Egzamin gimnazjalny
Rozpoczęty przez Matix, 25 kwi 2010 16:07
46 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 kwietnia 2010 - 10:43
Human - banał. Temat - trudno określić. Chodziło o wyroki, sprawiedliwość etc. Rozprawka : "czy wybór szkoły jest dla gimnazjalistów wyborem trudnym?". Wystarczyło napisać, że i owszem i podać powody (jak to bardzo wpłynie na nasze życie i jakie pociągnie ze sobą konsekwencje).
1/3 egzaminu zaliczona! Jak Wam poszło?
1/3 egzaminu zaliczona! Jak Wam poszło?
Napisano 27 kwietnia 2010 - 19:24
z tego co pamietam to z czterech odpowiedzi dwie sa najblizsze prawdy - aby piszacy sie zastanawial, trzecia nad ktora nikt nie powinien myslec i czwarta "pomiedzy" nie koniecznie w tej kolejnosci ofc...nie podobało mi się na humanie to że w niektórych pytaniach (przynajmniej wg mnie) możliwa była dwuznaczność odpowiedzi, ale za to rozprawka łatwiutka ;]
pamietam jaka afera byla jak moj brat pisal egzamin rok temu
Napisano 27 kwietnia 2010 - 19:27
z tego co pamietam to z czterech odpowiedzi dwie sa najblizsze prawdy - aby piszacy sie zastanawial, trzecia nad ktora nikt nie powinien myslec i czwarta "pomiedzy" nie koniecznie w tej kolejnosci ofc...
nie podobało mi się na humanie to że w niektórych pytaniach (przynajmniej wg mnie) możliwa była dwuznaczność odpowiedzi, ale za to rozprawka łatwiutka ;]
Za mojej kadencji też byla taka akcja,podobnie - narobili bardzo duzo szumu ze uniewaznia i ze bedzie jeszcze raz ale nic z tych rzeczy ^ ^
pamietam jaka afera byla jak moj brat pisal egzamin rok temuktos wrzucil na neta pytania i odpowiedzi do ktoregos testu dzien przed egzaminem chwile przed 12 w nocy... pokazywal mi nawet tego linka i sprawdzalem z gazeta to wszystko sie zgadzalo ale nic nie robili z tym
Napisano 28 kwietnia 2010 - 11:04
Strasznie przegięty ten egzamin ale myślę, że poszedł mi niezgorzej.
Ale mój kolega zrobił prawdziwe mistrzostwo. Było proste zadanie z fizyki (ogrzewanie wody, jak długo trwa). On pamiętał, że robił coś takiego na lekcji, tylko, że z innymi danymi. Zaczął więc: "Jeśli wiemy, że <tu podał te dane z lekcji
> to <cośtam obliczał>" Wynik powinien wyjść - 84s. Jemu wyszło 2,3cośtam(4), napisał wielokropek i komentarz "i tak nic z tego nie wyszło :/". Jako odpowiedź podał powyższy wynik i dopisał swój pesel xD
Ale mój kolega zrobił prawdziwe mistrzostwo. Było proste zadanie z fizyki (ogrzewanie wody, jak długo trwa). On pamiętał, że robił coś takiego na lekcji, tylko, że z innymi danymi. Zaczął więc: "Jeśli wiemy, że <tu podał te dane z lekcji
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych