Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pala dual dream

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_kayman_*

Guest_kayman_*
  • Gość

Napisano 27 lutego 2009 - 10:20

ta ale nie ma takiej zabawy z takim palem ;)

np vs nec . Zamykam delikwenta  + zniedołężnienie kilka włóczni i leży

albo vs soso blizz , jeszcze szybciej polegnie . Już nie wspominam o orbce es

i zgodze sie, zabije go kazdy mlotek, wlocznia i wiele innych pod waronkem ze to przeciwnik pierwszy trafi bo jak trafie ja to on zalicza zgon, soso akurat zabilem na pewnym br i musialem rzucic 2 razy bo najpierw trafilem jej merca :)
powtarzam to byla postac pvm, te kilkanascie przypadkowych dueli nie bierzmy pod uwage
poza tym autor postu chcial walczyc meele wiec nie rozpatrujmy mojego pala tylko tamtego, pisalem tu jak dorobic skille do dreama i jak dziala conv, bo to akurat przeczwiczylem kilka razy

#22 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 10:25

ta ale nie ma takiej zabawy z takim palem ;)

np vs nec . Zamykam delikwenta  + zniedołężnienie kilka włóczni i leży

albo vs soso blizz , jeszcze szybciej polegnie . Już nie wspominam o orbce es

i zgodze sie, zabije go kazdy mlotek, wlocznia i wiele innych pod waronkem ze to przeciwnik pierwszy trafi bo jak trafie ja to on zalicza zgon, soso akurat zabilem na pewnym br i musialem rzucic 2 razy bo najpierw trafilem jej merca :)
powtarzam to byla postac pvm, te kilkanascie przypadkowych dueli nie bierzmy pod uwage
poza tym autor postu chcial walczyc meele wiec nie rozpatrujmy mojego pala tylko tamtego, pisalem tu jak dorobic skille do dreama i jak dziala conv, bo to akurat przeczwiczylem kilka razy

nie jest to najlepszy pomysł na postac , już lepiej sobie zrobić zwykłego bearina/auradina lub uzbierać więcej funduszy i zrobić przyzwoitą asn w/w

#23 Guest_kayman_*

Guest_kayman_*
  • Gość

Napisano 27 lutego 2009 - 10:35

nie chodzi o to zeby grac ja inni na podstawie czyis taktyk, chodzi o to zeby kombinowac i samemu przejs gre takim dziwakem, wtedy go poznasz, zacznisz kilka razy prawdopodobnie

jedni lubia duele inny robia taksi dla kuzni a ja lubie robic dziwakow, grac inaczej niz inni,  w to wlasnie laduje zarobione fg, bardzo czesto na darmo :)

ale sie robi off z tego

#24 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 27 lutego 2009 - 15:53

Może i ale zrobił bym sobie coś fajnego ;] Fg i kase mam. Zadnych nudnych i oklepanych hammerów itp. itd. Chyba tylko jak już postać to assa hybrid ale nadał mi nikt nie odpowiedział w moim temacie odnośnie skilli ;-<.

Taki pala to raczej bardziej zabawka for fun , tak jak niektórzy grają po prostu dla zabicia czasy i przyjemności z gry a nie jakieś mf wysilanie itp.

#25 Guest_kayman_*

Guest_kayman_*
  • Gość

Napisano 27 lutego 2009 - 15:56

taki pala to jak najbardziej powazna zabawka tylko by potrzeba tu fallen soul by zdradzil jak zrobil swojego na beast, robil nim nawet ut

#26 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 16:15

taki pala to jak najbardziej powazna zabawka tylko by potrzeba tu fallen soul by zdradzil jak zrobil swojego na beast, robil nim nawet ut

znam bardzo dobry bulid na Beardina , poprostu cud i miód :D Właśnie zbieram na niego ale jeszcze brakuje fg a dopiero mam 1k ;/. Później zamieszte tutaj ten bulid za zgodą autora oczywiście ;)

#27 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 27 lutego 2009 - 18:05

znam bardzo dobry bulid na Beardina , poprostu cud i miód :D Właśnie zbieram na niego ale jeszcze brakuje fg a dopiero mam 1k ;/. Później zamieszte tutaj ten bulid za zgodą autora oczywiście ;)

To się podziel tutaj z nami :D ?

#28 Yurez

Yurez
  • Użytkownik
  • 826 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 18:35

prawa autorskie , słyszałeś o czymś takim?

#29 michal_2589

michal_2589
  • Użytkownik
  • 529 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 27 lutego 2009 - 21:17

Chodziło w sensie jak się autor zgodzi ;]

#30 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 28 lutego 2009 - 12:32

Chodziło w sensie jak się autor zgodzi ;]

Napisz do fallen soula, on ci da best mozliwa taktyke na niedzwiadka ever.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych