A 10 zeta naprawde mi zwialo, ale i tak glupio mi bylo
Piwo i inne alkohole
Rozpoczęty przez Prezess, 08 cze 2006 11:15
134 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 czerwca 2006 - 17:27
Zoladkowa Gorzka kopie dupy, pilem taka na godzine przed matura. A po jej zdaniu obalalem Komandosa =]
" Pewnie ekspedientka musiala stwierdzic, ze przychodzi taki pijaczek z limem i jej kit probuje wcisnac XD
Napisano 26 czerwca 2006 - 00:01
Zatem Spiz to taki powiedzmy minibrowar na rynku wrocławskim,zaraz obok Olka hrabiego Fredry -znaczy podają to co sami naważą ;-)........i na prawde zadne butelkowane czy inne takie sie nie moze równac...a poza tym dobry jest jeszcze koźlak-to w piotrze i pawle tylko widzialem...
Napisano 05 lipca 2006 - 07:50
Najgorszym - nowym - syfem jest dla mnie Warka Strong. Zanim nie odkryli 'nowego, leszpego smaku' było to moje niemalże ulubione piwo ;). A etraz niech się wypchają nim.
Nie lubię słodkich piw, dlatego: Żywiec albo Heineken.
Wojaka ostatnio próbowałam - niezłe xD.
Nie lubię słodkich piw, dlatego: Żywiec albo Heineken.
Wojaka ostatnio próbowałam - niezłe xD.
Napisano 07 lipca 2006 - 13:51
Jak sprobujesz, to musisz podpisac zaswiadczenie, ze wiesz, jakim megakacem to grozi.
Jest dostepna w wawie nowa seria Krolewszczakow - Mistrzowskie Krolewszczaki =] Seria limitowana z barwami Legii, jak sie kupi osiem, to dostanie sie koszulke.
Mam juz piec koszulek
Jest dostepna w wawie nowa seria Krolewszczakow - Mistrzowskie Krolewszczaki =] Seria limitowana z barwami Legii, jak sie kupi osiem, to dostanie sie koszulke.
Mam juz piec koszulek
Napisano 09 lipca 2006 - 16:58
Lipa z Miodem kopie dupy. Nie znacie sie, raz obalilem za jednym zamachem cala butelke =]
Z tanich win wymiaraja jeszcze Dzbany (moje faworyty - Lesny i Truskawkowy), Special (z Leclerca. Drogi bardzo, ale rozsmiesza kazdego, kto sie go napije. Najlepszy - poziomkowy. Malinowego nie ruszac), Cavalier (kartonik
).
BTW - takie moje pytanie. Sperma Szatana. Czy to wino istnieje? Nie mowie o "slyszalem, ze", albo "kumpel opowiadal", tylko czy wy widzieliscie na oczy ten legendarny trunek?
Z tanich win wymiaraja jeszcze Dzbany (moje faworyty - Lesny i Truskawkowy), Special (z Leclerca. Drogi bardzo, ale rozsmiesza kazdego, kto sie go napije. Najlepszy - poziomkowy. Malinowego nie ruszac), Cavalier (kartonik
BTW - takie moje pytanie. Sperma Szatana. Czy to wino istnieje? Nie mowie o "slyszalem, ze", albo "kumpel opowiadal", tylko czy wy widzieliscie na oczy ten legendarny trunek?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych