Ogólne wrazenia z Gothic III
Rozpoczęty przez Siemior, 14 lis 2006 12:55
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 listopada 2006 - 12:55
Siema! ktos gral juz w gothica 3 jesli tak to jakie macie wrazenia?? jezeli graliscie w polska wersje to jak oceniacie dubing ponoc jest zaje... fajna muza, ale nie wiem czy oplaca sie tego szpila zalatwiac, dlatego sie pytam ;] gralem w poprzednie czesci i przyznam ze mnie wciagnelo do reszty
Napisano 14 listopada 2006 - 20:28
moje wrażenie-za c;huja nie kupuj gier na bazarze w wawie.kupiłego gothica 3 za 4 dychy chyba.i dalem 4 dychy za grę ktora nie chce się zainstalowac.ale wisi u mnie w pokoju plakat taki duuuży.
ale gralem trochę u kumpla w gothica.gra po prostu wymiata moim zdaniem.piękna grafa,klimatowa muza.no i oczywiście sama fabuła.gra powala,no i ten klimat.<mniam>
gralem postacią na 3 lvlu chyba,i chociaz zaledwie klilka minut to się podjarałem ostro.
pozdro
ale gralem trochę u kumpla w gothica.gra po prostu wymiata moim zdaniem.piękna grafa,klimatowa muza.no i oczywiście sama fabuła.gra powala,no i ten klimat.<mniam>
gralem postacią na 3 lvlu chyba,i chociaz zaledwie klilka minut to się podjarałem ostro.
pozdro
Napisano 15 listopada 2006 - 18:53
<piractwo!!!> prosze bardzo
nawet dzialajacy crack w wersji polskiej na 100% sprawny, poniewaz dziala u mnie
nie bede zdradzal poczatku co niektorym bo go trzeba zobaczyc polecam kazdemu mega wypas szpil ;]
W sklepach gra lezy. Tam nalezy sie po nia zglaszac ;> - Rap
W sklepach gra lezy. Tam nalezy sie po nia zglaszac ;> - Rap
Napisano 17 listopada 2006 - 08:54
kupilem GIII w edycji kolekcjonerskiej i wcale, wcale, wcale nie zaluje ! Soundtrack jest chyba najbardziej wymiatajacy sposrod wszystkich soundtrackow jakie slyszalem w grach ! to jest napewno, napewno najmocniejsza strona GIII, pozniej grafika, lepsza ciut niz w oblivionie, ale silnik zwalili totalnie, oblivion na moim sprzecie [athlon 3000+ (32), Geforce 6800 (128/256, 400/800), 1gb ram] dzialal spokojnie na wyzszych detalach, jednak GIII na srednich sie jąka, szczegolnie w miastach, gdzie ilosc polygonow na jednym frame jest poprostu zniewalajaca. Fabula mi sie dosyc podoba, skonczyla sie liniowosc poprzednich czesci [GIII jest bardzo nieliniowy]. Ale Gothic ma takze mnostwo bugow ! Mowiac mnostwo mam na mysli naprawde mnostwo. Pozatym gra zapisuje sie w 20 sekund.... na quicksave, loaduje sie 40 ... Quicksave powinien byc jak sama nazwa wskazuje quick, a taki nie jest. No to byloby na tyle, moze przy patchu 1.9 [narazie jest 1.09 :P] da sie pograc bez bugow, ale gra jest moim zdaniem warta zakupu...
Napisano 17 listopada 2006 - 14:19
Z tego co widzialem u Mańka i tyle co u niego grałem w G3 moge powiedziec ze jest to bardzo zajefajna gra, narazie kosztuje 70pln, jeszcze troszke stanieje i kupuje i po nowym roku jade w G3. I wsumei to zgadzam sie z Mankiem ale soundtrack jest troszke gorszy od soundtracka z gry The Elder Scrolls III : Morrowind ;] pozdro yo \m/
Napisano 18 listopada 2006 - 11:55
Athlon xp 3000+, GeForce 6800 128ram [z point of view, jak bedziesz chcial to sobie sprawdz dokladne parametry], 1gb ram. Chodzi mi na srednich/wyzszych, lecz gdy pojawia sie duzo particle systems [pochodnie, ogniska, mgla] to mi sie tnie i wtedy to najwyzej srednie/nizsze
Napisano 18 listopada 2006 - 11:59
W quake'u (pierwszym) byla ponad godzina muzy :3
Gothic wyglada zabawnie. Grafika jeno, to jedyne, co moze mi ta gra zaoferowac, bo nie trawie pseudo-rpg. Gothic mi sie nie podobal, tak samo jak i Gothic 2 i Gothic 3. Takie juz moje biedne zycie, ze niczego mniej hardkorowego od fallouta nie trawie ;]
Gothic wyglada zabawnie. Grafika jeno, to jedyne, co moze mi ta gra zaoferowac, bo nie trawie pseudo-rpg. Gothic mi sie nie podobal, tak samo jak i Gothic 2 i Gothic 3. Takie juz moje biedne zycie, ze niczego mniej hardkorowego od fallouta nie trawie ;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych