Ulubiona postać?
Rozpoczęty przez
Guest_Anonymous_*
, 28 lip 2003 12:34
120 odpowiedzi w tym temacie
Guest_Tura_*
Napisano 25 grudnia 2004 - 14:23
Odkąd zacząłem tylko nasuwać w Diablo najbardziej lubiłem druida moim zdaniem chyba nie jest najmocniejszy ale uwielbiam jego umiejetnosci jest połączeniem wojownika i maga i ogolnie fajnie wyglada a ten wasz necro ........moj kumpel tez nim grał ale przezucił sie na czarke, niewiem co wy widzicie w tym bladym chudzielcu:) ale pozdro dla wszystkich fanów Diablo (tych co grają necro też)
Tura(jestem facetem tylko taką mam ksywke)
Tura(jestem facetem tylko taką mam ksywke)
Napisano 26 grudnia 2004 - 14:14
Co widze w nekrosie? Ano gadki ma fajne, genialnie wyglada w zbrojach plytowych, jak sie rozpedzi to potrafi samotnie wyrznac cale Diablo Hell od krowek po Baala. A jego tekscik w polskiej wersji, jak wchodzi na Krwawe Wrzosowiska ("Strzerzcie sie wy - ktorzy stajecie przeciwko mnie") powala
Guest_Anonymous_*
Napisano 21 stycznia 2005 - 16:51
moim zdaniem best of the best jest ama bow
ps bez odpowiedzineigo sprzetu ani rusz oczywiscie ale jak juz macie sprzet botd bow
160/60+life i hełmik 120/45 +life i 10 bow skiller z life 40 to jest best ama na duelz moim zfaniem posdrawiem wszystkich
:)
ps bez odpowiedzineigo sprzetu ani rusz oczywiscie ale jak juz macie sprzet botd bow
160/60+life i hełmik 120/45 +life i 10 bow skiller z life 40 to jest best ama na duelz moim zfaniem posdrawiem wszystkich
Guest_vespero_*
Napisano 17 lipca 2005 - 15:30
Moją ulubiona postacią jest oczywiście necro na BP, czyli truciz i kości. uważam że necro na przyzwania troche ssie :? a jeśli chodzi o najlepszy text to jest to txt pala wchodzącego do tajemnego sanktuarium :wink: autor się troche nie przyłożył do tego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty