Skocz do zawartości

PROSZE O POMOC !! ... problem z Hammer Paladin

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 22 czerwca 2005 - 17:40

Fajnie ze wiecej, w takim razie wywal hoto i wrzuc sobie do lapy Suicide Brancha, tez bedziesz miec wiecej fcr, ale pytanie brzmi - po co?

#22 Guest_-mgln-_*

Guest_-mgln-_*
  • Gość

Napisano 24 czerwca 2005 - 00:07

zaszło nieporozumienie, mowimy o hammerze pvp czy pvm ? bo jak tu sie rozmawia jedynie o pvm to ja sobie ide z tego forum, a jak mówimy o pvp to dziwie sie ze wg Ciebie 75fcr jest leprze niż 125, spoko...

#23 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 24 czerwca 2005 - 11:08

Wiesz, wkurzaja mnie goscie, ktorzy gadaja jedynie "duel to duel tamto, takis kozak? A na duela chcesz???", jesli mowimy o "Hammer Paladin" (tak jest w temacie) to mowimy o Hammer Paladin, a nie o Hammer Paladin pvp.

#24 Guest_-mgln-_*

Guest_-mgln-_*
  • Gość

Napisano 26 czerwca 2005 - 21:13

"jesli mowimy o "Hammer Paladin" (tak jest w temacie) to mowimy o Hammer Paladin, a nie o Hammer Paladin pvp" eeeee... jesli mowimi o hammer pal to mowimy o hammer pal.... hmm eeee stary..... tego ten...... czyli moge powiedziec ze skoro mowimy o hammer pal to mowimy o hammer pal a nie o hammer na pvm o_O ja powiedzialem o pvp bo mnie pvm raczej wisi wiesz, dulka chętnie troche po resecie na europe ldr bo niedawno zrobilem przerwe w d2 do czasu resetu ziom... (tak wykręcam sie bo sie duela masz racje) bo pewnie tak pomyslisz ale to też leciuko mi zwisa wiesz a to zdanie co napisałeś naprawde nie ma zadnego sensu, moze sie wkurwiasz bo Cie nie stać na hammera z 125 fcr... a moze jestes mistrzem pvm =]

#25 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 28 czerwca 2005 - 15:25

Nie tyle nie stac na hammera 125, bo moge i potrafilbym osiagnac i wiecej, tylko ze po grzyba? Dla mnie Diablo to lazenie na baalruny, robienie fast taxi, runehuntow, szukanie itemkow i zabijanie DC. A duzy fcr i tak by sie na moim kompie nie sprawdzal, bo bym robil jeden teleport na dwa rzuty XD (czytaj - lagi sprzetowe), wiec sama idea pvp rowniez odpada... A na pvp sadze, ze sa lepsze postacie, niz hammerdin - chociazby fire sorc albo bowazon sa od takiego duzo lepsze... wiec po co robic hammera? Moze dla wiesniackiego wygladu (sorry, ale paladyn wlasnie tak wyglada... zobacz chociaz, jak dupa macha, jak rzuca te mlotki XD), no ale nie odchodzmy od tematu, bo to jest z cala pewnoscia IMHO.

Jak piszesz, ze paladyn z fcr sie lepiej przydaje, to pisz, ze DO DUELI (wazne - dodac, ze wlasnie o pvp ci chodzi).

#26 Guest_-mgln-_*

Guest_-mgln-_*
  • Gość

Napisano 28 czerwca 2005 - 22:01

w 99% sie zgadzam, nie zgadzam sie tylko z sorcą fire (chociażby hot spurs na nogi + spowolnienie z kokomal unieszkodliwia totalnie, troche umiejętności skakania między kulkami i nara 8) ). Po 2. nie da się wiecej z hammera wyciągnąć jak napisałes że "możesz więcej ale po co?" 8) i ten tego... co tam jeszcze, jak se przypomne to dopisze. Peace!

#27 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 29 czerwca 2005 - 05:04

Nie da sie? Policzmy w takim razie:

50% bron (chociazby Suicide Branch)
20% Amu (Craft)
20 z obu amuletow
20 ze zbroi
20 z rekawic
35 z tarczy

Juz mamy 165%, jesli zas zamiast Ormusa lub Vipermagi (30%) dalibysmy Enigme (no bo w koncu do czegos to fcr jest potrzebne ;]) to uzyskalibysmy 145% ponad twoje "nie da sie".

[ Dodano: Sro Cze 29, 2005 6:06 am ]
Nie da sie? Policzmy w takim razie:

50% bron (chociazby Suicide Branch)
20% Amu (Craft)
20 z obu amuletow
20 ze zbroi
20 z rekawic
35 z tarczy
20 z Arachy

Juz mamy 185%, jesli zas zamiast Ormusa lub Vipermagi (30%) dalibysmy Enigme (no bo w koncu do czegos to fcr jest potrzebne ;]) to uzyskalibysmy 165% ponad twoje "nie da sie". No i rzecz jasna, rare'woy circlet moze dawac 30%, wiec jeszcze wiecej sie da osiagnac.

#28 Guest_-mgln-_*

Guest_-mgln-_*
  • Gość

Napisano 29 czerwca 2005 - 06:45

kochany jesteś że tak skrupulatnie liczysz, ale max próg fcr dla paladyna to 125 8)
więc tak jakby sie nie da :roll:

---
edit
---

imho nie ma na główke nic co by miało wiecej niz 20 fcr oprócz gryfa (25%) :wink: ale moge sie mylić...

#29 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 29 czerwca 2005 - 11:56

Craftowane circletki, sam mam taka dla czarki z 30%.

#30 Guest_-mgln-_*

Guest_-mgln-_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2005 - 13:04

:oops: no to sie myliłem :oops:

ale i tak z fcr miałem racje :mrgreen:

#31 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos

Napisano 30 czerwca 2005 - 13:17

To fakt, nie zwrocilem na to uwagi ^^"

#32 Guest_-mgln-_*

Guest_-mgln-_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2005 - 13:25

ej, a mógłbyś mi wysłać skrina tej circletki bo cholerra w życiu 30 fcr nie widziałem na łbie... maggellan@arbuzowa.2a.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych