Skocz do zawartości

Zdjęcie

Miss I Mister Piękności - Zgłoszenia :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 AsaroV

AsaroV
  • Użytkownik
  • 555 postów
  • LocationCzęstochowa
  • d2jsp AsaroV
  • Konto D2 Olo
  • Battle.Tag: AsaroV#2761

Napisano 06 lipca 2010 - 19:04

Może by tak więcej ludzi ?

#42 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 06 lipca 2010 - 19:09

no ja radzilem zalozenie nowego tematu z ankieta w ktorej ludzie glosowali by na swoich faworytow... pomysl z konkursem byl dobry ale wykonanie zenujace

#43 ResTInPeace

ResTInPeace
  • Użytkownik
  • 243 postów
  • LocationRacibórz

Napisano 06 lipca 2010 - 19:40

Co z tego jakby bylo wiecej ludzi jak i tak musieli by teraz czekac nie wiadomo czemu...
Nowy temat z głosowaniem - ok ale najpierw trzeba wiedziec na co sie glosuje ...a zdjec nie ma...

#44 asdfsdtre

asdfsdtre
  • Użytkownik
  • 631 postów

Napisano 06 lipca 2010 - 20:17

Co z tego jakby bylo wiecej ludzi jak i tak musieli by teraz czekac nie wiadomo czemu...
Nowy temat z głosowaniem - ok ale najpierw trzeba wiedziec na co sie glosuje ...a zdjec nie ma...

taaaa

i czy mozna jeszcze dodawac foty ?
bo sam juz nie wiem to bedzie 3 dni za pózno a wyników nie ma ! ;/

#45 Erak

Erak
  • Użytkownik
  • 251 postów
  • LocationCzęstochowa
  • Konto D2 AndyPandy

Napisano 07 lipca 2010 - 09:00

Jeszcze trochę ludzi i robimy głosowanie.
A ze będzie osobny top z głosowaniem to chyba było wiadome bo przy tym jest napisane "Zgłoszenia" ...
Jak narazie są 3 foty. Musi być ich więcej co najmniej 6 fotek .

#46 AsaroV

AsaroV
  • Użytkownik
  • 555 postów
  • LocationCzęstochowa
  • d2jsp AsaroV
  • Konto D2 Olo
  • Battle.Tag: AsaroV#2761

Napisano 07 lipca 2010 - 09:04

no ja radzilem zalozenie nowego tematu z ankieta w ktorej ludzie glosowali by na swoich faworytow... pomysl z konkursem byl dobry ale wykonanie zenujace

Jakbyś umiał czytać to byś zobaczył w 1 poscie ze bedzie osobny top z ankietą to głosowania ...

#47 ResTInPeace

ResTInPeace
  • Użytkownik
  • 243 postów
  • LocationRacibórz

Napisano 07 lipca 2010 - 10:14

Ok zrobię to dla elfishera.Zgłoszenia do następnej niedzieli.
PS: Narazie wysłał zdjęcie tylko Opes.

Yhm...

Jeszcze trochę ludzi i robimy głosowanie.
A ze będzie osobny top z głosowaniem to chyba było wiadome bo przy tym jest napisane "Zgłoszenia" ...
Jak narazie są 3 foty. Musi być ich więcej co najmniej 6 fotek .

Hm?

Zgłoszenia były do niedzieli-do tej też pory wg mnie powinny być wysłane fotki[jeśli ktoś nie wysłał imo dyskwalifikacja...] i od niedzieli powinno być już glosowanie...
Jak za mało ludzi jest póki co - trudno ...trzeba było określić minimum na początku...

Sorki...imo pomysł bardzo fajny,ale jak ktoś już się czegoś podejmuje to powinien się wywiązać...

#48 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 07 lipca 2010 - 11:02

Jakbyś umiał czytać to byś zobaczył w 1 poscie ze bedzie osobny top z ankietą to głosowania ...

czlowieku jakbys sledzil temat od poczatku to bys wiedzial ze twoj brat edytowal posta pierwszego po mojej propozycji z nowym tematem wiec nie wyskakuj mi tu ze swoimi genialnymi pomyslami. rest dobrze napisal, zgloszenia mialy byc do niedzieli wiec skoro zglosily sie 3 osoby to po co czekac dluzej? widzisz tu zeby ktos napisal ze robi postac i zeby czekac? ja nie widze i nie rozumiem sensu czekania dluzej...
@toporowy
jesli nie masz zamiaru wystawiac zdjec to wyslij je do mnie via pm a ja poprowadze konkurs dalej w twoim imieniu. jeszcze mala propozycja:
jesli zrobisz temat ze zdjeciami, zakryj na nich nicki osob zeby nie bylo widac ktora postac jest kogo. do tego w ankiecie nie zaznaczaj nickow osob na ktore sie glosuje tylko numery zdjec. unikniemy glosowania na znajomych. mam tez nadzieje ze osoby ktore wyslaly zdjecia nie beda glosowac na siebie... robienie nowych kont do glosowania tez powinno byc zabronione ale tego nie sprawdzimy wiec licze tu takze na slowo uzytkownikow

#49 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 07 lipca 2010 - 11:16

No Elfi dobrze mówi. Bo widząc jak Ty sie za to zabierasz... Ja tam mogę poprostu rozdać nagrody tym trzem osobą ; P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych