Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ekipa na nowy ld

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
57 odpowiedzi w tym temacie

#21 Bertie

Bertie
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • LocationWrocław

Napisano 15 czerwca 2008 - 18:20

Hmmm Bertie nie cwaniakuj że sorka blizzard zrobisz na mf i itemki będziesz miał ... moim zdaniem (i rada dla nie doświadczonych i tych co itemki dostali i myślą żę są dobrzy a **** wiedzą )każdy sorkę powinien zrobić na początek żeby itemy zdobywać a sorka blizzard najłatwiej zjechać andi i mefa hell.Lightning to na hrabinke sie robi, ale ona najsłabsza.. zresztą rubcię jak chcecie

Ty robisz team? Nie? Więc się stul. Albo spróbuj przejść 3 poziomy samymi blizzkami, powodzenia z immunami.

Jeżeli komuś coś nie odpowiada to mógł się zgłosić, zastrzeżeń nie widzę, więc nie wiem czemu skaczesz ;)

A co do koordynacji - wolałbym dzień/dwa przez resetem się zmówić i wymienić acc, żeby później nie było na hura

#22 fc_pl

fc_pl
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 18:38

aaaale ooo sssso hozzziiii? <_<
przeciez i tak po jakims czasie kazdy bedzie mial po kilka lepszych czy gorszych postaci. nie chodzi o to, zeby grac tylko ze soba, czy wymieniac sie w ramach teamu partnerkami, tylko o to, zeby wspolnie poexpic na poczatku i miec do paru osob jakies zaufanie, tak?

BTW, a moze by tak w ramach teamu-in spe uczcic koniec laddera i sie na ut wspolnie wybrac? kluczy chyba dosc mam. :)

#23 eleroo

eleroo
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • LocationBydgoszcz

Napisano 15 czerwca 2008 - 19:15

No właśnie :D

Przecież nie chodzi o stworzenie klanu, tylko ekipy na początek :) Po co każdy oddzielnie ma się męczyć skoro razem można się dobrze pobawić i trochę itemków nazbierać :) Poza tym od siebie nawzajem też można się wiele nauczyć, nie mówię już o tym, że i potworków więcej i exp szybciej leci w drużynie :) Na UT chętnie bym się wybrała, bo nigdy nie byłam :)

Co do spikania się, to konto na bn mam takie jak nicka na tutejszym forum :)
A mam takie pytanie... może ono głupie, ale nigdzie nie widziałam jednoznacznej odpowiedzi: na te same cd-keye można mieć dwa konta, czy trzeba mieć drugie diablo?

#24 fc_pl

fc_pl
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 19:18

mozesz miec kont ile fabryka dala.

#25 Bop

Bop
  • Użytkownik
  • 409 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 20:00

zresztą rubcię jak chcecie

to powinno przejsc do annalow polskiej ortografi.

#26 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 15 czerwca 2008 - 20:08

Uspokojcie sie tutaj, jak ktos chce to moze do mnie do teamu sie wkrecic.
Temat jzu stoi. Jak beda dalej jakies kłotnie to dostaniecie +1.

#27 KingBaton

KingBaton
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 12:58

OK robie smitta :)

#28 eleroo

eleroo
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • LocationBydgoszcz

Napisano 16 czerwca 2008 - 16:15

To o której zbiórka na bn i na którym kanale?

#29 KingBaton

KingBaton
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 09:17

Może spotkajmy się jutro rano taka propozycja z mojej strony:) Moje acc KingBaton więc piszcie do mnie jak chcecie.

#30 madison

madison
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 09:23

Witam
Widzę że macie już ekipę ;) ale jeżeli przyda się wam dodatkowa osoba to chętnie dołączę.
Mam dosyć dużą wiedzę o D2 bo siedzę na Ladderze od półtoraj roczku i przewineło mi się przez łapki mnóstwo postaci 8) Chętnie zagram Necro - PSN jak i również Druidkiem - Wilczkiem. Jeżeli potrzebujecie inną budowę postaci to też chętnie zagram pod inną postacią :D Moje gg 12859621 w razie gdybyście chcieli zagrać ze mną :]

#31 eleroo

eleroo
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • LocationBydgoszcz

Napisano 17 czerwca 2008 - 10:03

Rano? Yhm... niektórzy rano to pracują, heheh
Mam Wasze konta w znajomych, więc będę monitować na bn.
To nie startujemy zaraz po resecie?

#32 Eurynomos_III

Eurynomos_III
  • Użytkownik
  • 507 postów
  • LocationChełm//Lublin

Napisano 17 czerwca 2008 - 10:10

powodzenia ! jak najlepszych dropów i jak najlepszej atmosfery w grze ! :)
Ja mam sesje w pełni. Pozostaje mi jedynie kibicować :)
miałem kilka zaproszeń, ale niestety musiałem każdemu odmówić......

#33 wloodi

wloodi
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 10:23

pisze sie na to.. moj nr gadu: 156373. gram od 5 lat w d2. moje acc wado_mf . Pozdrawiam i do zobaczenia :)

#34 fc_pl

fc_pl
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 11:15

Rano? Yhm... niektórzy rano to pracują, heheh

pracuja na forum? :D
ja pewnie juz jakos od 8 zaczne probowac sie laczyc, acc juz pododawane.

#35 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 17 czerwca 2008 - 11:47

W pracy tez mozna siedziec na forum :)

#36 fc_pl

fc_pl
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:00

a myslisz ze skad pisze? :D

#37 asfwafw

asfwafw
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:02

ja tez chetnie sie dolacze, bo kumpel powiedzial ze nie bedzie gral i znowu zostalem sam ;/ bede robil soske blizz (wiadomo tzreba sie jakos wzbogacic) i nie preferuje gry w nocy ;p na nowym ld zaczne grac cos ok 8-9 moje acc la1dback wiec jezeli jest jakas osoba gdodna zaufania to chetnie tez bede pomagal ;)

#38 Bertie

Bertie
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • LocationWrocław

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:04

Każdemu z was wyślę zaraz na priv nazwę kanału na którym dziś o 16 chciałbym się z wami spotkać - zrozumiem jeżeli nie każdy będzie mógł przyjść, dlatego proszę o potwierdzenie swojego miejsca w teamie w tym temacie do dzisiejszego wieczora. Na spotkaniu ustalimy o której godzinie startujemy i inne ciekawe szczegóły :D

Pm wyślę też osobom które są w rezerwie, bo pomimo tego że nie uda nam się zagrać na jednej grze to można liczyć na wzajemną pomoc. Niestety ograniczenie 8 graczy na grze jest uciążliwe, ale co zrobić ;)

#39 Charlie86

Charlie86
  • Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 14:53

Nazwa kanału ma być przez "ó" czy "o" bo na bn nie ma polskich znaków tylko wychodzą kwadraty.

#40 Bertie

Bertie
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • LocationWrocław

Napisano 17 czerwca 2008 - 14:57

Jak napiszesz ó to Cię przeniesie tam gdzie trzeba ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych