Skocz do zawartości

Zdjęcie

Concept arty z Facebooka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 Opes

Opes

Lld Sekcja

• Moderator
  • 2 422 postów
  • GG 9119768
  • LocationPno
  • d2jsp Opes
  • Konto D2 Scire-Fectum
  • Battle.Tag: Opes#2640

Napisano 17 lutego 2011 - 12:49

czas pokaze ale jak na razie średnio mi się to wszystko podoba^^
a nawet zobaczcie jak wygląda item prostokąt z rysunkem w środku ^^ w d2 byly normalne items 1, 2 4, 8 slot i nie miały tla :P

czache robaki wyjadly a rąk nie zdąrzyły ;P

Dołączona grafika

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!

#22 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 17 lutego 2011 - 12:53

Dokładnie. Ten kto nie " przespał " się z D2 nie będzie oddczuwał braku tego czegoś. Blizz napewno zyska nowych zapalonych fanów, którzy będą wydawać grube $$$ Na tą gre. ( chodzi mi o Gold vs $$$ ) Ja do tej grupy nie dołączę. Gram z zasady 4 fun. A więc nie potrzebuje możliwości kupienia golda, Jedno czego sie obawiam to " system handlu " czy główna waluta bedzie złoto !? Co to kur... tibia !? Tego nie przełkne...
Dołączona grafika
Nld - Bakax

Snej Mod Player !

#23 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 17 lutego 2011 - 12:57

Dokładnie. Ten kto nie " przespał " się z D2 nie będzie oddczuwał braku tego czegoś. Blizz napewno zyska nowych zapalonych fanów, którzy będą wydawać grube $$ Na tą gre. ( chodzi mi o Gold vs $$ ) Ja do tej grupy nie dołączę. Gram z zasady 4 fun. A więc nie potrzebuje możliwości kupienia golda, Jedno czego sie obawiam to " system handlu " czy główna waluta bedzie złoto !? Co to kur... tibia !? Tego nie przełkne...

dla mnie idea uniwersalnej waluty jest jak najbardziej pozytywna ;)
w diablo z tym sie nie popisali, dlatego trzeba handlowac runami, itemami, pgs itp
dlatego tez powstaly takie strony jak jsp czy d2t :)

Dołączona grafika

#24 meto

meto

Administrator

• Administrator
  • 448 postów

Napisano 17 lutego 2011 - 13:25

Mi się nawet to podoba, nie trzeba wychodzić z gry, z drugiej strony chcą uciec od tych wszystkich sklepów i to chyba jak najbardziej udany ruch. Bo pomyślcie, w D2 nie ma zakupów u blizarda, tylko kupuje się przedmioty w sklepach. A co za różnica dla klienta końcowego gdzie to kupi (pod warunkiem, że ceny będą rozsądne)? Ja osobiście wolałbym kupić u Blizzarda, mimo trochę droższych cen, za to mieć to pewne. "Wolę" nie znaczy, że będę, bo granie jest dla przyjemności i za to ceniłem Diablo 2 że mogłem usiąść pograć tydzień i odstawić, nie mająć jednocześnie wrażenia że coś tracę, tak jak kolega, który gra w WoWa bo akurat ma prepaida jeszcze przez 3 dni.

#25 DeadMan Walking

DeadMan Walking
  • Użytkownik
  • 507 postów
  • GG 10490098
  • LocationGdańsk
  • d2jsp sharki18
  • Konto D2 vsx-kapitani
  • Battle.Tag: moongroow#2927

Napisano 17 lutego 2011 - 13:40

heh a ja powiem tak :D
opes widze jakis fetysz dłoni ^^
faktycznie grafa taka kolorowa ale to tylko dlatgo ze juz sie przyzwyczailiscie do tego "mrocznego" klimatu
mnie to tez sie nie podoba ale kupie ja zeby miec cala trylogie Diablo ;D i zeby ladnie wygladalo pewnie ja i przejde i bede aktualizowal i sprawdzal co nowego ale nie wciagnie mnie tak jak d2 ;p

Dołączona grafika

Dołączona grafika

19-0

#26 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 17 lutego 2011 - 13:44

heh a ja powiem tak :D
opes widze jakis fetysz dłoni ^^
faktycznie grafa taka kolorowa ale to tylko dlatgo ze juz sie przyzwyczailiscie do tego "mrocznego" klimatu
mnie to tez sie nie podoba ale kupie ja zeby miec cala trylogie Diablo ;D i zeby ladnie wygladalo pewnie ja i przejde i bede aktualizowal i sprawdzal co nowego ale nie wciagnie mnie tak jak d2 ;p

pewnie wczesniej wyjdzie d3 niz kupisz sceptera wiec i tak nie bedziesz musial wybierac xD
ja pewnie soske tez za 2 lata sprzedam dopiero :)

Dołączona grafika

#27 Opes

Opes

Lld Sekcja

• Moderator
  • 2 422 postów
  • GG 9119768
  • LocationPno
  • d2jsp Opes
  • Konto D2 Scire-Fectum
  • Battle.Tag: Opes#2640

Napisano 17 lutego 2011 - 13:46

tego jeszcze nie wiesz czy cie wciągnie ;)
ja zaczne grać bo na poczyt oazy i bede starał się pisać jakieś strategie itp zeby było na naszej stronie ale tak ogólnie to mam mieszane uczucia ;)

Dołączona grafika

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!

#28 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 17 lutego 2011 - 15:57

Po pierwsze:

Blizz napewno zyska nowych zapalonych fanów, którzy będą wydawać grube $$$ Na tą gre. ( chodzi mi o Gold vs $$$ )

Po co powtarzasz bzdury z imperium? Nie będzie czegoś takiego. Ewentualny dodatkowy content, który nie będzie wpływał na rozgrywkę, golda za usd kupić NIE BĘDZIE SIĘ DAŁO.

Po drugie - słyszałem to wiele razy. Wieeeele, wiele razy. Po wyjściu Diablo 1. Po wyjściu D2. Po wyjściu WarCrafta III. Po wyjściu SC2. Przy wychodzeniu kolejno Quake'a2, Q3, Unreala, CS-a i pierwszych realistycznych FPSów. Przy wychodzeniu Dawn of War (bo rts w świecie w40k?) i DoW2 (dawn of war bez budowania budowli?). Przy Heroesach 2, 3, 4(których sam nie uznaję z tego samego powodu), 5... Przy wychodzeniu kolejnych Finali i tak dalej i tak dalej. ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE ludzie są sceptyczni do zmian. Niby chcą i srają pod siebie, bo nie mogą się doczekać kolejnej części, a jak już wyjdzie info o kolejnej części to ZAWSZE nie odpowiadają im wszystkie zmiany w stosunku do kolejnej części.

I wtedy dzielą się na 2 grupy - pierwsza grupa ostaje przy poprzedniej części i coraz bardziej czuje się samotna, bo wszyscy grają w sequela. Oraz druga grupa, która w końcu się przekonuje i cieszy się z gry. Co nie zmienia faktu, że ci wszyscy ludzie marnują czas i swoje własne głowy na batalię z czymś nowym.

Tak, spędziliście mnóstwo czasu przy D2. I nawet nie wiecie, jak wam skostniały gusta od tego - wszystko jest złe, co odstaje od D2. A wspomnę wam, jakie były opinie, gdy wchodziło D2 na rynek.

Przede wszystkim recenzja w Resecie, latem 2000 roku. Kupiłem gazetkę za kieszonkowe i wziąłem ze sobą nad morze. W samą grę już grałem chwilę u kumpla (11 poziom barbem chyba :P), ale chciałem poczytać, kiedy mnie przy kompie nie będzie. I czytałem o narzekaniu. A że gold najpierw wypada jak krew z nosa, a potem się w nim tonie. Że akty są cukierkowe - uciekający drób w obozowisku, kolorowa pustynia, czerwone, niebieskie i białe rozbłyski czarów, beznadziejnie nudny i absolutnie odstający od klimatu Diablo akt 3 - wszystko było na nie. Również same postacie się nie podobały - rozjeżdżające animacje postaci, beznadziejnie durne questy, brakowało aren do pvp, brak waluty, cheaterzy od pierwszych miesięcy na rynku, teorie spiskowe, czemu NPCe z miasta roznoszą skrzynie po okolicy a potem sprzedają klucze, które się niszczą po otwarciu - D2 było SŁABE. Brakowało mu klimatu, niektóre rozwiązania były kretyńskie, miało idiotyczne, zrobione przez żuli z łapanki spolszczenie i miało dokładnie tą samą rozdzielczość co poprzednik.

A jednak ludzie się przekonali. Tak, wciąż są serwisy miłośników Diablo1. Wszystkich graczy w d1 jednak możnaby zmieścić spokojnie w średniej wielkości Biedronce, ale ci, którzy przerzucili się na d2 przez kolejne 10 lat tego nie żałowali.

Apeluję zatem do was - nie psujcie sobie horyzontów. Śledźcie informacje o nadchodzącym D3, który zmiecie (nie można mieć wątpliwości) D2 z rynku. Przygotujcie sobie komputer, słuchawki. Poplanujcie, którą postacią będziecie grać. Obiecuję wam, że jak tylko dostanę klucze do bety, to pierwsza osoba, jaka je dostanie, to będzie największy obecny sceptyk, który do tego czasu przestanie narzekać na znaki na niebie i ziemi i zacznie obiektywnie patrzeć na nadchodzącego sequela ;]

I macie tu kolejne 2 obrazki na zachętę:

Dołączona grafika

Przypominająca 2 akt kraina

Dołączona grafika

Concept art czaru Witch Doctora - Firebomb

#29 asdfsdtre

asdfsdtre
  • Użytkownik
  • 631 postów

Napisano 17 lutego 2011 - 17:36

a mi sie jednak podoba grafika w d3, nie wiem atm gdzie wy widzicie tam cs cukierkowego np 1 ss zadnej? barwy ciepłej? poza ogniem/ skillem nie wiem co to jest, no i jak dla mnie ta grafika jest mroczna :mellow: . no i widac sama grafka w sobie jest "ładna" +

co do uniwersalnej waluty, powiem jasno ze bardzo sie ciesze jako gracz wowa, nie trzeba siedziec na jsp, w grach czekac wymieniac isty pgs. wielki plus imo

areny do pvp + chyba nie musze tłumaczyc

gre kupie na pewno
diablo 3 bedzie przełomem i wierze ze blizzard nie spieprzy tego :P za tyle lat czekania na pewno dostaniemy cos w co bedziemy grac jeszcze dłuzej, i na pewno lepsze :)
/e oby bete mi dali :angry:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych