wyzywaliscie Madzię pacany, jak patrze teraz na oaze po 3 miechach przerwy to mi was szkoda. Michał ID GDZIE JESTESCIE>??????? co tu sie dzieje ??? prosze o opamietanie
modified by raptoos
Napisano 13 czerwiec 2010 - 22:16
Nie tylko Ciebie to wkurwia. A szczególnie chyba opel.
Ja próbuje ratowac Oaze. http://forum.diablo2...ic,14615.0.html
To forum naprawde sie sypie ; /
O kay, a jednak jestes ; ) . Myslalem juz ze sie stad zwijasz.
e ; //// Nowe konto kay ... Szkoda. ; <
Ja próbuje ratowac Oaze. http://forum.diablo2...ic,14615.0.html
To forum naprawde sie sypie ; /
O kay, a jednak jestes ; ) . Myslalem juz ze sie stad zwijasz.
e ; //// Nowe konto kay ... Szkoda. ; <
Guest_kayman_*
Napisano 13 czerwiec 2010 - 22:29
Guest_kayman_*
dopuki admini nie zrozumieja, ze trzeba z tym zrobic definitywny porzadek to nic tu dobrego sie nie stanie
wlozylem w oaze duzo dobrej woli i pracy, nie chcialem byc modem, chociaz przez chwile bylem, moze to zle bo bywalem tu czesciej niz inni i jakbym mial uprawnienia to bym do takiej sytuacji nie dopuscil, a tak tylko doszlo do pyskowki i wszechobecnego panowania tutaj opla
konto mam ale wroce tutaj jak zobacze, ze kazda proba jakiejkolwiek obecnosci tutaj opla i jemu podobnych bedzie banned
wlozylem w oaze duzo dobrej woli i pracy, nie chcialem byc modem, chociaz przez chwile bylem, moze to zle bo bywalem tu czesciej niz inni i jakbym mial uprawnienia to bym do takiej sytuacji nie dopuscil, a tak tylko doszlo do pyskowki i wszechobecnego panowania tutaj opla
konto mam ale wroce tutaj jak zobacze, ze kazda proba jakiejkolwiek obecnosci tutaj opla i jemu podobnych bedzie banned
Napisano 13 czerwiec 2010 - 22:44
Cytat
dopuki admini nie zrozumieja, ze trzeba z tym zrobic definitywny porzadek to nic tu dobrego sie nie stanie
Jeśli dostanie bana na jedno konto, to założy drugie. Nic na to nie poradzisz. Chyba, że jakiś mod będzie pilnował forum 24h na dobę. Przestań przejmować się Oplem. Ignoruj tego półgłówka i nie daj się sprowokować idiocie
Napisano 13 czerwiec 2010 - 22:46
Cytat
Cytat
Jeśli dostanie bana na jedno konto, to założy drugie. Nic na to nie poradzisz. Chyba, że jakiś mod będzie pilnował forum 24h na dobę. Przestań przejmować się Oplem. Ignoruj tego półgłówka i nie daj się sprowokować idiocie
Wydaje mi sie ze jest to jedyny sposob na niego. I mu sie moze to znudzi. jak nie bedziemy reagowac na jego wyczyny, bo on wlasnie z tego przyjemnosc czerpie, ze sie wkurwiamy ; /
Hangingman dobrze mowi... trzeba go jakos zniechecic.
Napisano 13 czerwiec 2010 - 22:48
Chłopaki, posłuchajcie starego wygi, jest najlepsza recepta na całą tę sytuację, ignorancja, po prostu olewajcie wszystko co napisze ten pan, im więcej się z nim kłócicie tym on ma większą uchachę, nie reagujcie na jego teksty i mu się to znudzi. Nie bójcie się oaza będzie dalej funkcjonować, z tego co zauważyłem, jesteście zgraną grupą kumpli, naprawdę nie warto zaprzepaszczać tego ze względu na jednego człowieka, pozdrawiam!!!
Napisano 13 czerwiec 2010 - 23:02
od kilku miesiecy ogladam forum, mimo ze dopiero kilka dni temu zalozylem konto, poniewaz spodobalo mi sie tutejsza atmosera, i uwazam ze opel nie jest w stanie tego zepsuc.
popieram ww uzytkonikow, olac gnoja sikiem prostym.!
pozdrawiam
And We Salute You!!!
popieram ww uzytkonikow, olac gnoja sikiem prostym.!
pozdrawiam
And We Salute You!!!
Napisano 13 czerwiec 2010 - 23:37
Cytat
A tak w ogóle , co ten opel wam zrobił ?
Btw. Wy wszyscy chcecie go ignorować, ale ciągle o tym piszecie. Już to widzę gdy on to zobaczy wyśmieje to i znowu wam przekaże co myśli.
Napisano 14 czerwiec 2010 - 09:16
ja nie mogę być 24h terez na forum bo mam sesję na studiach i mam sporo nauki, ale w lipcu już będę miał więcej czasu. A do tej pory po prostu nie dajcie się sprowokować. W końcu wszystkim się znudzi ciągła walka i będzie spokój. Btw Inlu Ty jako osoba ze starej gwardii powinieneś wiedzieć że to walka z wiatrakami (Jest coś takiego jak zmienne IP i co 2 minuty można robić nowe konto) btw już w historii naszego forum były przypadki takich e-dram (np KKsh vs Raptor). Tak więc proszę o cierpliwość, bo z czas to i tak wszystko ucichnie :)
Guest_kayman_*
Napisano 14 czerwiec 2010 - 11:43
Guest_kayman_*
porzadna moderka nie pozwoli na takie teksty jak teatime
mozna edytowac jego post, wykasowac co napisal i napisac ze tekst byl obrazliwy dla innych dlatego zostal moderowany, koniec piesni, pisal na darmo :)
takiemu sie sztbciej znudzi jak bedzie mial swiadomosc ze co napisze bedzie kasowane lub zmieniane, i niech ma 100 kont to i tak mu nic to nie pomoze
to jest forum dyskusyjne, albo jestes po to tutaj aby dyskutowac albo w innych celach, jak w innych celach to jest to niezgodne z regulaminem wiec jest spamem wtedy do widzenia
kwestia checi moderowania takich zachowan
powtarzam co innego dyskusja, nawet ostra ale na temat, co innego pisanie tylko po to by kogos obrazic lub spam
pozdr
mozna edytowac jego post, wykasowac co napisal i napisac ze tekst byl obrazliwy dla innych dlatego zostal moderowany, koniec piesni, pisal na darmo :)
takiemu sie sztbciej znudzi jak bedzie mial swiadomosc ze co napisze bedzie kasowane lub zmieniane, i niech ma 100 kont to i tak mu nic to nie pomoze
to jest forum dyskusyjne, albo jestes po to tutaj aby dyskutowac albo w innych celach, jak w innych celach to jest to niezgodne z regulaminem wiec jest spamem wtedy do widzenia
kwestia checi moderowania takich zachowan
powtarzam co innego dyskusja, nawet ostra ale na temat, co innego pisanie tylko po to by kogos obrazic lub spam
pozdr
Guest_kayman_*
Napisano 14 czerwiec 2010 - 15:31
Guest_kayman_*
coz z tego jak was nigdy nie ma, widuje modow co 2-3 dni
poza tym w sieci nie piernicza sie z userami ktorzy pisza co popadnie, juz po chwili taki post jest moderowany i zamiast niego jest tekst, ze post zostal usuniety jako niezgodny z zasadami
trzeba wybrac modow, ktorzy bywaja tutaj chociaz raz dziennie by zapobiec takim sytuacjom, uzdrowic atmosfere i bedzie kk
innego wyjscia nie widze
poza tym w sieci nie piernicza sie z userami ktorzy pisza co popadnie, juz po chwili taki post jest moderowany i zamiast niego jest tekst, ze post zostal usuniety jako niezgodny z zasadami
trzeba wybrac modow, ktorzy bywaja tutaj chociaz raz dziennie by zapobiec takim sytuacjom, uzdrowic atmosfere i bedzie kk
innego wyjscia nie widze
Napisano 14 czerwiec 2010 - 15:42
no kayman ma troche racji bo modow mogloby byc wiecej ale z drugiej strony patrzac to tylko forum. nie myslicie sobie chyba ze byle smiec zawroci w glowie to mody beda godzinami przed kompem siedziec, real life > oaza poza tym tu i tak malo sie pisze, malo jest tematow i mysle ze 3-4 modow aktywnych raz na 2 dni bylo by dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Do góry