Skocz do zawartości

torchlight

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 DeadMan Walking

DeadMan Walking
  • Użytkownik
  • 507 postów
  • GG 10490098
  • LocationGdańsk
  • d2jsp sharki18
  • Konto D2 vsx-kapitani
  • Battle.Tag: moongroow#2927

Napisano 09 marca 2010 - 16:54

a nikt nie pomyslal o spolszcniu ?? xD bo moze wiecie z kad sciagnac dobre ?? bo kazde co sciagnalem gryzie sie z wersja gry a mam 1.15

#42 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 09 marca 2010 - 17:59

widzialem spolszczenia ale nie robilem bo radze sobie dosyc z angielskim. sciagnij starsza wersje jak nie ma na twoja :)

#43 DeadMan Walking

DeadMan Walking
  • Użytkownik
  • 507 postów
  • GG 10490098
  • LocationGdańsk
  • d2jsp sharki18
  • Konto D2 vsx-kapitani
  • Battle.Tag: moongroow#2927

Napisano 09 marca 2010 - 18:08

mam pytanko a kto ma cd-keya ?? :D

#44 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 09 marca 2010 - 18:34

mi sie wydaje ze nie trzeba :) bez cd keya sie instaluje.
pytanko ode mnie:
jak sprawdzic nasz dmg/lvl/def oraz inne statystyki postaci? podczas gry oczywiscie bo nie moge nigdzie znalesc np jak zobaczyc moj lvl :D musze do menu glownego wychodzic...
pomozcie :)

@edit
aha i co do enchantowania:
jak sie przesadzi to bron sie niszczy? (znika) czy po prostu placisz kase a nie dodaja sie zadne atrybuty? bo mam fajny nawet pistolet i szkoda mi go zepsuc

#45 Kugi

Kugi
  • Użytkownik
  • 602 postów
  • LocationMMz

Napisano 09 marca 2010 - 18:56

Naciskasz C do statów
Ench dodaje lub niedodaje atrybuty, broń ci ni zniknie. Lecz powiem Ci tak że z brońmi to raczej Ci się nie opłaca bo to cię wyniesie ~6k aby był ładny pistolecik. Zamiast tego idź do kolesia i pohazarduj łuki i pistolety a może trafi Ci się jakiś ładny - Ja dostałem unikatowy karabin tesli :D

#46 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 09 marca 2010 - 19:07

Naciskasz C do statów
Ench dodaje lub niedodaje atrybuty, broń ci ni zniknie. Lecz powiem Ci tak że z brońmi to raczej Ci się nie opłaca bo to cię wyniesie ~6k aby był ładny pistolecik. Zamiast tego idź do kolesia i pohazarduj łuki i pistolety a może trafi Ci się jakiś ładny - Ja dostałem unikatowy karabin tesli :D

ale jak to broń się niszczy czy nie?
i na ile godzin jest rozgrywka :D?

#47 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 09 marca 2010 - 19:38

bron sie nie niszczy. wlasnie przeczytalem na necie. po prostu albo ci sie uda i doda jakies statystyki albo ci sie nie uda i stracisz kase.
a co do tego "c" to ja to wiem, nacikalem. tylko ze tam mam statystyki do rozdawania pkt, mana, life, fame, itp ale nie ma wlanie tego ogolnego dmg, obrony, lvla... gdzies to musi byc bo nie wydaje mi sie zeby robili gre w ktorej nawet nie widac jaki lvl masz

btw, wam tez tak sie kompy na tym grzeja? mi po 1,5h+ sie laptop wylacza... przy diablo tego nigdy nie mialem a laptop potrafi caly dzien byc wlaczony i tez sie nie przegrzeje...

#48 Kugi

Kugi
  • Użytkownik
  • 602 postów
  • LocationMMz

Napisano 09 marca 2010 - 20:04

naciśnij C i zobacz sobie na 2 paski u góry żółty to lvl fioletowy to sława po lewych stronach są kulki z liczbami. Ogólnej obrony nie masz tylko absorbcję obrażeń, dmg jest pokazany przy sile/zręczności/magii zależy jakiej broni używasz. Mi się nie grzeje, wszystko płynnie chodzi (w grze) i komp też tak spokojniej chodzi :) Jak dla mnie gra do przejścia 1 raz na normalu potem na hard. Kiepawa fabuła i zadania jak dla mnie - zabij kogoś tam/znajdź kamyk jakiśtam/ znajdź jakiś przedmiot/ znajdź jakąś lokacje.

Pytanie do Sierga - czy ten pseudo barb ma jakieś ataki obszarowe? :)

#49 Hangingman

Hangingman
  • Użytkownik
  • 352 postów
  • LocationLake of Fire
  • d2jsp Vanitas
  • Konto D2 Reckuf
  • Battle.Tag: Hangingman#2800

Napisano 09 marca 2010 - 21:21

aha i co do enchantowania:
jak sie przesadzi to bron sie niszczy? (znika) czy po prostu placisz kase a nie dodaja sie zadne atrybuty? bo mam fajny nawet pistolet i szkoda mi go zepsuc

Broń się nie niszczy, ale może stracić WSZYSTKIE magiczne właściwości. Szansa na to wynosi 2% przy pierwszej próbie, przy każdej następnej kolejne +2% (czyli za drugim razem będzie to 4%, później 6% itd). Ale warto ryzykować. W ten sposób robi się najpotężniejsze przedmioty

#50 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 09 marca 2010 - 21:26

ja se właśnie ściągnąłem demo :D
fajna gierka,teraz fulla będę ściągać

#51 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 09 marca 2010 - 21:39

ja se właśnie ściągnąłem demo :D
fajna gierka,teraz fulla będę ściągać

wyzej podalem linka z torrenta. mi sciagalo max transferem i mialem w jakies ~35 minut. jak nie masz konta to podeslij na gadu maila to wysle ale to jutro :)

a co do parcha - jak zrobie tego updata to nie straca sie savy? i jak nazywa sie ten program to edycji postaci?? zle rozdalem troszku punty bo rozdawalem do wszystkich mozliwych zanim sie kapnalem ze mam w dystansowe leciec...

#52 Sierg

Sierg
  • Użytkownik
  • 1 301 postów
  • LocationSławków
  • d2jsp Siergiej
  • Konto D2 sierg
  • Battle.Tag: sierg#2388

Napisano 11 marca 2010 - 14:47

Kliknalem sobie RETIRE..... nie da sie jakos tego 'odwolac?'

#53 Trio

Trio
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 11 marca 2010 - 15:24

Da się. Z tego co pamiętam to do tego jest specjalny programik i tu masz go opisanego :)

http://forums.runicg...&t=4763&start=0

A jesli niechcesz używać programów "wspomagających gre" to także tutaj masz ładny opis (nawet po polsku :P) http://www.torchligh...pl/?page_id=63.

Ten 2 wypróbowałem przedwczoraj. jest łatwy i działa :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych