Skocz do zawartości

Zdjęcie

Necro 49lvl pvp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 18 marca 2009 - 21:30

Oczywiście, że free... :D

Napisz grę na gg, to Ci je dam.

ok,dzięki :D jak będę na d2 dam znać.

#22 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 18 marca 2009 - 21:31

Można zamiast whistana można nosić hommo z rfb 5/5... Ale trzeba dać trochę więcej dex, pod 75%  ale można zyskać na dmg i @res. A no i ringi to Fcr + SoJ/Fcr + Raven 20 dex

Mam Trang glove

to zależy z kim będzie walczył to to będzie nosił ,

whistan vs melee
homo vs ele

@konmen

zaopatrz się w głowe coś w tym stylu:

2 pb 30/20 deflection mod 3 psn nova 3 lower res 3 fire golem 2 soks nec head

#23 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 18 marca 2009 - 21:41

Ale takie rzeczy nie są tanie Ofner :D... A no i jeśli nie posiadasz chociaż 7 sks 20 life to nie rób go bo bez nich osiągniesz może 3k a to jest mało.... Podleci charger który ma 2.5 dmg (na 18lvl) i leżysz....! :D Więc muisi byś 75%bloku bo kolega wyżej (michał) napisał żeby olać blok... a to jest błąd.! Jeśli nie masz "kasy" to nie bierz się za lld.... To jest moja rada.. :D:D

#24 konmen

konmen
  • Użytkownik
  • 825 postów
  • GG 10077769
  • LocationCompton
  • d2jsp konmen
  • Konto D2 doggy52

Napisano 18 marca 2009 - 22:00

Ale takie rzeczy nie są tanie Ofner :D... A no i jeśli nie posiadasz chociaż 7 sks 20 life to nie rób go bo bez nich osiągniesz może 3k a to jest mało.... Podleci charger który ma 2.5 dmg (na 18lvl) i leżysz....! :D Więc muisi byś 75%bloku bo kolega wyżej (michał) napisał żeby olać blok... a to jest błąd.! Jeśli nie masz "kasy" to nie bierz się za lld.... To jest moja rada.. :D:D

Kasę mam...więc spox :D
Tylko mam dylemat...właśnie kończę hammera.
I właśnie boner czy na trutki!!
Bonera mam plany zrobić coś około 94lvl pvp.
Mam już prawie wszystkie itemy,więc chyba na początku go zrobię.

#25 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 18 marca 2009 - 22:05

Ja nie mówie że to jest tanie ^^ Jeszcze trzeba dodać że bardzo bardzo żadkie (chodzi mi tu o głowe , tą co podałem ). Mld/vlld/lld to bardzo droga zabawa ^^ . Napisałem o tej ''główce'' na to że ja wychodze z założenia że jak się coś robi to to ma być pożądne! i co za tym idzie drogie ;) .

#26 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 18 marca 2009 - 23:43

Jak umiesz grać bonerem to dasz sobie rade praktycznie z każdym. Tylko to wymaga dobrego opanowania hotkeysów z atakami klątw i wyćwiczonej ręki na soski i innych casterów.

Ale ja wole trutki ciekawy mało spotykany na lol-x przy dobrych itemkach i odrobiny refleksu jedziesz all ;] na 1 hit ;p

#27 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 19 marca 2009 - 15:31

Jak umiesz grać bonerem to dasz sobie rade praktycznie z każdym. Tylko to wymaga dobrego opanowania hotkeysów z atakami klątw i wyćwiczonej ręki na soski i innych casterów.

Ale ja wole trutki ciekawy mało spotykany na lol-x przy dobrych itemkach i odrobiny refleksu jedziesz all ;] na 1 hit ;p

nie koniecznie all ;] byle rozgarnięty foh jedzie takiego necia jak chce (o mld mi tu chodzi) . Podbije do niego z charge > zesmituje > foh > dowidzenia

#28 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 19 marca 2009 - 15:36

Taka glowa jest zupelnie zbedna w necu imo.
Jesli mowimy o lld to wystarczy ograniczyc sie do whistana. Dla hld homu / storm / spirit bija rare glowy przy pvp.

nie koniecznie all ;] byle rozgarnięty foh jedzie takiego necia jak chce (o mld mi tu chodzi) . Podbije do niego z charge > zesmituje > foh > dowidzenia

BP > BP > BP > TRUTKA > BP > BP > BP > TRUTKA > DOWIEDZENIA
PRZY HLD
BP > TELE > BP > TRUTKA > TELE > TELE > TELE > TRUTKA > BP > DOWIDZENIA.

Ogarniety nec > ogarniety foh.

#29 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 19 marca 2009 - 17:17

Taka glowa jest zupelnie zbedna w necu imo.
Jesli mowimy o lld to wystarczy ograniczyc sie do whistana. Dla hld homu / storm / spirit bija rare glowy przy pvp.

BP > BP > BP > TRUTKA > BP > BP > BP > TRUTKA > DOWIEDZENIA
PRZY HLD
BP > TELE > BP > TRUTKA > TELE > TELE > TELE > TRUTKA > BP > DOWIDZENIA.

Ogarniety nec > ogarniety foh.

Taa żeby jeszcze on miał eq do takiej zabawy i ręke do takiego chara to wtedy się moge z tobą zgodzić .

#30 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 19 marca 2009 - 19:28

A grales z nim foh v nec?

#31 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 19 marca 2009 - 21:28