Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mistrzostwa Swiata w RPA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
70 odpowiedzi w tym temacie

#41 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 23 czerwca 2010 - 06:55

portugalia korea widziales?
7:0
3 bramki strzelone w 7 minut :)

Podobno nastepne mecze nie beda pokazywane w korei, A zawodnicuy moga przez to trafic do obzow pracy !!! Wtf ?

Portugalia wkoncu cos wygrala :D Ale ten gol Ronaldo takie niby triki to chyba czysty przypadek.

#42 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 03 lipca 2010 - 16:53

co nikt meczy nie oglada? pieprz*ne szwaby znowu wygraly... a mialem taka nadzieje ze w koncu odpadna...
ale, jest jeszcze nadzieja - hiszpania gra pieknie a villa znowu zapowiada sie na krola strzelcow :)

#43 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 03 lipca 2010 - 18:18

Niemcy : Argentyna , wspaniały mecz ;) Oby tak dalej

#44 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 04 lipca 2010 - 09:32

Moje typy zawiodły liczyłem na Argentynę myślałem ,że troche utrą nosa Niemcom . Teraz Licze na finał Hiszpania : Urugwaj.

#45 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 04 lipca 2010 - 16:45

heh  niemcy pojechali po argentynie jak po burej suce :D piekny mecz .....

#46 asdfsdtre

asdfsdtre
  • Użytkownik
  • 631 postów

Napisano 04 lipca 2010 - 20:54

jak juz mówilem hiszpania wygra te ms ;D

#47 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 05 lipca 2010 - 08:11

Ta Inlu, pojechali, ale to w rzeczywistości znowu Polacy wygrali mecz na szwabów. Jak zawsze ; )

#48 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 05 lipca 2010 - 08:41

Dołączona grafika
co powiecie na to? ;p

#49 ResTInPeace

ResTInPeace
  • Użytkownik
  • 243 postów
  • LocationRacibórz

Napisano 05 lipca 2010 - 09:08

Padłem :)
Wiedziałem,że trochę obcokrajowców jest,ale nie wiedziałem że aż tylu :)

Bardzo chciałbym aby jakiś pismak się do tego dorwał i w gazecie to dał :)

#50 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 05 lipca 2010 - 10:01

naliczylem 11 osob. nie biorac pod uwage pozycji gracza mozna uzbierac pelny sklad "niemcow" bez niemcow...

#51 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 05 lipca 2010 - 18:54

to dosyc normalne na zachodzie tylko nas to dziwi , wezmy taka belgie  , danie , tam juz prawie nie ma  , rdzennej ludnosci !! 

moze to nauczka dla nas ?? skoro nasi kopacze nie moga /nie chca  to adoptujmy obcokrajowcow :D

#52 kowal2300

kowal2300
  • Użytkownik
  • 315 postów
  • GG 9913033
  • LocationSkierniewice
  • d2jsp kowal2300
  • Konto D2 kowal2303
  • Battle.Tag: kowal2300#2173

Napisano 06 lipca 2010 - 09:44

Co to za Polak, Ghanczyk czy Turek, ktory w ojczyznie spedzil rok zycia, a wychowal sie tam (w Niemczech)? Wiezy krwi? Tradycja? Patriotyzm? Bzdury, kraj ojczysty nic mu nie dal, musial z niego uciekac za chlebem, a teraz ma wracac i sie odwdzieczac? Moze to prostackie i brutalne, ale niestety taka jest prawda.

Powinnismy pomyslec, czy na miejscu jest wytykanie takich bledow innym, a nie pracowanie nad swoja baza. 10 na 11 zawodnikow niemieckich jest wychowanych i wytrenowanych w Niemczech. Szkolki pilkarskie sa tam na najwyzszym poziomie, u nas nadal to granie o skrzynke piwa w wieku 15 lat i pijany 'trener', ktory w swoim zyciu gral w pilke 30-40 lat temu jako mlodziak.

Podziwiam Podolskiego, ktory przez lata czekal na powolanie do Kadry, przez lata pukal do drzwi pierwszej reprezentacji grajac w mlodziezowkach niemieckich, a PZPN po prostu nie zareagowal. Na przyszlosc trzeba takie bledy wyeliminowac i uczyc sie od lepszych, bo jak widze 3/11 Niemcow na boisku i wiem, ze maja polskie korzenie, podczas gdy Lato, a wczesniej Listkiewicz od XX lat krytykuja, krytykuja, krytykuja i gowno roba, to chce mi sie smiac.

Co powoduje, ze Niemcy to juz 'zachod', a Polska to Europa Srodkowo-Wschodnia? Wlasnie takie podejscie i brak jakiegokolwiek zaangazowania, bo przeciez nie 2 tysiace kilometrow.. Smiejemy sie, zazdroscimy i dopoki nie zmieni sie mentalnosc, to bedziemy w czarnej dupie.

#53 ResTInPeace

ResTInPeace
  • Użytkownik
  • 243 postów
  • LocationRacibórz

Napisano 06 lipca 2010 - 10:22

Mówisz jak mój ojciec więc Ci powiem to co Jemu powiedziałem jak to zobaczył.

Wyluzuj ~~
To tylko demot jest xD

#54 kowal2300

kowal2300
  • Użytkownik
  • 315 postów
  • GG 9913033
  • LocationSkierniewice
  • d2jsp kowal2300
  • Konto D2 kowal2303
  • Battle.Tag: kowal2300#2173

Napisano 06 lipca 2010 - 16:16

Pozdrow Tate, widac nie wszystko co napisalem jest brednia, no albo obaj bredzmy. I wbrew Twoim odczuciom wcale sie nie spinam patrzac na jakies obrazki, mysle tylko o ludziach, ktorzy je tworza, bo to po prostu przestaje juz byc smieszne..

#55 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 06 lipca 2010 - 19:13

ale to nie ma byc smieszne. wedlug mnie w mistrzostwach swiata graja druzyny zlozone z zawodnikow danego kraju po to, aby sprawdzic ktore panstwo ma najlepszych pilkarzy... jesli w jakiejs druzynie jest az 11 zawodnikow urodzonych w innym kraju niz reprezentuja to jest to nie w porzadku co do reszty. sa rozne turnieje gdzie transfery pilkarzy sa rzecza normalna ale powiedzmy sobie szczerze: rozdawanie obywatelstwa aby zdobyc tytul mija sie z celem takiego turnieju.

#56 Opes

Opes

Lld Sekcja

• Moderator
  • 2 422 postów
  • GG 9119768
  • LocationPno
  • d2jsp Opes
  • Konto D2 Scire-Fectum
  • Battle.Tag: Opes#2640

Napisano 06 lipca 2010 - 21:58

ale to nie ma byc smieszne. wedlug mnie w mistrzostwach swiata graja druzyny zlozone z zawodnikow danego kraju po to, aby sprawdzic ktore panstwo ma najlepszych pilkarzy... jesli w jakiejs druzynie jest az 11 zawodnikow urodzonych w innym kraju niz reprezentuja to jest to nie w porzadku co do reszty. sa rozne turnieje gdzie transfery pilkarzy sa rzecza normalna ale powiedzmy sobie szczerze: rozdawanie obywatelstwa aby zdobyc tytul mija sie z celem takiego turnieju.

vouch!

#57 DeadMan Walking

DeadMan Walking
  • Użytkownik
  • 507 postów
  • GG 10490098
  • LocationGdańsk
  • d2jsp sharki18
  • Konto D2 vsx-kapitani
  • Battle.Tag: moongroow#2927

Napisano 06 lipca 2010 - 22:06

a brazylia ? tam podajze wszyscy z brazyli ale nie dam se reki uciac :D

#58 Kugi

Kugi
  • Użytkownik
  • 602 postów
  • LocationMMz

Napisano 06 lipca 2010 - 22:41

Holandia?

#59 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 07 lipca 2010 - 00:26

Racja to bez sensu ale cóż istnieje takie coś jak zmiana obywatelstwa. I to ma swoje przywileje.
Dobry mecz wczoraj był. Myślałem ,że Urugwaj na ,który liczyłem dociągnie tą jeszcze jedną brameczke w doliczonym czasie. Ale cóż Holandia - Hiszpania tak bym obstawiał może ktoś wkońcu utrze nosa Niemcom . A jeśli był by taki finał to jestem za Hiszpanami. Okaże się dziś za pare godzin.

#60 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 07 lipca 2010 - 11:09

a wiec nie jestem sam, nie mam pojecia jak jest w innych krajach i nie faworyzuje zadnego kraju, napisalem o niemcach bo zobaczylem to zdjecie
od poczatku bylem za francuzami i hiszpanami. francuzi dali dupy i to ladnie, lubilem ich 4 lata temu za czasu zizu ale teraz widac ze byl u nich motorem napedzajacym cala druzyne.
jesli juz holandia wygrala to w finale licze na starcie z hiszpanami ktorzy ofc maja wygrac ale szczere mowiac to niemcy graja na prawde dobrze choc ich nie lubie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych