gry z MH , jak zresztą każdy inny i w zasadzie będzie ona jednym wielkim Śmieciem na rynku .

Najlepiej stworzyc osobny Ladder z MH i drugi bez , problem zniknie i bedzie najbardziej sprawiedliwie .

I pamiętajcie :

GRA RPG - TO GRA NA DŁUGIE MIESIĄCE !!

MAP HACK SKRACA JA DO JEDNEGO MIESIACA , dalej to juz tylko nabijanie levela nic wiecej ...

I niech nikt inny nie pisze , że używa MH do Taxi , bo gram teraz bez MH , jak i wielu moich kolegów i robienia taxi bez MH trwa tak samo szybko , przynajumniej na poziomie NORMAL , bo tylko tu taxi ma jako taki sens gdyż blizzard całkowicie zaniedbał poziom NORMAL i jest on bezssensowny !

#28 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 24 sierpnia 2005 - 17:21

Co do pierwszego akapitu dotyczącego chodzenia na mefa z Mh i bez to z toba się zgodzę, jednak do drugiego akapitu mam pewne wątpliwości. Konkretnie do tego bardzo krótkiego cytatu: "[...]jeśli jeden czituje[...]" ( Wiem że słowa wyrwane z całości nic nie znaczą! W biblii np. jest napisane "Boga nie ma" jednak całe zdanie zmienia znaczenie tago cytatu "Boga nie ma - powiedział głupi do mądrego". Nie będę cytował całej wypowiedzi ponieważ macie oryginał powyżej a chce się skupić tylko na tym fragmencie) to jest twoje zdanie! Ja ( jako autor tego tematu) postawiłem hipotezy w ankiecie i chciałbym aby tutaj padały argumenty potwierdzające którąś z hipotez! wątpliwość sieje we mnie kontynoacja tego cytatu: "to staje się on całkowitym MONOPOLISTĄ na rynku DiABLO i to on dyktuje wszystko co jest troche bezsensem" W takim razie na rynku diablo zaczyna się dziać tak jak e realnym życiu!! Przed wejściem Polski do Unii EUROpejskiej (:P) w niektórych dziedzinach rynku decydowała i miała absolutną władze jedna firma która dyktowała warunki! Przykładem jest Telekomunikacja Polska która miała wysokie ceny za rozmowy, abonament wysoki i jak ktos chciał rozmawiać przez telefon to musiał zgodzić się na ich warunki bo to oni byli tyranami! Jednak nie przejmowałbym się tym że o cenach na rynku diablo decyduje grupa jakichś osób! Jeżeli jesteś doświadczonym graczem to będziesz wstanie rozróżnić 2 rodzaje zarabiania i tym samym 2 rodzaje gryp graczy. Pierwsza grupa to taka która zarabia chodząc na mefa, andy i inne runy, i to im najbardziej potrzebny jest MH, i drugi sposób zarabiania to trade! Kupując jakiś item po niskiej cenie od osoby która chce się go pozbyć i sprzedawanie go drożej osobie która ten item potrzebuje! W którejkolwiek jesteś grupie nie musisz sie bać takiej sytuacji na rynku diablo! Wystarczy przeczekać bo taka sytuacja szybko się zmieni! Osoby tak "rządzące" nie są wstanie utrzymać tej pozycji!! Kolejny cytat który pragne skomentować: "Dlatego uważam , że MH powinien być dozwolony dla wszystkich albo dla nikogo" - w wersji 1.10 była taka sytuacja: teoretycznie był zabroniony i nikt nie powinien stosować MH, ale w praktyce MH miał każdy kto chciał i nie ponosił za to żadnych konsekwencji (aż do patch 1.11 ;)). Interesuje mnie to co Ty o tym sądzisz! Po której stronie sie wypowiadasz..? Nie określiłeś swojego zdania, a w ankiecie ( jeśli brałeś w niej udział) nie widze aby ktos powiedział że "nie mam zdania"! Zrobienie dwóch ladderów bedzie wg mnie nonsensem! To Blizzard decyduje jak ma być i nie odda swojej władzy w ręce graczy! Hipoteza że MH skraca grę do 1 miesiąca jest sprawą dyskusyjną! Pamiętaj że gra w diabli nie ogranicza sie tylko do szukania itemków i do trade nimi! Diablo to też duelki, twoerzenie new char, walka z DC i w Uber Trist! Ja jak już wcześniej napisałem jestem fanatykiem duelków! Mi MH pomaga bo widze jakie items ma na sobie mój przeciwnik i wiem na co musze sie przygotować w walce z nim! Co więcej gram na MH bardzo długo (nawet nie wiem już ile) i MH mi nie obrzydził całej tej gry! Wręcz przeciwnie! Zachęcił mnie do dalszego grania! Bez MH dawno juz skończyłbym grę a tak dotrwałem do patcha 1.11!
Dobrze że podkreśliłes że na normalu taxi trwa tyle samo! Bo na koszu i hellu to taxi bez MH to jest męczarnia!! Po pierwsze mało osób ma czas na robienie taxi, na hellu taxi trwa minimum pół godziny a po drugie nikomu nie chce się go robić!

Pozdrawiam

#29 Guest_dawid22_*

Guest_dawid22_*
  • Gość

Napisano 28 sierpnia 2005 - 21:42

Ciesze się że jesteś fanatykiem Duelków oraz Diablo ale mam do ciebie kilka pytań :D

Napisałeś że grasz z MH - twoja decyzja ,

Napisałeś że lubisz duelki - też się ciesze

Ale napisz mi jaki sens jest jeśli odbywasz duel np. miesiąc po resecie Ladera , gdy grasz z MH a , twój przeciwnik nie , róznica pomiędzy itemami które odgrywają największą rolę podczas walki jest kolosalna , to tak jakbyś mając 90 lvl bił się z kimś kto ma 20 , każdy wie że z MH latasz po baalrunach , mephrunach itp jak szalony , robisz wszystkim Taxi , za co dostajesz jakieś korzyści , a taki biedak który nie ma MH ??

Co do obrania strony po któej jestem , jestem po stronie nieużywania MH , gdyż ja go nie używam , i chce grać z ludźmi którzy też go nie mają , wtedy dla mnie każdy duel , każdy trade jest najbardziej sprawiedliwy .

Pozdrawiam

#30 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 29 sierpnia 2005 - 23:05

Hmmm.. jaki jest sens duelków po resecie...? Odpowiedź brzmi żadnego sensu nie ma! Po resecie powinno się najpierw stworzyć dobrą char, odpowiednio ja uzbroić a potem dopiero lecieć na duelka! Ale haczyk tkwi w tym że ja cały czas mówie o graniu na non ladderze!! Ja nie gram (i najprawdopodobniej nie będę grał) na ladderze!

Co do kolosalnej różnicy itemków, już się wypowiadałem na ten temat tutaj w tym temacie i jak niedoczytałeś to powtórzę: Bez MH to czy będziesz miał jakiś przedmiot zależy w największym stopniu od szczęścia a nie od ilości godzin dziennie spędzonych przed diablo! Pewnie, im dłurzej grasz tym lepsze items masz.. ale to tylko teoria! przykładem niech będzie chodzenie na cowy hell! Może być taka sytuacja że jeden ziom chodzi na cowy 10-15 razy dziennie i tak przez 2 tygodnie. Znalazł jakiegoś skillera wartego z uma. A może być tak że jakaś jedna osoba pójdzie rez na cowy i to nie samemu tylko w jakąś publiczną gre i wypadnie mu jakiś ohm albo ber! I co gdzie tu ***** jest sprawiedliwość..? Zeby nie było że zmieniam forum w "gdybalnie" powiem że taka sytuacja wydarzyła sie naprawde! Tylko że to ja chodziłem na cow ponad 15 razy dziennie i wypadł pb skiller a kumpel raz wszedł i ohm poleciał! A jak masz MH to sam pracujesz za itemy! Pewnie też dużo zalerzy od szczęścia ale chodzisz na bossa który bardzo często sypie jakieś cenne items!

Poza tym chcę skomentowac ten cytat : "...a taki biedak który nie ma MH ??" To ty powiedziałeś że bez Mh to biedacy! Jak tak nadal sądzisz to prosze, wejdź na non i zobacz z jakimi biedakami masz doczynienia! Jeżeli "biedak" lata z enigmami, sojami, hr's i innymi bzdetami to ty musisz być strasznie bogaty :D !

Ps. na czym polega niesprawiedliwość w trade jeżeli jedna z osób posiada MH..?

#31 Guest_dawidov_*

Guest_dawidov_*
  • Gość

Napisano 30 sierpnia 2005 - 10:16

widze panowie ze sie osto tutaj spieracie :D Po uwaznym przeczytaniu waszych wypowiedzi doszedlem do wniosku ze dawid pisze same bezsensowne rzeczy. Co to za roznica za jeden uzywa mh a drugi nie?? bo dla mnie zadna. Jak powiedzial euro wszystko zalezy od szczescia:D Mozesz chodzic miesiac i znalesc wielkie G**** a czasem pochodzisz dzien i ci poleci cos extra:D
Jeszcze co do zlegalizowania Mh to wpadl mi do glowy uwazam dobry pomysl:D Np taki dawid22 nie chce uzywac Mh bo uwaza ze mu to gre psuje i mowi ze uczciwie jest zeby nikt nie mial Mh! A moze innym jeste on bardzo przydatny! Dawid pomysl o innych graczach ktorzy sa zwolennikami Mh(ich jest wiecej moim zdaniem)! A co do pomyslu blizz powinien w new patch wprowadzic ogolndostepna komende ktora bedzie odpalac Mh( wtedy jak chcesz to uzywasz a jak nie to nie!)

#32 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 31 sierpnia 2005 - 11:01

Na tym polega cala slodycz Diablo - losowosc ;] Hrki maja teraz bardzo duza szanse dropniecia z se w V akcie i tam sie biega po kase, a nie na krowki ;] Sam jeszcze taki szczesliwy nie bylem, ledwie Um mi raz wypadl, ale jakos maniakalnie go nie szukalem.

Nonladder to dla mnie bagno. Zdecydowana wiekszosc hrek jest zdupowana, wszystkie unidy sa juz zidentyfikowane po akcji z rollbackiem.

Zapamietajcie ludzie, do jasnej cholery - to, ze sa w Diablo zajebiste przedmioty wcale nie oznacza, ze kazdy ma je miec. To, ze nie mozecie ich zdobyc, tylko smaczku dodaje do calej akcji. Dlugie taxi? A czemu mialyby byc szybkie? Przeciez Blizz nie zrobil Diablo po to, zeby po hellu biegaly 1 poziomowe mulki. Drogie ceny? Tym lepiej - wiecej sie trzeba nameczyc, zeby zrobic dobra postac... Na starym ladderze (nie gralem od poczatku) zrobienie 80 poziomu zajmowalo mi pare godzin, a ekwipunek moglem zakupic za kuznie, jesli poszly mi wyjatkowo dobrze. Teraz kompletuje postac duzo, duzo dluzej i to mnie bawi. Bo jakos wchodzenie co pare dni na bnet, zeby pobiegac po nuuuuudnych baalrunach, albo zeby poduelowac z jakimis mega-hiper-gosu postaciami z Eni, Last Wishami i cholera wiec, co jeszcze sterowanymi przez nooby, ktore w Diablo graly przez pol roku jest dla mnie co najmniej smieszne. Jakos wole, zeby ceny przedmiotow byly drogie.

#33 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 31 sierpnia 2005 - 20:15

Ale to nie jest lotto że ma się cokolwiek losować! W diablo powinno być tak jak w życiu: zapracujesz - posiadasz a nie liczyć że wygrasz samochód w superkonkursie "Przyjaciółki"!! Mówiąc że w V akcie dobrze sypią się runy zachęcasz innych do chodzenia tam i tworzenia przeciwnej Tobie "instytucji szukania itemów" o której wcześniej wspomniałeś!! A poza tym nie powiedziałem że ja na cowach szukałem runek! Tak naprawde to szukałem eth poleaxe 4 sox 4 merc! A to że skiller poleciał to jest inna historia ale to był tylko przykład!

To czy ktoś woli grać na ladder czy na non zależy tylko i wyłącznie od gustu! Osoby (takie jak ty), które chcą szukać itemków i bogacić się powoli, odkrywać za każdym razem nową mapę lecz na tych samych poziomach, przeżywać na nowo całą fabułę gry przy twoprzeniu kolejnej nowej postaci wolą wg mnie ladder! Bo tam akcja dzieje się powoli. Ale osoby (takie jak ja) które nie przepadają za takim spokojem, nie mają cierpliwości do szukania itemków i bez MH czują się jak bez ręki przepadają wg za non!

Co do pierwszego zdania się absolutnie zgadzam! I żeby każdemu to w głowie zostało na zawsze powtórzę: "Zapamietajcie ludzie, do jasnej cholery - to, ze sa w Diablo zajebiste przedmioty wcale nie oznacza, ze kazdy ma je miec." Jednak drugie zdanie napisałbym takie: więc jeżeli chcecie dobre itemki to na nie zapracujcie bo nie ma nic za free!!

Mnie też denerwoją tegie noobki które nie zapracowały na items a mają od kogoś konta! Ale nie przejmujcie się nimi! Oni łatwo dają się okradać więc długo nie bedą mieli takich items :lol: !

#34 Guest_dawidov_*

Guest_dawidov_*
  • Gość

Napisano 31 sierpnia 2005 - 21:41

Oj euro z tymi nobkami co sie daja okrasc to mnie zdenerwowales. Ja w sumie przygode z BN zaczolem na tych wakacjach i bez zadnego dupowania mialem w miesiac eni hoto i takie tam. Gralem wtedy bardzo dlugo i bylem bardzo zadowolony ze w tak krotkim czasie udalo mi sie zebrac takie itemki :D Jednak wiedzialem malo na temat BNu i przyszedl dzien w ktorym mnie oje**** Trafil sie jakis kretyn i pytal czy nie skopiowac mi itemow, ja oczywiscie sie zgodzilem. Mialem wtedy na sobie hoto eni 2xsoj mare aracha wt(p) fortunki(p) eni dzieki bogu chwile wczesniej sprzedalem:) Gosc powiedzial mi ze musze zginac 17 razy no i niestety wszystko sie poszlo jeb** Cala gra na marne, zostalo mi kilka istow ale je dalem kumplowi bo grac mi sie juz odechcialo. Naszczescie przyszedl nowy patch i odrazu zaczolem gre od nowa na new ladderze. Jak zaczalem grac to jeszcze przed starata rzeczy wiedzialem ze na NL nie bede gral bo jest no nudne jak dla mnie(chociaz jeszcze tam nie gralem) ale juz wiedzialem ze rzecza ktora mnie ciagnie jest gra na laderze. Zaczol sie new ladder i wyszedl ten felerny easy map i wszystko na chwile wzielo w łeb(powiedzmy ze na chwile bo matura w tym roku i nie bedzie zbyt wiele czasu na gre:(

#35 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 01 września 2005 - 16:28

Euro - czy twoim zdaniem zapracowaniem na itemki jest puszczeniem bota na Mepha? Albo fruwanie na tysiace baalrunow z pickitem pod reka? Geez, od znajdywania itemkow sa rozne, przerozne taktyki i wszystkie sa bardzo legalne. Runehunty, mfruny - nie trzeba miec maphacka, zeby na nie biegac, a efekty sa swietne. Juz moge o sobie powiedziec, ze na nowym ladderfze jestem w miare bogaty, a ani maphacka, ani zadnych innych podrzednych programow nie uzywam. Jaki wniosek? MH nie jest rzecza wymagana do kariery na ladderze.

#36 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 01 września 2005 - 19:50

Sorki ale jeżeli kogoś uraziłem tym stwierdzeniem że nooby z dobrymi itemkami szybko dają się okraść to przepraszam bo nie taki miałem cel w wypowiadaniu tego. Jednak niestety jest to prawdą!! Wiem to na własnym doświadczeniu! Miałem kolego co bardzo mało wiedział o diablo i o BN i dostał od kolegi konto z naprawde dobrymi itemkami. Ja wtedy nie miałem takich itemów jak on dostał więc zacząłem go przestrzegać żeby nie wchodził na gry typu "I dupe items" "Maphack 4 free" no i on oczywiście uznał to za gest przeciw jemu bo ja go pouczam a to on ma lepsze itemki i obraził się na mnie. Po kilku dniach melduje mi że jakiś ziom go okradł bo wszedł na gre tego typu co go ostrzegałem! No i niestety prawda jest taka że najpierw trzeba "dorosnąć" do dobrych itemków a dopiero potem je posiadać!

Co do bota i szukania items przez bota to już poruszałem tą sprawę na początku forum ale widze że wymaga powtórzenia: Nie, zapracowaniem na itemki nie może być puszczanie pota na mefa! Boty to są cheaty i za boty Blizz powinien banować a nie za MH!!

"Geez, od znajdywania itemkow sa rozne, przerozne taktyki i wszystkie sa bardzo legalne. Runehunty, mfruny - nie trzeba miec maphacka, zeby na nie biegac, a efekty sa swietne." a przeciez jeszcze niedawno mówiłeś że wszystkie te runy to tylko psucie rozrywki! To w końcu jak to jest..?

#37 Guest_dawidov_*

Guest_dawidov_*
  • Gość

Napisano 01 września 2005 - 21:05

Wiem euro ze nie chciales nikogo obrazic takim stwierdzeniem ale ja poprostu wysypki dostaje jak slysze o noobach co sie daja okradac. Co do tego ze trzeba "dorosnac" do posiadania dobrych itemkow to sie w zupelnosci z toba zgadzam. Podam jeszcze jedna historyjke jaka mi sie przydarzyla. Robilem moja pierwsza char na BN i od razu mialem zaje******* farta. NA koszu z kuzni um a na helu gul. Cieszylem sie strasznie( gralem chyba trzeci dzien dopiero) a tu nastepnego dnia mi gula gwizdneli:(. O BN nic nie wiedzialem:) Teraz jest juz lepiej tylko sie w skrotach wszystkich nie lapie jeszcze:)
P.S czekam niecierpliwie na 11.09 bo mnie odganuja :D

#38 Guest_dawid22_*

Guest_dawid22_*
  • Gość

Napisano 01 września 2005 - 22:46

Żeby zakończyć moją wypowiedź na temat MH powiem krótko , bo widze że z tego tematu zaczyna się robić topic na temat wszytskich chetow i bootow do diablo , aż się głupio człowiekowi robi jak się to czyta , wczoraj kolega zademosntrowal mi na ladder andy boota , hmm i dlatego zmieniam zdanie , niech kazdy uzywa MH i czego sie tylko da bo naprawde , jak widze ze komp sam lata na andy , zabija ja i zbiera itemki , to zaczynam watpic w granie w diablo :D , nie wiem czy istnieje , ale jak wymysla na duelki boota, to gra diablo bedzie polegala na odpaleniu najpier kompa , potem bota i gry , i mozna isc sobie pograć z kolegami w piłke :D

Ktos napisał że mówie głupoty , może i tak ale tylko dla ludzi NON ladder , bo wtedy żeczywiście to co mówie nie ma sensu :D , zagrajcie na ladderze :D

Co do tego MH , powiem tak , dlaczego pisałem że nie jestem za jego używaniem . Jakiś rok temu wstawili patcha 1.10 , i oczywiscie mialem MH , zrobili reset laddera , nie minął miesiąc i miałem zbroje Tala i IK , hmm MH , dopisze tu teraz żeby się nikt nie uczepił :D ZWIELLOKROTNIŁ moją szanse na odnalezienie ELITARNYCH przedmiotów :D , teraz jest 1.11 , jak widze po wypowiedzi zbannowego kolegi , już się przekonał że nie każdy program Cheterski - bo taki jest <BN okresla co wolno a co nie , nie ja> działa nadal , i dlatego ja nie ryzykowałem , gram bez mija miesiac ... :D Nie pytajcie co mam i czym gram , bo co wam będe mówił o jakiś itemkach rodem z 1 aktu norma :D . powiem wam że gra mi się teraz cholernie trudniej i wkurzam sięże za 2 godziny może z 6-7 razy wejde do mefka , o ile dojde , na hellu , gdzie kiedys bylem tam z 50-60 razy w ciagu 2 godzin :D - oczywiscie czarka z tele :D i Bliizem :D

Kończe swoją wypowiedź i pozdrawiam wszystkich maniaków DIABLO , tych uczciwych i tych mniej :D

Ps. Dopisze tu jeszcze moejmu iminnikowi :D czym sie rozni Granie z MH od nie grania :D , tym że ja nie mam Bana :D bez Obrazy :D Jak dostaniesz wkońcu dobry MH to i tak będziesz miał wszytsko lepsze od mnie mimo że grałem a ty nie mogłeś :D - Aluzja - Tak , ale napewno nie chciałem Cie Obrazić :]

#39 Guest_dawidov_*

Guest_dawidov_*
  • Gość

Napisano 02 września 2005 - 14:21

ok wiem ze mh jest niedozwolony i bana slusznie dostalem(juz wczesniej to napisalem :P)
Ale jak pisal raptor i pozniej ja to jaki itemek Ci poleci jest tylko i wylacznie sprawa SZCESCIA!!! Mh tylko TEORETYCZNIE zwieksza szanse na znalezienie dobrego itemu :P
Kumpel gra na laderze i wchodzi rzadko ale ma juz zaka aracha i czako:P:P:P

#40 cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram

Napisano 02 września 2005 - 21:45

mnie to prawde mowiac wszystko jedno, czy z mh, czy bez... szukac mefa jak sie wie w jaki sposob to z czasem jest prawie to samo co z mh... na baalruny... no troszke dluzej:P ale tez da sie znalezc:) jedyne co mi nie pasuje to taxi~~ w chol**** czasu zajmuje taki hell jak sie nie ma farta do szukania drogi:P
no... ale jednak teraz nik nie podglada ci staffu i nie wyskakuje w grze z tekstem: co chcesz za np.: twoje zaka (kiedy ty nie bardzo masz zamiar tego sprzedac:)) na 1.1 bylo to notorycznie spotykane~~

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych