Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ekipa na nowy ld

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
57 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bertie

Bertie
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • LocationWrocław

Napisano 14 czerwca 2008 - 18:42

Cześć, mam nadzieję, że dobry dział ;)

Nowy ld już niedługo, a w grupie siła. Moi koledzy jakoś się wykruszyli, a zbierająca się tutaj ekipa to starzy forumowi wyjadacze do których ja raczej nie mam szans się dołączyć - szukam ekipy z którą można by zacząć ten ld. Zasada jest prosta - szukam kogoś ogarniętego, który mi nie zniknie po godzinie grania. Nie chcę też, żeby nasza ekipa składała się z samych blizzek. Dlatego widziałbym w ten teamie:
3 sorc, ale żeby nie było 3 jednakowych.
Trapka
Druid (oak się przyda)
Paladyn - smit lub hammer
Barb - boo
Nec Summon, Summon/nova

Jak są chętni - pisać tutaj, a co do startu i reszty to już ustalimy jak będzie wiadomo z kim ;)

#2 Siemior

Siemior
  • Moderator
  • 1 255 postów
  • GG 9513536
  • LocationBytom
  • d2jsp siemior90
  • Konto D2 mlekowtubie
  • Battle.Tag: siemior#2881

Napisano 14 czerwca 2008 - 19:50

przede wszystkim dobry rusher osoba która będzie szybko kończyć poszczególne akty czyli wiadomo sorc z umiejętnym tele. Ja robię swojego pala smite/zeal jak to wyjdzie w praniu zobaczymy ;)

#3 tomeekcz

tomeekcz
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 21:57

omg o czym wy myślicie XP robić takie postacie zapominacie o jednym małym drobiazgu a konkretnie ITEMKACH ; :S ale czy to was powstrzyma ?????

#4 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 14 czerwca 2008 - 22:08

Ja napewno zaczne grac.. tylko od dawna chcialem zaczac grac jak na samym poczatku kariery - bo dla mnie znudzilo sie "łatwe" przechodzenie gry... wyzwaniem jest gra w 8 osob z itemami zdobytymi TYLKO w grze - bez trade, jsp itp... Ekipe starej gwardii juz prawie mam ...

Bo "suche" nabicie 90lvl na UTexp to jedno, a gra gdzie trzeba mozolnie zaliczac wszystkie questy kombinujac jak ubic kolejnego Bosa majac ograniczone mozliwosci (poziom postaci, slabe itemy) to całkiem co innego... moze syntyment (bo kazdy kiedys zaczynal i nawet "Oko Etlisza" byl skarbem), a moze znudzenie monotonia Enigmy, Anni i Torcha...

Taka gre polecam wszystkim - trudno/ciężko = dobra zabawa

Pozdrawiam wszystkich i powodzenia na nowym LD (wiem ze wczesnie - ale nie wiem czy przez najblizsze 2 tyg. bede online... :? )

#5 Bertie

Bertie
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • LocationWrocław

Napisano 14 czerwca 2008 - 22:19

Grałem ostatnio na hc i ze względu na pk grałem sam - więc wiem o czym mówisz Nuterx ;) Mam już necra 86 lvl, wszystko zaliczone i wciąż żyję :D

#6 KingBaton

KingBaton
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 23:34

Chętnie się dołącze mogę zrobić soso blizke ponieważ nigdy nie grałem czarodziejką. Necro i hammer odpada poniewaz mi się już przejedli. W ostateczności moge zrobić smittera ponieważ też nie grałem nigdy.
Miło było by mieć zaufaną ekipe mieć zaufaną ekipę :)

#7 edek

edek
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 23:50

hmm można się dołączyć, chętnie zrobię druta elementala z oakiem, proponuje też społecznie zrobić bo krzykarza do którego mielibyśmy łatwy dostęp. dysponuje 3 kluczami i sporym doświadczeniem w starcie leadera na hc

#8 L3xu2

L3xu2
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 06:57

omg o czym wy myślicie XP robić takie postacie zapominacie o jednym małym drobiazgu a konkretnie ITEMKACH ; :S ale czy to was powstrzyma ?????

itemy nie sa wazne liczy sie skill i umiejetnosc gry ^^
ja z kumplem i bratem jak sie udarobimy 2x soso blizz i 2x hammer hammer pod diablo i travi hell bo bez tego nie ma szans;]

#9 Guest_jachu_ka_*

Guest_jachu_ka_*
  • Gość

Napisano 15 czerwca 2008 - 09:47

czolem wszystkim,
ja bym chetnie dolaczyl trapassinka. Dołączona grafika
pozdr

#10 STO-Procent

STO-Procent
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 09:47

Chetnie sie przylacze pala hamerem lub light sorca...

#11 eleroo

eleroo
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • LocationBydgoszcz

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:52

Hej!!

Wprawdzie dużego doswiadczenia nie mam, ale chętnie się przyłaczę, jeśli można :)

Mogę grać czarodziejką albo druidem na wiatr i niedźwiedzia. Nie mam dużego doświadczenia w grze, ale już pomału wiem jak budować postać, żeby dawała radę. A w grupie przecież łatwiej sobie poradzić. Teraz przed resetem robię sobie tę eksperymentalną czarodziejkę RaptoRa, a po resecie chcę zacząć wszystko od początku.

Acha! Gram głównie w godzinach wieczornych,nawet do późnej nocy.

Jeśli moje niewielkie doświadczenie nie będzie jakąś wielka przeszkodą, chętnie dołączę do teamu :)

#12 Charlie86

Charlie86
  • Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 13:05

Ja mogę zrobić barba (poza moją bliz mf soso) na "bo" bo mam doświadczenie

Jest tylko jeden mały problem:

Cześć, mam nadzieję, że dobry dział ;)
Zasada jest prosta - szukam kogoś ogarniętego, który mi nie zniknie po godzinie grania.

Przy moim łączu czasem nie mogę być pewny nawet 5 min gry.

#13 zozo1984

zozo1984
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 14:12

Ja mogę zagrac palem na mltki jak cos dajcie znac gg 4707862

#14 jaro17

jaro17
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 14:41

jesli potrzebujecie pomocy chetnie zagram z wami:)necro na trutki zajmuje jak cos:P

#15 fc_pl

fc_pl
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 15:10

szlag mi konto trafil, ale dalej sie pisze XP

#16 Bertie

Bertie
  • Użytkownik
  • 84 postów
  • LocationWrocław

Napisano 15 czerwca 2008 - 15:40

Hmmm... Czyli mamy tak
Ja robię sorc blizz
KingBaton, ty mógłbyś zrobić smita. Przyda się.
edek, Ty zrobisz druta z oakiem
jachu_ka, trapsinka jest Twoja :D
Charlie86, barb jak na lekarstwo, więc witamy w drużynie
eleroo, co powiesz na zrobienie sorc light? Bo takiej nam brak, a Ty chyba lubisz sorc ;)
jaro17, nec się przyda. Ale może lepiej summon? Jest bezpieczny i niezwykle przydatny + wybuch zwłok i nikt nam nie podskoczy ;)
zozo1984, ok, możesz zrobić hammera.

Mamy więc 2 sorc, smita, hammera, trapke, summona/nova, barba i druida. Na razie jest komplet, ale można się jeszcze zgłaszać, bo jak ktoś by nie mógł wpaść albo się wykruszy to będzie jakaś rezerwa ;)

#17 fc_pl

fc_pl
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 16:44

ok jeszcze tak:
- jak zabawe koordynujemy? acc do znajomych?
- kiedy zaczynamy? PDT to -7h GMT, czyli jesli skoncza ok 15 to bedzie 23 w PL,, 22 u mnie. gdzies mi mignelo, ze mozna juz 3-4 h od rozpoczecia reseta probowac, jak to naprawde wyglada?

#18 eleroo

eleroo
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • LocationBydgoszcz

Napisano 15 czerwca 2008 - 17:38

Ok, mogę robić lajtową czarodziejkę :)

Co do koordynacji: umówmy się może na 23-24 na którymś pol-x, bo o tej porze powinno się już całe resetowe zamieszanie zakończyć. Jak już będziemy na bn, to najlepiej chyba się do znajomych pododawać, żeby nie szukać się potem godzinami, hehe.

#19 jaro17

jaro17
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 17:41

niech bedzie:)

#20 tomeekcz

tomeekcz
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 17:49

Hmmm Bertie nie cwaniakuj że sorka blizzard zrobisz na mf i itemki będziesz miał ... moim zdaniem (i rada dla nie doświadczonych i tych co itemki dostali i myślą żę są dobrzy a **** wiedzą )każdy sorkę powinien zrobić na początek żeby itemy zdobywać a sorka blizzard najłatwiej zjechać andi i mefa hell.Lightning to na hrabinke sie robi, ale ona najsłabsza.. zresztą rubcię jak chcecie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych