Oczywiście, że free...
Napisz grę na gg, to Ci je dam.
ok,dzięki
Napisano 18 marca 2009 - 21:31
Można zamiast whistana można nosić hommo z rfb 5/5... Ale trzeba dać trochę więcej dex, pod 75% ale można zyskać na dmg i @res. A no i ringi to Fcr + SoJ/Fcr + Raven 20 dex
Mam Trang glove
Napisano 18 marca 2009 - 21:41
Napisano 18 marca 2009 - 22:00
Ale takie rzeczy nie są tanie Ofner
... A no i jeśli nie posiadasz chociaż 7 sks 20 life to nie rób go bo bez nich osiągniesz może 3k a to jest mało.... Podleci charger który ma 2.5 dmg (na 18lvl) i leżysz....!
Więc muisi byś 75%bloku bo kolega wyżej (michał) napisał żeby olać blok... a to jest błąd.! Jeśli nie masz "kasy" to nie bierz się za lld.... To jest moja rada..
:D
Napisano 18 marca 2009 - 22:05
Ale takie rzeczy nie są tanie Ofner
... A no i jeśli nie posiadasz chociaż 7 sks 20 life to nie rób go bo bez nich osiągniesz może 3k a to jest mało.... Podleci charger który ma 2.5 dmg (na 18lvl) i leżysz....!
Więc muisi byś 75%bloku bo kolega wyżej (michał) napisał żeby olać blok... a to jest błąd.! Jeśli nie masz "kasy" to nie bierz się za lld.... To jest moja rada..
Napisano 18 marca 2009 - 23:43
Ale takie rzeczy nie są tanie Ofner... A no i jeśli nie posiadasz chociaż 7 sks 20 life to nie rób go bo bez nich osiągniesz może 3k a to jest mało.... Podleci charger który ma 2.5 dmg (na 18lvl) i leżysz....!
Kasę mam...więc spox
Tylko mam dylemat...właśnie kończę hammera.
I właśnie boner czy na trutki!!
Bonera mam plany zrobić coś około 94lvl pvp.
Mam już prawie wszystkie itemy,więc chyba na początku go zrobię.
Napisano 19 marca 2009 - 15:31
Ale takie rzeczy nie są tanie Ofner... A no i jeśli nie posiadasz chociaż 7 sks 20 life to nie rób go bo bez nich osiągniesz może 3k a to jest mało.... Podleci charger który ma 2.5 dmg (na 18lvl) i leżysz....!
Kasę mam...więc spox
Tylko mam dylemat...właśnie kończę hammera.
I właśnie boner czy na trutki!!
Bonera mam plany zrobić coś około 94lvl pvp.
Mam już prawie wszystkie itemy,więc chyba na początku go zrobię.
Jak umiesz grać bonerem to dasz sobie rade praktycznie z każdym. Tylko to wymaga dobrego opanowania hotkeysów z atakami klątw i wyćwiczonej ręki na soski i innych casterów.
Ale ja wole trutki ciekawy mało spotykany na lol-x przy dobrych itemkach i odrobiny refleksu jedziesz all ;] na 1 hit ;p
Napisano 19 marca 2009 - 15:36
nie koniecznie all ;] byle rozgarnięty foh jedzie takiego necia jak chce (o mld mi tu chodzi) . Podbije do niego z charge > zesmituje > foh > dowidzenia
Napisano 19 marca 2009 - 17:17
Taka glowa jest zupelnie zbedna w necu imo.
Jesli mowimy o lld to wystarczy ograniczyc sie do whistana. Dla hld homu / storm / spirit bija rare glowy przy pvp.
nie koniecznie all ;] byle rozgarnięty foh jedzie takiego necia jak chce (o mld mi tu chodzi) . Podbije do niego z charge > zesmituje > foh > dowidzenia
BP > BP > BP > TRUTKA > BP > BP > BP > TRUTKA > DOWIEDZENIA
PRZY HLD
BP > TELE > BP > TRUTKA > TELE > TELE > TELE > TRUTKA > BP > DOWIDZENIA.
Ogarniety nec > ogarniety foh.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych