Skocz do zawartości

Zdjęcie

Banowanie CD-Keyów

• Zamknięty Temat jest zamknięty
82 odpowiedzi w tym temacie

#61 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 31 lipca 2006 - 10:26

pożycz od kumpla Cd-keya, tylko takiego niezbanowanego Cd-keya :P

#62 cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram

Napisano 31 lipca 2006 - 11:09

albo opraw plytke w ramke i powies sobie nad kominkiem i spojz na nia od czasu do czasu i sie zastanow ile czasu sie na ta gre zmarnowalo:)

#63 maxver

maxver
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 sierpnia 2006 - 13:32

dzisiaj cos mi wyskoczylo jak chcalem wejsc na bn .
niemoszesz wejsc na ktonto ktos juz jest na nim i cd-key juz jest przez innego gracza uzywane
nikomu niedawalem cd-key ani mojego konta nikomu i nierobilem botów ?

#64 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 19 sierpnia 2006 - 14:35

panowie o czym ta dysputa banuja i bardzo dobrze oszustwo to oszustwo szkoda tylko ze maja takie slabe sposoby dla mnie mogli by all zbanowac
pozdrawiam

#65 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 19 sierpnia 2006 - 14:53

Ale tak swoja droga wyobrazacie sobie komunikat typu:

niemoszesz wejsc na ktonto ktos juz jest na nim i cd-key juz jest przez innego gracza uzywane

:/

#66 maxver

maxver
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 sierpnia 2006 - 21:36

to co z tego wynika ? ....... teraz mi dziala :D

#67 stasia

stasia
  • Użytkownik
  • 285 postów
  • Locationfrom heaven

Napisano 20 sierpnia 2006 - 23:01

czasem jak d2 mam w pasku i wyłączę gre z paska mam taki komunikat
nie poprawnie wyszłam z gry
mój problem więc i muszę poczekać trochę

pozdrawiam serdecznie

#68 jaguar

jaguar
  • Użytkownik
  • 642 postów

Napisano 21 sierpnia 2006 - 02:13

hehe ja tam się cieszę że nie słucham się kumpli czasami.4 kumpli z mojego FL dostalo bana.mieli tego samego MH.jeden z nich dał mi kiedys linka do jakiegoś MH i niedawno kilku moich kumpli ściągnęło nowszego.namawiali mnie żebym ściągnął też,bo jest lepszy,nie tak wykrywalny jak ten co przedtem miałem i że drop troszkę lepszy.a nie chciało mi się z jednego prostego i głupiego powodu-"nieee chceem odwal sięę
'.lenistwo.nawet te 2 minuty downloada i zmiana pluginów to było dla mnie za dużo jak na tamten dzień i dziękuje.a jeszcze tego samego dni graliśmy razem a teraz siedzą i płaczą nupki :P

P0zdr0

#69 mafredmaniek

mafredmaniek
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • LocationRybnik

Napisano 21 sierpnia 2006 - 09:16

co ma MH do dropa ?

#70 Vkar

Vkar
  • Użytkownik
  • 260 postów

Napisano 21 sierpnia 2006 - 09:52

Dla noobow ma wiele... Dla nich nawet klejnot na lol wplywa na drop...

#71 Maven

Maven
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 22 sierpnia 2006 - 06:23

Kuźwa okrągły miesiąc minął a ban jak siedział tak siedzi... Info o tymczasowym rozstaniu z diablo były chyba z deka....zmyślone (?). (mam nadzieje ze sie myle)

#72 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 28 sierpnia 2006 - 19:01

Możecie się ze mnie śmiać :) Kupiłem diablo na allegro, oczywiście nieużywane itp. Zakładam konto na battle.net i dowiaduje się, że cd-key został zablokowany do gry w krainach :| czy to jest ten ban na miesiąc czy juz na całe życie??

#73 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 29 sierpnia 2006 - 06:34

Na stale. Poprzedni wlasciciel cdkeya pewnie rubasznie sie z ciebie smieje po drugim stronie kabelka.

#74 raeon

raeon
  • Użytkownik
  • 579 postów

Napisano 29 sierpnia 2006 - 16:47

Dokladnie. Teraz wiesz ze nie mozna ufac ludziom ktorych sie nie zna.

#75 BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn

Napisano 30 sierpnia 2006 - 11:01

Ja tam nigdy nie używałem i nie mam zamiaru używać mh / botów, przez co mogę cię w pełni cieszyć grą <razoth>
Psycho_tata, nie tylko tobie pomogły mądre słowa raptora :wink:

#76 Diax

Diax
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 04 października 2006 - 07:03

Witam

Osobiscie raz uzylem bota zapalcilem za to banem na key dostalem nauczke. Teraz gram legal bez żadnych "ułatwień".

A teraz kilka ciekawostek:
Bany na ip (tymczasowe) mozna dostac za to że zbyt szybko przelogowujesz sie na 2 postac, uzywasz skrola w myszce żeby przelączac czary zrobisz to za szybko ban tymczasowy. Masz zaszybkie łacze to tez ma wpływ na ban tymcz... I jest jeszcze wiele pierdól za ktore mozesz dostac bana tymczasowego nawet do 3 dni. Blizz wymienia na swojej stronie zaco mozna dostac bana na ip. Czy to nie jest chore ?? Blizz chyba ocipial z powodu nadmiernego przyrostu pieniedzy. A i wsumie najważniejsze co chcialem napisac, jeśli masz ip prywatne (nie publiczne) mozesz dostac bana tymczasowego dlaczego juz tlumacze: dostajac ip prywatne jestes zalogowany na jakis tam staly ip w swojej firmie udostepniajacej neta. Pod ten ip jest jeszcze podpiete powiedzmy 20 osob które też maja ip klasy niepublicznej. I jeżeli jakas z tych osob dostanie bana na ip to reszta osob też dostanie bana. Kumpel moj tak mial. Blizz tak mu napisal i potwierdzila to tez firma która daje mu net.

#77 Chilon

Chilon
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10 października 2006 - 19:36

Ja właśnie czekam aż będę mógł się połączyć ;/ KToś musiał wyłapać u mnie w sieci bana ;/ Ale za to w pracy łączę się bez problemu ;)

#78 mafredmaniek

mafredmaniek
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • LocationRybnik

Napisano 11 października 2006 - 14:38

w pracy sie pracuje a nie D2 xD

#79 Chilon

Chilon
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 11 października 2006 - 16:19

w pracy sie pracuje a nie D2 xD

Yhym ;P Dzisiaj zak włączyłem d2 przd 9tą to ledwo zauważyłem że jest 16ta ;p Z mieszkania dalej kicha ;/

#80 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 12 października 2006 - 20:59

to mowisz ze za scrool w myszce mozna opierniczyc tymczasowego bana ??:D to moze ja za to wlasnie tak czesto mam oni w tym blizzie to juz faktycznie ciut przeginaja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych