Skocz do zawartości

Belhieft Potion - SneJ Mod 6.0.0.5.

• Nie możesz odpowiedzieć
9 odpowiedzi w tym temacie

BakaX

• Użytkownik
  • 1109 Postów:
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Battle.NET NLD - BakaX
Otóż chciałbym pokazać wam ciekawostkę ze Snej moda. Po wypiciu miksturki która leci bardzo rzadko z Bossa z Ud ( uber quest ) Postać znika ; D Pozostają widoczne tylko aury, tak jak w tym przypadku ( czarodziejki ) ... Co wy na to ?

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Nld - Bakax

Snej Mod Player !

Dbz-sound

• Użytkownik
  • 5 Postów:
Oj baka baka ;) nie Uber quest tylko Uber dungeon :P a co do miksa to po jego wypiciu owszem, stajesz się niewidoczny lecz nie możesz atakować i to jest jedyna wada ;)

BakaX

• Użytkownik
  • 1109 Postów:
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Battle.NET NLD - BakaX
Oj, oj... :P Ale jak kogoś nowego na grę zawołasz to mu oczka puchną ;D Moim zdaniem fajny element.
Dołączona grafika
Nld - Bakax

Snej Mod Player !

Dbz-sound

• Użytkownik
  • 5 Postów:
Dołączona grafika

to też niezły bajer ;))

RaptoR

• Administrator
  • 1708 Postów:
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Battle.NET *raptoos
Ładne :)

Mam pewien pomysł, żeby wrzucić na portal tego moda do ściągnięcia... Czy ktoś zna twórców Snej Moda? :)

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2341 Postów:
a mi sie podoba miasto ;)
bardzo ladnie wyglada

Dołączona grafika

Opes

Lld Sekcja

• Moderator
  • 2084 Postów:
  • GG 9119768
  • LocationPno
  • d2jsp Opes
  • Battle.NET Scire-Fectum
fajny mod widzać że ktoś się na pracował ;)

Dołączona grafika

BakaX

• Użytkownik
  • 1109 Postów:
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Battle.NET NLD - BakaX
Co do twórców ...
Nad modem pracował Seltsamuel. Po wcześniejszej pracy kogoś tam. http://snej.bananenblau.net/main.htm < ------ Oto stronka moda. To jest takie bardziej forum, tyle że nie ma tam ruchu. On tam wszystko opisuje co i jak, od czasu do czasu można znaleźć temat założony przez jakiegoś innego gościa. Mod ważny 37 mb, do uruchomienia potrzebny jest mod menager D2SE. waży około 12 mb.

Jeśli komuś się podoba to zapraszam do grania ; ) Mod działa na 1.11 więc mamy np im na cs'ie.
Dołączona grafika
Nld - Bakax

Snej Mod Player !

Dbz-sound

• Użytkownik
  • 5 Postów:
Dokładnie Saltsamuel ;) naprawde szacunek dla jego pracy nad tym modem widać że się napracował. Co do realmu który jest udostępniony przez d2maniacs.org nie ma jako takiego ruchu ale dobrze się gra ;) zawsze to lepiej niż samemu pykać na singlu, możesz wrzucić moda na stronke opisać go troszke ja mogę kilka screenów udostępnić i możesz też dodać ten filkim który ładnie prezętuje największe zmiany

BakaX

• Użytkownik
  • 1109 Postów:
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Battle.NET NLD - BakaX
Tak jak kolega u góry mówi wprowadzone zostało kilka sporych zmian. Ale raczej wyszły one na dobre temu modowi.

Zachęcam do grania ; )
Dołączona grafika
Nld - Bakax

Snej Mod Player !

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych