Oazowa szkoła skilków
Napisano 05 stycznia 2010 - 19:12
zapomnijcie o tym mowie serio , moim zdaniem pomysl jest dla slabo rozwinietych umyslowo , do wszystkiego idzie spokojnie dojsc samemu
Napisano 05 stycznia 2010 - 19:49
Napisano 05 stycznia 2010 - 20:52
ja chetnie wyprobuje moja soske,jeszcze troszke mi zajmie skompletowanie wszystkiego ale mam nadzieje ze za niedlugoJakby ktoś potrzebował to mogę komuś na ld przylać bonerkiem, lub dostać wpierdy. Konmen coś o tym wie
Więc ktoś chce powalczyć z neciem to niech pisze chętnie powalcze.
Inlustra-tak, wystarczająco dosadnie,. Dodam tylko ze w sumie mam gdzies te wszystkie strzezone tajemnice[nie obrazajac nikogo]nigdy nie prosilem i nie bede prosil o ich ujawnienie, nigdy nie chcialem byc pro gosu graczem-gram w to dla zabawy i w tym samych chce pomoc innym
Tak samo co do wedkarstwa-nie wszyscy chca byc czempionami-niektorzy ludzie maja takie hobby,nie przeszkadza im ze nigdy nie zlowili wiekszej ryby niz sasiad ktore zna wszystkie tajniki wedkowania.
Imo chodzi o dobra zabawa-sam kiedys bylem zielony w tej grze,ale mialem kumpla ktory mi we wszystkim pomagal,uczył i do dzis jestem mu za to wdzieczny bo naprawde super sie gralo razem,choc juz niestety w Diablo zostałem sam.
Uwazam że dzieki niemu mam duża wiedze na temat tej gry. No napewno nie taka jak Sierg, Idid, Vkar, Fallen czy DarkVaust,ale naprawde nie przeszkadza mi to
Mi tam w sumie to obojetne czy w dzile pomoc czy przypinać-byle ten dział ożył.
Napisano 05 stycznia 2010 - 21:56
PS Ewentualnie dostanę po tyłku
BakaX--> Nie przesadzasz aby? Kogo ty chcesz uczyć i czego?
Napisano 05 stycznia 2010 - 22:54
niedługo bedą sie z was śmiali i tak reputacja spadła imo to nie to samo co kiedyś z tego co widziałe i słyszałem. zrób nowy temat strategia albo cos wspólnie ulepszymy i może zaistnieje ta strategia na witrynie oazy która bedzie przyciągała nowych użytkowników a nie odstraszała tego typu tematami ^^ może jeszcze lista będzies sprawdzana? rolf:)
sam postaram sie też pomóc nowymi strategiami ale bardziej lld tylko też potrzebuje pomocy z waszej strony
Napisano 06 stycznia 2010 - 21:20
Nie,w takich sytuacjach tak jak opes napisał trzeba grać-samemu jak sie w koncu zalapie to wtedy juz lepiej bedzie niz jakby trzeba bylo pol godziny na gg tlumaczyc a koles i tak bedzie zadawa te samo pytanie.Nie którzy nie znają takich tajników jak " Baal Bug " !!! ... Więc możny by ich uświadomić. ?
O tego typu możliwościach.
Napisano 07 stycznia 2010 - 14:33
Ale np opowiedzieć jakie przedmioty są cenne (chodzi o unikaty i rare), bo tak to na forum jest spam itp.
Wytłumaczyć teorie jak się craftuje, i że tak powiem podnosi staty przedmiotom...
Napisano 07 stycznia 2010 - 15:29
A co do craftu i upg jest to na stronie opisane
Napisano 07 stycznia 2010 - 19:57
natomiast i tu bez obrazy zeby uczyc innych samemu trzeba cos wiedziec
Napisano 08 stycznia 2010 - 18:51
Ps:A i tak tacy ludzie jak ja to sie nie naucza grac bo jak sie nie ma skilla na poczatku to sie daleko nie zajdzie : <
Napisano 08 stycznia 2010 - 18:59
Napisano 08 stycznia 2010 - 19:20
Każdy początkujący nie ma skilla imo. Przykładem jest to jak idziesz do szkoły, rodzice Cię przygotowują żebyś sobie jakoś radził, literki, liczby, ile to 2+2... ale kolejne klasy, idziesz w temat który jest dla Ciebie obcy, lecz jak się przyłożysz to klasówki czy kartkówki możesz pisać na 4 lub 5. Z D2 jest to samo, jeżeli chcesz dowiedzieć się co i jak w tej grze to musisz czytać, pytać, grać...
Wszystko wszystkim... Ale te 5 ;D - Nie szalej !
ale może jednak masz z tym trochę racji.
Napisano 08 stycznia 2010 - 19:26
Klan/Guild -> miejsce które zrzesza ludzi o wspólnych zainteresowaniach/poglądach, tudzież by wspólnie grać pvp/pvm/dc/brs etc etc
Zrobiłem taki...krótki...wywód który chyba odp na wszystkie wasze pytania... jeśli nie... to chętnie odpowiem na resztę o ile będę znał odp
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych