torchlight
Napisano 09 marca 2010 - 18:34
pytanko ode mnie:
jak sprawdzic nasz dmg/lvl/def oraz inne statystyki postaci? podczas gry oczywiscie bo nie moge nigdzie znalesc np jak zobaczyc moj lvl
pomozcie
@edit
aha i co do enchantowania:
jak sie przesadzi to bron sie niszczy? (znika) czy po prostu placisz kase a nie dodaja sie zadne atrybuty? bo mam fajny nawet pistolet i szkoda mi go zepsuc
Napisano 09 marca 2010 - 18:56
Ench dodaje lub niedodaje atrybuty, broń ci ni zniknie. Lecz powiem Ci tak że z brońmi to raczej Ci się nie opłaca bo to cię wyniesie ~6k aby był ładny pistolecik. Zamiast tego idź do kolesia i pohazarduj łuki i pistolety a może trafi Ci się jakiś ładny - Ja dostałem unikatowy karabin tesli
Napisano 09 marca 2010 - 19:07
Naciskasz C do statów
Ench dodaje lub niedodaje atrybuty, broń ci ni zniknie. Lecz powiem Ci tak że z brońmi to raczej Ci się nie opłaca bo to cię wyniesie ~6k aby był ładny pistolecik. Zamiast tego idź do kolesia i pohazarduj łuki i pistolety a może trafi Ci się jakiś ładny - Ja dostałem unikatowy karabin tesli
ale jak to broń się niszczy czy nie?
i na ile godzin jest rozgrywka
Napisano 09 marca 2010 - 19:38
a co do tego "c" to ja to wiem, nacikalem. tylko ze tam mam statystyki do rozdawania pkt, mana, life, fame, itp ale nie ma wlanie tego ogolnego dmg, obrony, lvla... gdzies to musi byc bo nie wydaje mi sie zeby robili gre w ktorej nawet nie widac jaki lvl masz
btw, wam tez tak sie kompy na tym grzeja? mi po 1,5h+ sie laptop wylacza... przy diablo tego nigdy nie mialem a laptop potrafi caly dzien byc wlaczony i tez sie nie przegrzeje...
Napisano 09 marca 2010 - 20:04
Pytanie do Sierga - czy ten pseudo barb ma jakieś ataki obszarowe?
Napisano 09 marca 2010 - 21:21
Broń się nie niszczy, ale może stracić WSZYSTKIE magiczne właściwości. Szansa na to wynosi 2% przy pierwszej próbie, przy każdej następnej kolejne +2% (czyli za drugim razem będzie to 4%, później 6% itd). Ale warto ryzykować. W ten sposób robi się najpotężniejsze przedmioty
aha i co do enchantowania:
jak sie przesadzi to bron sie niszczy? (znika) czy po prostu placisz kase a nie dodaja sie zadne atrybuty? bo mam fajny nawet pistolet i szkoda mi go zepsuc
Napisano 09 marca 2010 - 21:39
wyzej podalem linka z torrenta. mi sciagalo max transferem i mialem w jakies ~35 minut. jak nie masz konta to podeslij na gadu maila to wysle ale to jutroja se właśnie ściągnąłem demo
fajna gierka,teraz fulla będę ściągać
a co do parcha - jak zrobie tego updata to nie straca sie savy? i jak nazywa sie ten program to edycji postaci?? zle rozdalem troszku punty bo rozdawalem do wszystkich mozliwych zanim sie kapnalem ze mam w dystansowe leciec...
Napisano 11 marca 2010 - 15:24
http://forums.runicg...&t=4763&start=0
A jesli niechcesz używać programów "wspomagających gre" to także tutaj masz ładny opis (nawet po polsku
Ten 2 wypróbowałem przedwczoraj. jest łatwy i działa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych