Ulubiona postać?
Rozpoczęty przez
Guest_Anonymous_*
, 28 lip 2003 12:34
120 odpowiedzi w tym temacie
Guest_Balduran_*
Napisano 18 września 2005 - 12:34
Moim zdaniem tak naprawde kazda postac jest najlepsza na swoj sposob. Czasem 50 poziomowy barb zabije 80 poziomowa czare, czasem 50 poziomowa czara zabije 80 poziomowego barba. Wszystko zalezy od:
-umiejetnosci gracza,
-tego jaki gracz ma styl gry,
i oczywiscie jak ktos ma swoja ulubiona postac, ktora w jego wykonaniu bedzie najlepsza - m. in. z powodu w.w. stylu gry - np. ktos kto zawsze gra barbem ma nikle szanse na poradzenie sobie czarka (oczywiscie sa wyjatki), chociaz niektorzy dostosowywuja swoj styl gry do postaci i radza sobie kazda postacia. MOJA ulubiona postac to assasinka, za charakterek (taka niby pozytywna postac ale z malymi odchylami :> to wlasnie lubie), bardzo sexowny glos (doprowadza mnie do szalu), bardzo ladne animacje i dopiero na koncu umiejetnosci - probowalem sil kazdym rodzajem assasinki i kazdy wymiata, chociaz nie twierdze ze inna postac nie moze byc rownie dobra lub lepsza od niej w walce, wkoncu ja bardzo zaawansowanym graczem nie jestem... A jeszcze chcialbym sie wtracic co do modow, no coz z nimi jest troche jak z postaciami, zalezy jaki mod, zalezy co kto lubi, i zalezy czy sobie w tym modzie poradzi czy nie (kto gral w moda Zy-El wie o czym mowie), bo np. w takim w.w. Zy-Elu na poczatku zombiaka nie idzie zabic
I to niezalezy jaka bedziemy miec taktyke! Natomiast w takim slaughter betmodzie po wyjsciu z bloodmoora mamy 19 level, ale mimo pozorom przejscie gry zajmuje duzo dluzej (hordy potworkow przez ktore nie bedzie latwo sie przebic, trzeba je wybic co czesto zajmuje dlugo z racji ich ilosci...). Dwoma slowami "kwestia biustu" :>
P.S. Ehh rozpisalem sie ale mam nadzieje ze przynajmniej jedna osoba taka jak Kubiak zweryfikuje swoje "poglady" ktore z tego co widzialem sa wcale niugruntowane argumentami, panie Kubiak zagraj w 20 roznych modow to zmieniasz opinie... Aha mam namysli co najmniej 20 modow od A-Z (ZWLASZCZA na Z :>)
-umiejetnosci gracza,
-tego jaki gracz ma styl gry,
i oczywiscie jak ktos ma swoja ulubiona postac, ktora w jego wykonaniu bedzie najlepsza - m. in. z powodu w.w. stylu gry - np. ktos kto zawsze gra barbem ma nikle szanse na poradzenie sobie czarka (oczywiscie sa wyjatki), chociaz niektorzy dostosowywuja swoj styl gry do postaci i radza sobie kazda postacia. MOJA ulubiona postac to assasinka, za charakterek (taka niby pozytywna postac ale z malymi odchylami :> to wlasnie lubie), bardzo sexowny glos (doprowadza mnie do szalu), bardzo ladne animacje i dopiero na koncu umiejetnosci - probowalem sil kazdym rodzajem assasinki i kazdy wymiata, chociaz nie twierdze ze inna postac nie moze byc rownie dobra lub lepsza od niej w walce, wkoncu ja bardzo zaawansowanym graczem nie jestem... A jeszcze chcialbym sie wtracic co do modow, no coz z nimi jest troche jak z postaciami, zalezy jaki mod, zalezy co kto lubi, i zalezy czy sobie w tym modzie poradzi czy nie (kto gral w moda Zy-El wie o czym mowie), bo np. w takim w.w. Zy-Elu na poczatku zombiaka nie idzie zabic
P.S. Ehh rozpisalem sie ale mam nadzieje ze przynajmniej jedna osoba taka jak Kubiak zweryfikuje swoje "poglady" ktore z tego co widzialem sa wcale niugruntowane argumentami, panie Kubiak zagraj w 20 roznych modow to zmieniasz opinie... Aha mam namysli co najmniej 20 modow od A-Z (ZWLASZCZA na Z :>)
Napisano 14 stycznia 2006 - 14:22
Nie zgodze się, uwazam ze frajer sosy z wszytkich soso sa najgorsze, wprawdzie enchantresski są fajne (jedna osoba z DCB twierdzi ze jego meele sorc ma 85 k dmg, dodam ze mu wierze =0)
Ale sorc na meteorze i fireballu nie lubie, sadam ma taką i troche nią grałem ;]
Moje ulubione Chara to - Lighting Sorc, Javazonka, Smitter, Kicksinka =].
Ale sorc na meteorze i fireballu nie lubie, sadam ma taką i troche nią grałem ;]
Moje ulubione Chara to - Lighting Sorc, Javazonka, Smitter, Kicksinka =].
Napisano 22 stycznia 2006 - 23:41
Ja preferuje soske blizz [innymi nie gram poki co :D ] , barbanka na ww, z palow to smitera i hammera gdy nic innego nie daje rady
, mam sentyment tez do wiatrowego druida. Nigdy nie gralem jedynie necro ;p Moze kiedys sie skusze
Nie lubie trap assek i javek... Ogolnie nie lubie latac amkami i asskami. Moze kickassa by mi sie spodobala, ale kumpel ja robi wiec ja na razie nie bede :roll:
[ Dodano: 2006-01-22, 23:42 ]
Ostatnio rozwijam pala na conv + veng i coraz bardziej mi sie podoba 8)
[ Dodano: 2006-01-22, 23:42 ]
Ostatnio rozwijam pala na conv + veng i coraz bardziej mi sie podoba 8)
Napisano 01 lutego 2006 - 08:29
Witam
Mi tam na PvM najlepiej się gra hammerem, nie wiem dlaczego. Przed chwilę zrobiłem elementalistę ale to nie to samo nawet z eni. Na PvP bone necro
element też jest fajny ale muszę się nim nauczyć grać. Modest-vermin jaki sprzęt nosisz na tym drucie ele??
Pozdrawiam
Mi tam na PvM najlepiej się gra hammerem, nie wiem dlaczego. Przed chwilę zrobiłem elementalistę ale to nie to samo nawet z eni. Na PvP bone necro
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty