Skocz do zawartości

Co sadzisz, o banach za Easymapa?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czy wg Ciebie osoba używająca MapHacka jest cheaterem?? Czy Blizzard postąpił słusznie banując osoby które go używają?? (16 użytkowników oddało głos)

Czy wg Ciebie osoba używająca MapHacka jest cheaterem?? Czy Blizzard postąpił słusznie banując osoby które go używają??

1. TAK!!Osoba ta jest jak najbardziej cheaterem! Blizz słusznie postąpił banując ich! (12 głosów [27.27%])

Procent z głosów: 27.27%

2. Tak, ale Blizz przesadził z tym banowaniem (5 głosów [11.36%])

Procent z głosów: 11.36%

3. Nie!! Skoro nie ma odkrytej mapy jak w innych tego typu grach to MH jest wybawieniem!! Blizz popełnił ogromny błąd (1 głosów [2.27%])

Procent z głosów: 2.27%

4. Nie, ponieważ używając MH nikt nie jest z tego powodu pokrzywdzony, co innego drop, trade czy tele hacki! (26 głosów [59.09%])

Procent z głosów: 59.09%

5. Nie mam zdania (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 17 sierpnia 2005 - 11:36

Prosze także wypowadać się na ten temat i uzasadniać swoją decyzje

#2 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 17 sierpnia 2005 - 20:17

Zmienilem nazwe topicu, zeby lepiej odpowiadal zawartosci ;]

Zdecydowanie uwazam ze Blizzard doskonale postapil banujac cdkeye wszystkich cheaterow. Jasno powiedzial, jakie zasady panuja na Battle Necie i jako jego zarzadca ma prawo karac userow serwera.

#3 Guest_opel22_*

Guest_opel22_*
  • Gość

Napisano 18 sierpnia 2005 - 11:02

Tak to mam pytanie do ciebie cwaniaku poszkodowany jestes przez easymapa??bo raczej nie jeżeli ty nie używasz to co taki wyrywny jesteś,jedni lubią drudzy nie.Mam do ciebie pytanie grasz dl blizza czy dla siebie??sądząc po twojej wypowiedzi jestem przekonany ze grasz dla blizza.O albo lepiej wejdz na bn i powiedz ja sie ciesze ze banowali cd-keye przez easymapa,zobaczymy jaki wtedy bedziesz kozak,ja nie wiem co ci przeszkadza w uzywaniu easymapa,wolisz zapiernicza w ta i spowrotem szukajac np baala,to twoja sprawa,ale nie psuj zabawy innym,a po za tym mógłbyś bardziej rozwinąć swoją wypowiedż na temat easymapa,ale nie martw zam twoje acc w razie jak by banowali dalej bedą wiedzieć na bn komu za to podziękować :twisted: :twisted: :twisted: więc jak coś piszesz pomyśl o innych a nie tylko o sobie.Pozdro nara

#4 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 18 sierpnia 2005 - 14:20

Nie ja psuje zabawe innym. Zapamietaj, opel - nie ty ustalasz zasady gry. Jak ci sie nie podobaja zasady battle netu, to po prostu nie graj na nim. Czy Blizzard kogokolwiek zmusza do grania na bnecie?

#5 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 18 sierpnia 2005 - 17:17

Osoba która używa MH nikomu nie działa na szkode, nikt nie zostaje oszukany, okradziony! MH dostarcza jedynie albo aż dodatkowe informacje dotyczące mapy! Blizzard powinien (chyba) bardziej wyłapywać osoby używające tele, trade, i drop hacki a MH EWENTUALNIE później! Jak wszyscy wiedzą (przynajmniej wszyscy powinni wiedzieć) wszelkiego rodzaju hacki są zabronione przez Blizzard! W takim razie czy MH nie jest pewnego rodzaju "mniejszym złem" które Blizzard powinien zignorować a zająć się większymi przekrętami na BN:?: :?: :?:

A jakie jest wasze zdanie :?: :?: :?: Prosze o komentarze :!:

#6 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 18 sierpnia 2005 - 19:54

To jest sprawa o zupelnie inna dyskusje, bo pytanie bylo w tym temacie zupelnie inne. Ty sie pytasz - czy MH powinien byc zalegalizowany? Moje zdanie na ten temat jets takie - powinien byc wbudowany MH do Diablo2, a wszystko, co ingeruje w gre dalej powinno skutkowac w bany kont i cdkeyow.

#7 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 18 sierpnia 2005 - 23:12

Jednak myślę iż moje pytanie jest poprawne i nie dobiega od tematu! Tematem jest pytanie o stosotanie EasyMapa i o banach, ale wbrew pozorom trzeba zagłębić się w temat jeszcze bardziej! Rozwiązanie problemu dotyczącego banów nie rozwiąże problemu co do legalności MH! Czy w takim razie aby w przyszłości uniknąć tego typu nieprzyjemności trzeba na zawsze zakończyć z MH? A może jednak MH powinien zostać zalegalizowany..? Może gracz powinien mieć prawo do wglądu w mape bez konieczności odsłaniania jej? Osoby które zarabiają poprzez chodzenie na mefa, szukanie kluczy itp. tracą sporo czasu na odsłanianie mapy a jak wiadomo czas to pieniądz ;) Osoby które zaczynają grę lub grają od niedawna nie mają tekiego problemu! Dla nich nie liczy się zysk bo nie wiedzą jakie możliwości niesie za sobą chodzenie na mefa ipt., oni BAWIĄ SIĘ odkrywaniem mapy! Dla nich zabawą jest pokonywanie niespodzianek jakie wiążą się z brakiem znajomości mapy! Jednak osoby bardziej zaawansowane, dla których większą rozrywką są duelki i chcą jak najszybciej zarobić i uzbrojić postać, a brak MH bardzo utrudnia granie!! Czy zatem można zaryzykowac i postawić hipotezę żę legalizacja MH będzie na niekożyść Blizzarda, bo osoby które szybciej będą chodzić na mefa, szybciej zaczną zarabiac, zrozumieją że łatwo jest zarobić i w efekcie zaczną krócej grać..? Dodatkowo w myśl reguły "daj palec a weźmie całą rękę" gracze zaczną domagać się zalegalizowania wszelkiego rodzaju botów, które w nocy będą zarabiały za gracza i zdobywały im lvl! A może zalegalizowanie MH zadziała na kożyść Blizzarda bo osoby znudzone ciąłym odkrywaniem mapy będą ponownie zaczynały chodzić na mefa, zarobią więcej i będą częściej grać w Diablo spędzając czas na trade i duelkach, przez co Blizzard bedzie mógł poszczycić się większą rzeszą grających osób, a jak łatwo się domyślić im więcej graczy tym większy popyt na nowe gry wychodzące z danej firmy przez co większy zarobek dla firmy!!

Wiem że moje powyższe analizy problemu legalizacji MH wyglądają trochę abstrakcyjnie ale są to wg mnie najbardziej prawdopodobne reakcje graczy i kontynułacja tego problemu! Mimo wszystko prosze o komentarze :!: :!: Pozdrawiam :wink:

#8 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 18 sierpnia 2005 - 23:36

Wiedz jednak, ze takie rzeczy, jak meph- ,andy- i wszystkie pozostale runy to samo psucie rozgrywki. Dlaczego? Bo nie w smak jest tworcom gry, zeby kazdy gracz mial most gosu itemy. Na tym polega cala koncepcja gry w Diablo - szukanie itemow podczas grania, a nie tworzenie instytucji szukajacej itemow - przeciez takie runy to jeden krok do tworzenia botow - a tego nie chcemy. Raczje mi chodzi o upodobnienie Diablo do innych MMORPGow, ktore juz w zamierzlych czasach zrezygnowaly z automatycznego losowania mapy i daja swiaty o stalym ksztalcie. Jesli Diablo MUSI miec losowe mapy, to gracze sie bardziej frustruja, jesli po raz enty eksploruja dokladnie te same poziomy, jednak ulozone inaczej.

I powiem - gowno prawda, ze osoby zaawansowane wola duele. Ja uwazam sie za osobe zaawansowana w Diablo. I nie lubie dueli, ktore ani w dziob mnie nie bawia. Duzo wiecej zabawy mi przynosi walka z DC albo w nowym Uber Tristram. Wiecej frajdy mi daje pomaganie innnym graczom w ubijaniu co mocniejszych bossow.

#9 Guest_opel22_*

Guest_opel22_*
  • Gość

Napisano 19 sierpnia 2005 - 12:32

Tobie to psuje rozrywke jeśli nie podoba ci sie mh to go nie używaj,wielki kozak znawca blizza a może jesteś ich prawą ręką od diablo że sie tak udzielasz i te rady zachowaj dla siebie,bo powinni łapać tak jak kolega na górze napisał trade hacków i inny chakerskich programów,a i wróce co do tego co napisałaś nademną wiedze że jesteś skromny cytuje jestesm zaawansowanym graczem na dc każdy mówi że lata i wgóle,jak tak latasz na uber tristam i na we to pokaż jakiś screen shoot,kłaniam głowe przed tobą pomagam innym a mam pytanie czy pomagasz za free bo jakoś na bn cie nie widać,więc nie wal takich ściem bo troche wstyd,a i pamiętaj kogo innego sobie pouczaj na takim poziomi intelektualnym jak ty sam zaawansowany graczu w diablo.nara pozdro euro w 100% cie popieram.PS.euro podaj swoje gg to sie zkilkamy narq

#10 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 19 sierpnia 2005 - 14:32

Nie sądzę aby Meph- , Andy- runy psuły rozrywkę! Pamientaj że nie każdy chodzi na te runy i nie każdy ma mieć "gosu itemy"! Na dobre itemy trzeba zapracować i myślę iż chodzenie na mefi andy itp. to doskonały sposób żeby na nie zapracować! Twoim zdaniem posiadanie items powinno zależeć od szczęścia czy od tego ile czasu ktoś spędza grając na d2? Bo jeżeli od szczęścia to rzeczywiście szukanie podczas grania będzie zależało od szczęście tym bardziej że w takich grach nie będziemy chodzić samemu tylko z innymi graczami przez co spadają nasze szanse na zebranie EWENTUALNEGO przedmiotu! Jednak gdybyśmy mieli się zabezpieczyć przez tym aby ktoś nie zakosił nam spod nosa dropu z potworka musielibyśmy chodzić samemu.... a skoro mamy chodzić samemu to najlepiej chodzic na najśilniejsze potwory z których leca najlepsze itemy!! I w ten sposób koło się zamyka!!

Powiedz mi czy ty się bawisz jak masz szfendać po mapie szukając jakiegoś punktu..? Niech będzie mapa losowa.. prosze bardzo! Ale niech gracze mają możliwość wyboru czy chca grać z odkryta mapą czy bez!

Rzeczywiście postawiłem za szybko hipoteze iz wiele osób bawi się chodząc na duelki! Ale chodziło mi bardziej o to że jeżeli przejdziemy juz diablo na hellu wszystkimi potaciami, wykonamy wszystkie questy to dalsza nasza przygoda z diablo przestaje mieć sens jeżeli nie mamy dobrych items! Powiedziałeś że ty za rozrywke uważasz walke z DC czy w Uber Tristram, ale powiedz mi czy ktokolwiek ma szanse w Uber Tristram bez "gosu items" ?? Bo to co napisałeś w tych dwóch akapitach zaczyna tracić sens... jedno wyklucza drugie... z jednaj strony nie wszyscy powinni mieć dobre items, i nie powinni myśleć tylko o dorobieniu się ale o tym żeby mieć przyjemność z grania, a z drugiej strony rozrywkami moga być walka z DC i w Uber Tristram przy czym bez dobrych items nie ma się tam żadnych szans!! Zastanawiające!!!!

ps. Opel dziękuję że ktoś docenia moje rozważania na ten temat i popiera moje zdanie. Skoro chcesz mój numer gg to nie wypada odmówić :wink: oto on: 5222695 tylko pls przedstaw sie na początku bo nie lubie gadać z nieznajomymi i szybko blokuje takich delikwentów..;)

Pozdrawiam!!

#11 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 19 sierpnia 2005 - 16:41

Widzisz, nie chodzi o to, ze chodzi sie na nie dla gosu itemow - chodzi raczej o monotonnosc gry, w ktora sie popada ograniczajac sie do wylacznego latania na bossa. Czy sadzisz, ze zamierzeniem tworcow bedzie to, zeby polowa gier na batku to byly baalruny, mephruny, andyruny, diablo runy i inner runy, a druga polowa to gry O costam N costam_jeszcze? Dlatego Blizz wprowadzil DC z eventami, dlatego wprowadzili Uber Tristram - zeby gra byla ciekawa, a nie te flaki z olejem, do ktorych dotychczas ograniczala sie gra. Expowanie? Jasne... Ale poprzez odkrywanie mapy - to jest zalozenie blizza.

Szwendac po mapie? A wiesz, na czym wogole polega D2 i polegalo D1 ? Wlasnie na tym szwendaniu. Nie rob z tego h&s inna gre, niz ona jest w rzeczywistosci.

Jak sobie w Uber Tristram poradzic bez gosu items? Jest teraz masa sposobow, zeby tak wlasnie sobie poradzic - ale podstawowym zalozeniem jest to, zeby te gosu items ZNAJDOWAC a nie puscic bota na noc, a rano wyekwipowac postac i juz miec Ubery w dupie.

#12 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 19 sierpnia 2005 - 17:40

To czy monotonnością jest latanie na bossa w poszukiwaniu items zależy tylko i wyłącznie od gracza! A twórcom diablo.. co im do tego czy połowa gier to meph-, andy- czy inne runy? Rzeczą wg mnie normalna jest to że każdy chce się wzbogacić a że najłatwiejszym sposobem jest tworzenie tego typu gier i załatwianie bossa to każdy tak lata i tak zarabia. DC, Uber Tristram? Prosze bardzo ale dopiero jak coś zarobiliśmy i czymś dysponujemy, abyśmy mieli jakieś szanse w walce z nimi. Łatwo jest powiedzieć że jest tysiące różnych sposobów aby pokonac bossów w Uber tristram ale najłatwiejszym sposobem jest zebranie grupy osób z "gosu items" i wspólnie ich załatwić z palcem w dupie! ludzi ciągnie do najłatwiejszego! Każdy chce coś zdobyc w najłatwiejszy i najmniej wyczepujący sposób! Ja także jestem przeciwny aby ktoś puszczał bota na noc i rano szedł na trade ze znalezionymi itemkami. Dlatego niech Blizzard wypowie im wojne! Niech banuje za puszczanie botów a nie za posiadanie MH! Niestety taka walka z osobami które używają botów jest trudniejsza niż z osobami które uzywaja MH, ale jestem pewien że wystarczy wzmianka na oficjalnej sronie Blizza że będzie banował za używanie bota, odpowiednia reklama przez stronki o temacie diablo takie jak Daleka Oaza, i 90% osób które używały bota przestaną go używać bo bedą bogatsi o doświadczenie z banowaniem za EasyMapa, a te 10% Blizzard zabanuje!! Czy to nie jest prostrze wyjscie..??

#13 Guest_opel22_*

Guest_opel22_*
  • Gość

Napisano 19 sierpnia 2005 - 18:48

Raptor mam do ciebie jedno proste pytanie czy jesteś w pełni rozwinięty i czy rozumiesz oczym pisze ja i euro??Sądząc po tym o czym piszesz to tak jak byś gadał sam ze sobą my gadamy o map hacku a ty wyjeżdżasz z botami,odbiegasz bardz od tematu a to oznacza że nie masz racji w tym co mówisz map hacku.To że masz ileś postów to nie oznacza że jesteś taki naj,wczytaj sie w to co piszemy a potem pisz swój bałach.Napisałeś do EURO czy ty wiesz o co chodz z tym łażeniem po diablo 2 i 1,staramy ci sie uświadomić że jesteś mało domyślny mówie to w swoim imieniu,jak lubisz tak łazić po diablo i szukać na przykład andy masz z tego frajde???Jeżeli tak to fajnie ale zauważ że są tacy którzy chcą omijać niektóre potwory bo mogą ich zabić.Powiedz mi co robisz jak przejdziesz gre wszystkimi postaciami i zaliczysz wszystkie questy??Duele są po to też by grać jak już ktoś wszystko osiągną w diablo co można było osiągnąć i po to by sprawdzić swoje umiejętności,widze że taki kwasy walisz że hej ale to już inna droga,wróce do tematu,przez tego patha teraz zauważ że nie ma żadnych pożądnych baalrunek wszędzie tylko klucze i klucze i to jest dla ciebie zabawa??Na dodatek zobacz co fajnego jest w chodzeniu na dc po parenaście razy??jak zdobędziesz już anihlusa i pochodnie i ten głupi sztandar bohaterów wszystkim mi postaciami co robisz wtedy??Może poprostu masz takie kiczowate postaci że chołota sie z nimi pokazać na duelach :D .A i na koniec porusze wypowiedz euro on ma rzeczywiście cały czas racje,wolisz latać z kumplami na uber i na dc i mieć małą przyjemność bo wszystko oni tam zrobili czy połażić sobie na przykład na mefa na andy czy na baala zdobyć fajne rzeczy i sam pójść tam i ich killować po kolei walić ten sztandar na dowód że tam byłeś miej sam własną satysfakcje że ty tam byłeś i ich rozwaliłeś,przyznaje że nigdy nie puszczałem bota z obawy na to że może być potpucha na to że wywali mi itemki na jakimś serwie przyznaje kusiło mnie jak zobaczyłem typa co ma hoto eni arache zaka czako soje pochodnie i inne bajery ale jak sam z mh po latałem to miałem frajde jak małe dziecko że sam to zdobyłem a nie za pomcą bota,frajda jest jak ledwo zabijesz baala a on dropnie jakąś mega super rzecz,pamiętam początek mojego zetknięcia z diablo jak miałem pula i chciałem go zamienić na leprzy item a typ robił podmianke.Wiele razy miałem ochote przeztać grać ale trzymałem sie dalej.Nie wiem jak wy ale ja nie znalazłem osoby na bn która by mi coś przeżuciła sam sobie musiałem radzić albo jak włamali mi sie na konto a miałem hasło cholernie trudne i 2 lata poszły w świat z takimi osobami musimy walczyć nie między sobą bo nigdzie nie zajdziemy nielepiej jest dać sobie gg stworzyć np bloga na temat stop hackerom,jaki jest sens sie tutaj kłucić jak byśmy mogli zrobić coś by batllnet był daleki od czitów i hacków. Może to co tu zamieściłem uważacie za bez sens napiszcie jak będziecie następnym raze.pozdro dla was.nara

#14 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 19 sierpnia 2005 - 23:06

Masz racje Opel i dziękuję że jako jedna z niewielu osób potrafisz docenić to co poruszam w swojich dłuuugich wypowiedziach. Chciałbym jednak od razy zastrzec że nie do końca zgadzam się z toba w sprawie tych duelków. Sam znam dwie osoby które mają naprawde dobre items, świetnie wytrenowane postacie, dobrze wyszkolonych merców, ale jednak ni w ząb nie chcą duelków! Kiedyś myślałem że to jakaś anomalia albo nawet fobia ale skoro coraz więcej osób deklaruje przy mnie że nie lubi duelków to musi w tym coś być niekoniecznie strach czy słabe char. Poza tym twoja wypowiedź jest bardzo intrygująca i zastanawiająca :roll: Chyba każdy kto gra dość długo w d2 i ma pewne doświadczenie związane z diablo z uśmiechem patrzy wstecz kiedy to lał z podniecenia jak na jakiejś stronce zobaczył ile daje zbroja tala, czy o tym jak zarobił pierwszego ista! Sam doskonale pamientam jak latałem z radości po domu kiedy to zdobyłem pierwsze tytany i ile czasu przeżywałem "doła" kiedy mi te tytany ukradł jakiś cheater nieznanym mi do tej pory cheatem! Zastanawiające jest tez to z jaką determinacją i zaangażowaniem jesteś w stanie walczyć przeciwko cheaterom którzy psuja zabawe na BN uczciwym ludziom, jednak musze Cie zasmucić! My nie jesteśmy wstanie nic zrobić!! Choćbyśmy mieli paradować przed sejmem z hasłem "STOP CHEATOM" to Blizzard ma tutaj decydujące zdanie i tylko on rozdaje karty na BN! My możemy jedynie otwarcie wyrazić swój sprzeciw i mieć nadzieję że Blizzard przepędzi PRAWDZIWYCH cheaterów a nie osoby latające z MH!!!! CHEATY NIE, MH TAK!!!

#15 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 20 sierpnia 2005 - 22:14

Opel - gdzie sie wymadrzam, ze mam tak duzo postow? To twoja pierwsza bzdura - nigdzie tak nie napisalem i czuje sie gleboko urazony tym stwierdzeniem :> Po drugie - znowuz celem D2 nie sa PvP, jak sobie przypomnisz, co mowil Blizzard przed wydaniem Diablo2 - mialy powstac specjalne areny do pvp. Nie zrobili. Czemu? Domyslac sie mozna, ze nie podobal im sie pomysl z duelami i nie chcieli nawet tego ulatwiac. A czy ja nie mam az tak gosu postaci? Mam fajne postacie, ktorymi mi sie ciekawie gra. Ale one nie sa stworzone do walkiz graczami - bo kto chodzi na duela summonerem? Nikt z tego wzgledu, ze nie taka jego rola. Jego rola jest stawianie zywego muru przed hordami w trudnych lokacjach, w ktorych te "gosu" postacie z dueli sobie rady nie daja. I jego rola jest tez przedstawianie wszystkich 60 przywolanych postaci Baalowi oko w oko. I sciaganie na siebie podstawowej fali atakow od najgrozniejszych bossow w grze - Uberow. Niestety, konto to zostalo ograbione z itemkow na tyle przyjemnych, ze mialem ochote rzucic diablo w cholere. Na szczescie na czas przyszedl reset laddera... ;]
No to pewnie powiesz, ze kiepskie itemki? Na razie - na nowym ladderze jeszcze nie mam docelowych przedmiotow, ale dzieki grze w najbardziej zgranej, przyjaznie do siebie nastawionej druzyny na chyba calym bnecie - DCB - te itemki juz na mnie czekaja.

Owszem, czytam, co piszecie. I odpowiadam zagrozeniem jaki sprawia granie maphackiem - Co to Pickit kazdy wie? I chyba kazdy spotkal sie z sytuacja, kiedy sprzed nosa ktos wam sprzatnal armor Tala albo cos w tym stylu? Niemile - faktem jest, ze maphacki sie rozudowuja i nie mamy juz do czynienia z samym odkrywaniem mapy, tylko z kolejnymi hackami. I dlatego Blizz powinien dolaczyc do nowego patcha maphacka - czystego bez zadnych dodatkow - i dalej z cala surowoscia banowac cheaterow.

#16 Guest_opel22_*

Guest_opel22_*
  • Gość

Napisano 20 sierpnia 2005 - 23:29

W sumie raptor to teraz sie z tobą zgadzam że mh sie rozbudowują,ale nie rozbudowują sie w hackach tylko w keylogery,nie wiem dotychczas widziałem mh tylko z keylogerem może są inne w to nie wątpie.Co do ciebie euro wejdz czasem na gg pisze do ciebie i nic,wracam do tematu.Euro napisałeś że nic nie da sie praktycznie zrobić ja postaram ci sie skołować link pewnej strony diablo,gdzie byli sobie koledzy wkurzali ich cheaterzy wysłali do bn nie wiem co dokładnie bo nie chce skłamać no wysłali coś.A w tym czymś było zawarte że w mh jest pickit choć go nie było noi dało to domyślenia blizzowi i blizz zbanował te 31 tysięcy kont.Zresztą wczoraj między 16.00 a 18.30 blizz wysyłał takich typów co sprawdzali dokładnie kto urzywa hacków.ten program co wczoraj był z tymi typkami z blizza zbanował wczora 12 tysięcy kont,jak tak dalej pójdzie pomyślcie ile ludu będzie na bn.pozdro dla was :wink: wchodzcie na serwy free dzisiaj dostałem całego ik prócz hełmu :D

[ Dodano: 2005-08-21, 00:39 ]
a i mam do was pytanie czy widzieliście kiedykolwiek bez shadowmastera albo innych programó tarcze niebiańskich braci???sory że zaczełem nowy post,więcej tego nie zrobie.

#17 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 21 sierpnia 2005 - 00:24

O nowym banowaniu uslyszalem dopiero teraz... pewnie dlatego dzis rano takie lagi byly XD Raczej nie martwie sie tym, ze malo osob bedzie grac, raczej ciesze sie, ze nie bedzie gosci, ktorzy na postac mojego necro podczas baalruna powiedza "LOL, what a nooby Hoto! LOLOLOLOL" - wiecie, jak to moze wkurzyc? :>

Nie ma czegos takiego, jak Tarcza Niebianskich Braci, przynajmniej nie ma bez modow ;]

#18 Guest_dawidov_*

Guest_dawidov_*
  • Gość

Napisano 21 sierpnia 2005 - 09:35

Cze wszystkim dopiero traz przeczytalem wasze wypowiedzi i widze w nich wiele słusznosci!
J tez dostalem bana za uzywanie MH i nie mam zalu do bliza z tego powodu, poniwaz puki co MH nie jest legalny na BN. Uwazam jednak ze blizz przesadzil z banowaniem za uzywanie MH bez ostrzezenia,poniewaz jak wczesniej zauwazyli koledzy MH "nikomu nie szkodzi" i takze podzielam to zdanie! Najlepszym pomyslem jest ten ktory podsunął bodajze raptor-w nowym patchu wprowadzenie MH bez zadnych dodatkow( lub ostatecznie zlegalizowanie MH ale to niesie ze soba konsekfencje) Jak juz ktos napisal po legalizacji jednego hacka czity beda sie domagac legalizacji botow itp.
P.S troche kicha ze mam bana bo kończa sie wakacje a ja mam w tym roku maturke i pewnie nie bede mial za duzo czasu na granie. I mam jeszcze male pytanko na koniec czy zbanowane acc tez za miesiac odbanuja?
cze all

#19 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 21 sierpnia 2005 - 20:49

Nie ma zadnych informacji o tym, zeby konta bylyby odbanowane, jak kumpel stwierdzil "beda tam lezec do usranej smierci serwera" - i ja tez tak sadze. Nie ma co do nich wracac z reszta, jesli byly na nld, to mozna sie w taki sposob latwo przeniesc na ladder. Jesli zas byly ladderowe, to mialy zaledwie tydzien ;]

#20 Guest_euro_*

Guest_euro_*
  • Gość

Napisano 21 sierpnia 2005 - 22:51

Niestety raptor jest do czego wracać..;/ Miałem bardzo dobre konto na non i niestety poszło piz*u! A pocieszenie że zawsze można zacząć na ladder nie jest wcale żadnym pocieszeniem. Czekałem na reset 3 miechy bo miałem nadzieje że nastąpi w maju! I co... pięknie miło doczekałem upragnionego resetu i nawet nowy patch wyszedł.. byłem wniebowzięty :) i co... wałek!! Ban! Skończyło się nałogowe granie w diablo... zaczęły się nudy! A na ladderze nie mam co zaczynać grać bo all znajomi grają na non! Czyli wszystko zaczyna się od początku!!

A wracając do MH bardzo dobrym pomysłem jest właśnie żeby sołączyli odkryta mape do nowego patcha! Jednak wiem że tak nie będzie! Bo jest to nierealne i wywoła ogromny sprzeciw!! Dlaczego?.. bo osoby wcześniej zabanowane za używanie Mh będą zgłaszać pretensje dlaczego jedni za używanie mh dostali dożywotniego bana na konta i miesięcznego bana na CD-key'a, a drudzy używają MH i używają go wraz ze zgodą Blizza i nie dostają żadnych banów! Po tym banowaniu Blizz oddalił się od ideii wprowadzenie jakiegokolwiek programu który zniwelowałby problem odkrywania mapy, ponieważ zrobiliby krok przeciw sobie!! Najpierw banują pół BN a potem z pokorą legalizują MH! To jest NIEREALNE!! Należy pamiętać też o tym że nawet jeśliby odbanowali nasze konta i chcieli wprowadzić MH to zabanowali 3 000 CD-key'y na zawsze za wtórne używanie cheatów! I przed legalizacją MH musieliby ich odbanować! Te posunięcie udowodniłoby że w Blizzardzie panuje chaos i że nie potrafią współdziałąć i podjąć jednej decyzji! Pozatym podważałoby to ich suwerenność!! Lepiej więc abyście odrzucili te złudne nadzieje i pogodzili sie raz na zawsze z utratą kont, i albo zacz eli swoją przygodę z Diablo 11 września akurat w rocznicę zamachów na WTC!!

PS. Opel teraz ostatnio coraz żadziej jestem na gg ale nie przejmuj się.. ślij wiadomośc nawet kiedy jestem niedostępny, dodam Cie do listy i łatwiej będzie nam się zgrać gdy obydwie strony widzą czy ktos jest czy nie. Poza tym czasami siedzę na niewidocznym :wink:

Pozdrawiam i prosze o więcej głosów w ankiecie :twisted:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych