Co sadzisz, o banach za Easymapa?
Guest_opel22_*
Napisano 18 sierpnia 2005 - 11:02
Guest_euro_*
Napisano 18 sierpnia 2005 - 17:17
A jakie jest wasze zdanie :?: :?: :?: Prosze o komentarze :!:
Napisano 18 sierpnia 2005 - 19:54
Guest_euro_*
Napisano 18 sierpnia 2005 - 23:12
Wiem że moje powyższe analizy problemu legalizacji MH wyglądają trochę abstrakcyjnie ale są to wg mnie najbardziej prawdopodobne reakcje graczy i kontynułacja tego problemu! Mimo wszystko prosze o komentarze :!: :!: Pozdrawiam :wink:
Napisano 18 sierpnia 2005 - 23:36
I powiem - gowno prawda, ze osoby zaawansowane wola duele. Ja uwazam sie za osobe zaawansowana w Diablo. I nie lubie dueli, ktore ani w dziob mnie nie bawia. Duzo wiecej zabawy mi przynosi walka z DC albo w nowym Uber Tristram. Wiecej frajdy mi daje pomaganie innnym graczom w ubijaniu co mocniejszych bossow.
Guest_opel22_*
Napisano 19 sierpnia 2005 - 12:32
Guest_euro_*
Napisano 19 sierpnia 2005 - 14:32
Powiedz mi czy ty się bawisz jak masz szfendać po mapie szukając jakiegoś punktu..? Niech będzie mapa losowa.. prosze bardzo! Ale niech gracze mają możliwość wyboru czy chca grać z odkryta mapą czy bez!
Rzeczywiście postawiłem za szybko hipoteze iz wiele osób bawi się chodząc na duelki! Ale chodziło mi bardziej o to że jeżeli przejdziemy juz diablo na hellu wszystkimi potaciami, wykonamy wszystkie questy to dalsza nasza przygoda z diablo przestaje mieć sens jeżeli nie mamy dobrych items! Powiedziałeś że ty za rozrywke uważasz walke z DC czy w Uber Tristram, ale powiedz mi czy ktokolwiek ma szanse w Uber Tristram bez "gosu items" ?? Bo to co napisałeś w tych dwóch akapitach zaczyna tracić sens... jedno wyklucza drugie... z jednaj strony nie wszyscy powinni mieć dobre items, i nie powinni myśleć tylko o dorobieniu się ale o tym żeby mieć przyjemność z grania, a z drugiej strony rozrywkami moga być walka z DC i w Uber Tristram przy czym bez dobrych items nie ma się tam żadnych szans!! Zastanawiające!!!!
ps. Opel dziękuję że ktoś docenia moje rozważania na ten temat i popiera moje zdanie. Skoro chcesz mój numer gg to nie wypada odmówić :wink: oto on: 5222695 tylko pls przedstaw sie na początku bo nie lubie gadać z nieznajomymi i szybko blokuje takich delikwentów..
Pozdrawiam!!
Napisano 19 sierpnia 2005 - 16:41
Szwendac po mapie? A wiesz, na czym wogole polega D2 i polegalo D1 ? Wlasnie na tym szwendaniu. Nie rob z tego h&s inna gre, niz ona jest w rzeczywistosci.
Jak sobie w Uber Tristram poradzic bez gosu items? Jest teraz masa sposobow, zeby tak wlasnie sobie poradzic - ale podstawowym zalozeniem jest to, zeby te gosu items ZNAJDOWAC a nie puscic bota na noc, a rano wyekwipowac postac i juz miec Ubery w dupie.
Guest_euro_*
Napisano 19 sierpnia 2005 - 17:40
Guest_opel22_*
Napisano 19 sierpnia 2005 - 18:48
Guest_euro_*
Napisano 19 sierpnia 2005 - 23:06
Napisano 20 sierpnia 2005 - 22:14
No to pewnie powiesz, ze kiepskie itemki? Na razie - na nowym ladderze jeszcze nie mam docelowych przedmiotow, ale dzieki grze w najbardziej zgranej, przyjaznie do siebie nastawionej druzyny na chyba calym bnecie - DCB - te itemki juz na mnie czekaja.
Owszem, czytam, co piszecie. I odpowiadam zagrozeniem jaki sprawia granie maphackiem - Co to Pickit kazdy wie? I chyba kazdy spotkal sie z sytuacja, kiedy sprzed nosa ktos wam sprzatnal armor Tala albo cos w tym stylu? Niemile - faktem jest, ze maphacki sie rozudowuja i nie mamy juz do czynienia z samym odkrywaniem mapy, tylko z kolejnymi hackami. I dlatego Blizz powinien dolaczyc do nowego patcha maphacka - czystego bez zadnych dodatkow - i dalej z cala surowoscia banowac cheaterow.
Guest_opel22_*
Napisano 20 sierpnia 2005 - 23:29
[ Dodano: 2005-08-21, 00:39 ]
a i mam do was pytanie czy widzieliście kiedykolwiek bez shadowmastera albo innych programó tarcze niebiańskich braci???sory że zaczełem nowy post,więcej tego nie zrobie.
Napisano 21 sierpnia 2005 - 00:24
Nie ma czegos takiego, jak Tarcza Niebianskich Braci, przynajmniej nie ma bez modow ;]
Guest_dawidov_*
Napisano 21 sierpnia 2005 - 09:35
J tez dostalem bana za uzywanie MH i nie mam zalu do bliza z tego powodu, poniwaz puki co MH nie jest legalny na BN. Uwazam jednak ze blizz przesadzil z banowaniem za uzywanie MH bez ostrzezenia,poniewaz jak wczesniej zauwazyli koledzy MH "nikomu nie szkodzi" i takze podzielam to zdanie! Najlepszym pomyslem jest ten ktory podsunął bodajze raptor-w nowym patchu wprowadzenie MH bez zadnych dodatkow( lub ostatecznie zlegalizowanie MH ale to niesie ze soba konsekfencje) Jak juz ktos napisal po legalizacji jednego hacka czity beda sie domagac legalizacji botow itp.
P.S troche kicha ze mam bana bo kończa sie wakacje a ja mam w tym roku maturke i pewnie nie bede mial za duzo czasu na granie. I mam jeszcze male pytanko na koniec czy zbanowane acc tez za miesiac odbanuja?
cze all
Napisano 21 sierpnia 2005 - 20:49
Guest_euro_*
Napisano 21 sierpnia 2005 - 22:51
A wracając do MH bardzo dobrym pomysłem jest właśnie żeby sołączyli odkryta mape do nowego patcha! Jednak wiem że tak nie będzie! Bo jest to nierealne i wywoła ogromny sprzeciw!! Dlaczego?.. bo osoby wcześniej zabanowane za używanie Mh będą zgłaszać pretensje dlaczego jedni za używanie mh dostali dożywotniego bana na konta i miesięcznego bana na CD-key'a, a drudzy używają MH i używają go wraz ze zgodą Blizza i nie dostają żadnych banów! Po tym banowaniu Blizz oddalił się od ideii wprowadzenie jakiegokolwiek programu który zniwelowałby problem odkrywania mapy, ponieważ zrobiliby krok przeciw sobie!! Najpierw banują pół BN a potem z pokorą legalizują MH! To jest NIEREALNE!! Należy pamiętać też o tym że nawet jeśliby odbanowali nasze konta i chcieli wprowadzić MH to zabanowali 3 000 CD-key'y na zawsze za wtórne używanie cheatów! I przed legalizacją MH musieliby ich odbanować! Te posunięcie udowodniłoby że w Blizzardzie panuje chaos i że nie potrafią współdziałąć i podjąć jednej decyzji! Pozatym podważałoby to ich suwerenność!! Lepiej więc abyście odrzucili te złudne nadzieje i pogodzili sie raz na zawsze z utratą kont, i albo zacz eli swoją przygodę z Diablo 11 września akurat w rocznicę zamachów na WTC!!
PS. Opel teraz ostatnio coraz żadziej jestem na gg ale nie przejmuj się.. ślij wiadomośc nawet kiedy jestem niedostępny, dodam Cie do listy i łatwiej będzie nam się zgrać gdy obydwie strony widzą czy ktos jest czy nie. Poza tym czasami siedzę na niewidocznym :wink:
Pozdrawiam i prosze o więcej głosów w ankiecie :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych