Skocz do zawartości

Zdjęcie

reset ladder, patch 1.13 !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
68 odpowiedzi w tym temacie

#41 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 22 maja 2009 - 12:17

ten reset to sciema jakas chyba... z przelomu kwiecien maj sie zrobilo maj czerwiec....

Pewnie o datach resa usłyszałeś na czacie...to tylko gracze se wymyślają...a tak naprawdę Blizz nie podał pełnej daty resa...

#42 Gigant

Gigant
  • Użytkownik
  • 81 postów
  • LocationPoznań

Napisano 22 maja 2009 - 18:36

A opłaca się jeszcze robienie postaci i mefowanie skoro reset tuz tuz?? Ja pewnie jak zawsze wszysko rozdam na nld za friko.
Pozdro i miłego weekendu

#43 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 22 maja 2009 - 19:09

ten reset to sciema jakas chyba... z przelomu kwiecien maj sie zrobilo maj czerwiec....

Zapewne reset chcą powiązać wraz z wprowadzeniem nowego patcha a to nie hop siup .
Tak spytam z ciekawości , tą informacje masz z lol-x?

#44 szkopkiller

szkopkiller
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 22 maja 2009 - 19:10

We don’t have a final release date for the patch yet, but we’re providing early warning as a reset could occur as early as the end of April.

Jeszcze nie mamy końca kwietnia, a i tak jest napisane że mogą go wprowadzić od końca kwietnia a nie już 30 ^^

jak widac z tad a nie z czatu ;p na diablo wogule nie wchodze. dopiero po resecie bede grac ;p

#45 Kugi

Kugi
  • Użytkownik
  • 602 postów
  • LocationMMz

Napisano 22 maja 2009 - 21:04

We don’t have a final release date for the patch yet, but we’re providing early warning as a reset could occur as early as the end of April.

Jeszcze nie mamy końca kwietnia, a i tak jest napisane że mogą go wprowadzić od końca kwietnia a nie już 30 ^^

jak widac z tad a nie z czatu ;p na diablo wogule nie wchodze. dopiero po resecie bede grac ;p

we’re providing early warning as a reset could occur as early as the end of April.
Wcześnie zapewniamy, że reset może wystąpić tak wczęsnie jak koniec kwietnia

To raczej nie jest konkretna data tylko bardziej wczesne ostrzerzenie przed resetem :)

#46 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 22 maja 2009 - 22:11

Najgorzej mniee to wnerwia ,że zapowiadają reset i się potem srają przedłużają przedłużają.. Aż wkońcu nikt nie zna konkretnej daty spadają ceny niektórzy nie grają i czekają bezsensu . Zamiast wzięli by się dokładnie przeliczyli ile im to zajmie i podali konkretny teramin. A nie już się miecha przedłuża.. gr ;f

#47 szkopkiller

szkopkiller
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 23 maja 2009 - 08:28

dooooooooooooooooooookladnie!!!! ja sam przestalem grac xD

#48 DomiN

DomiN

Zdobywca Laddera

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 23 maja 2009 - 21:15

Zgadzam się. Mnie tez to wnerwia. Zrezygnowałem z diablo pare miesiecy temu po czym doszły mnie słuchy ze reset się zbliża i ma być w maju... Przyszły mi chęci do nowego grania po resecie. I teraz data stoi pod znakiem zapytania.....

#49 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 24 maja 2009 - 08:08

Eh... reset to moje marzenie... co do D2 ... totalnie niechce mi sie grac... to zobilo sie nudne... i jeszcze ta mysl... kiey bezie reset... od nowa zawsze fajniej i ciekawiej sie gra. ;]

#50 Tibor

Tibor
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 24 maja 2009 - 09:41

Panowie -> jak pamiętam zawsze ze wszystkim co związane z D2 były kosmiczne opóźnienia ....

#51 szkopkiller

szkopkiller
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 24 maja 2009 - 10:36

Panowie -> jak pamiętam zawsze ze wszystkim co związane z D2 były kosmiczne opóźnienia ....

wszystko zo zwiazane z bilzzardem ma kosmiczne opoznienia xP

#52 Guest_kayman_*

Guest_kayman_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2009 - 01:11

Bashiok został zapytany czy planują dodać resetowanie statow i skilii w nowym patchu

http://forums.battle...d=3000&pageNo=1

Czy w 1.13 będziemy mogli kasować skile i tworzyć buildy bez konieczności tworzenia nowych postaci ?

[glow=red,2,300]Myślę że jest to bardzo dobry pomysł wreszcie na low levelu będziemy mogli używać skilli z niższych drzewek maxując je a potem tylko reset i dalsze bicie leveli .[/glow]

mnie sie ten system nie podoba (moze to moje subiektywne odczucie!!!) bo gra troche straci, w pewnym stopniu chca popsuc gre bo nadchodzi d3, jakby BLIZZ zblizal sie do HE :)

#53 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 09 sierpnia 2009 - 01:33

gra bedzie duuuzo latwiejsza.. choc z drugiej strony - i tak molo osob przechodzi ja od poczatku do konca - taxi + exp na br, ut itd :(

ciekawe tylko kiedy bedzie mozna odejmowac punkty - w dowolnym momencie?, po zdobyciu lvl?, w innej sytuacji? czy punkty bedzie mozna ponownie rozdac tylko w drzewku z ktorego wczesniej odjelismy, czy do dowolnej umiejetnosci

bo moze byc tak ze np. tluczemy czarka na lod, a przed wejsciem do np. zamarznietej rzeki przestawiamy sie na ogien, a po wyjsciu z niej zamieniamy calosc na blyski

pomijam ze jesli w dowolnym momencie bedzie mozna to zrobic - duele wejda w zupelnie nowy wymiar, bo co z tego ze walczymy z np. wymaxowana fire czarka, jesli ona szybko moze zmienic skille na lod - i nasze itemy moga sie okazac zupelnie niepotrzebne (no chyba ze zamiast charmow bedziemy nosic plecak pelen ringow, amuletow, helmow, itd :P )

#54 Guest_kayman_*

Guest_kayman_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2009 - 01:35

jakby to byla np. 3 krotna mozliwosc za bezwartosciowa nagrode za nithla (personalizacja) to sie zgodze a jak w kazdym momencie to kicha dla mnie

e/:
wyobraz sobie sytuacje ze piszesz "poczekaj chwile" zmieniasz smitera na hammera prze duelem i gra to lyka pfffffffffffffff

#55 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 09 sierpnia 2009 - 01:40

jakby to byla np. 3 krotna mozliwosc za bezwartosciowa nagrode za nithla (personalizacja) to sie zgodze a jak w kazdym momencie to kicha dla mnie

no fakt, jesli juz sie na to zdecyduja to forma questu bedzie dobrym rozwizaniem - chyba ze wrzuca jakis np. zwoj umozliwiajacy to, otrzymany po zakonczeniu zadania... i dodatkowo nie bedzie ograniczenia co do limitu posiadanych zwojow (mozna bedzie je kupic od innych graczy i uzyc w razie potrzeby)

e/:
wyobraz sobie sytuacje ze piszesz "poczekaj chwile" zmieniasz smitera na hammera prze duelem i gra to lyka pfffffffffffffff

przed duelem to jeszcze "pół biedy" a w trakcie??

#56 AsaroV

AsaroV
  • Użytkownik
  • 555 postów
  • LocationCzęstochowa
  • d2jsp AsaroV
  • Konto D2 Olo
  • Battle.Tag: AsaroV#2761

Napisano 09 sierpnia 2009 - 13:23

w wowie 3 to wypalilo ale w d2 nieeeee potrzebne :/

#57 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 10 sierpnia 2009 - 11:28

Jak dla mnie to Żal ... I to w Ba, XD to jest jedna welka glupota :P zamieni se hammera na fohera albo auradina. xD ^^ mam nadzieje ze takie cos nie nastapi.

#58 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 10 sierpnia 2009 - 14:00

Staty ofc ale skille odpada.

#59 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 10 sierpnia 2009 - 14:14

niech w ogóle nie próbują takiego  czegoś wstawiać . ; /

#60 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 10 sierpnia 2009 - 15:47

imo staty  to byla by zajebocha sprawa zmieniac !!  pomyslcie ile postaci waszych ma za duzo sily dexa albo many  itd  gdyby tu mozna bylo pozmieniac rewelka perf buildy by byly

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych