Mówta co chceta ale zaka to fajna tarcza i klasa jak dla mnie i mi się tak dobrze gra.
Rozumiem. Teraz uświadom nas dlaczego wybrałeś zaka a nie spirita.
Ja w każdym momencie moge ci podać argumenty dlaczego spirit przewyzsza zake.
Napisano 10 lutego 2009 - 18:57
Mówta co chceta ale zaka to fajna tarcza i klasa jak dla mnie i mi się tak dobrze gra.
Rozumiem. Teraz uświadom nas dlaczego wybrałeś zaka a nie spirita.
Ja w każdym momencie moge ci podać argumenty dlaczego spirit przewyzsza zake.
Napisano 10 lutego 2009 - 19:29
Napisano 10 lutego 2009 - 19:56
Ale on nic nie mówił że gra na 125 fc tylko że nie dużo mu brakuje do progu...
Circ - 20 fcr Zamiast circ można czako ale trzeba założyć wtedy 2 x fcr ring (10 fc)
amu - 20 fcr
Magefisty - 20 fcr
Wizzy - 50 fcr
Archa - 20 fcr
Pozdro
no dobra ma prog. . ale wyklucza tym np hoto+ no nie wiem....zwykly seraf. a jak mnie pamiec nie myli ma tym wiecej dmg niz to "+1k" z zaki wzgledem spirita.
Z takim dobrym sfuffem osiągnie 10k.... A z takim jak ja podałem traci 5 skills więc dmg będzie miał ok 8k ale i tak będzie jechał wszystko spokojnie bez żadnych problemów....
Pozdro
Napisano 10 lutego 2009 - 20:20
Ja nic nie mówiłem, że ma być amu z samym fcr tylko wypisałem najważniejsze cechy...
Ja wole wizzy od hoto, bo znikają problemy z resem i maną... A te 1k dmg jest niezauważalne...
Ale ^^ i tak Spirit jest lepszy...

Napisano 10 lutego 2009 - 20:47
no wlasnie o to chodzi że to hammer mf to najlepszym wyjsciem moim zdaniem bylo by zastosowanie nagel 30mf + soj (kop do many)Nom, ale zamiast circ'a można zastosować czako + 2 x fc ring i też będzie fajnie...
Ale hammer bez sprita to gówniany hammer... Można kombinować z zaką, ale z czasem ta zabawa może być drogocenna....
Napisano 10 lutego 2009 - 20:57
dobra. jak uwazasz ze zaka>spirit to podaj jakies argumenty;) a ja na poczatek zadam takie pytanie. jakim niestworzonym cudem osiagniesz prog 125 fcr dla hammera z zaka. ;] bo to 35 fcr co daje spirit to wcale niebagatelna rzecz i jest potrzebna
Ale on nic nie mówił że gra na 125 fc tylko że nie dużo mu brakuje do progu...
Circ - 20 fcr Zamiast circ można czako ale trzeba założyć wtedy 2 x fcr ring (10 fc)
amu - 20 fcr
Magefisty - 20 fcr
Wizzy - 50 fcr
Archa - 20 fcr
Pozdro
Napisano 10 lutego 2009 - 22:30
Moje zdanie o zace czyli "+" i "-"
"+"
- ładny @res
- 75 szansa na blok
- 20 str!!!
- 20 dex!!!
- 2 skill
A teraz "-"
- brak fcr
- dr,mana, abs, fhr etc
Ale zaka zawszę będzie dla smita, a spirit dla hammera...
link=topic=12168.msg75131#msg75131 date=1234293616]
Ja nic nie mówiłem, że ma być amu z samym fcr tylko wypisałem najważniejsze cechy...
Ja wole wizzy od hoto, bo znikają problemy z resem i maną... A te 1k dmg jest niezauważalne...
Ale ^^ i tak Spirit jest lepszy...
ja wiem o co chodzi ale wiesz , niektórzy by mogli zrozumieć że to ma być amu tylko z fcrtaki build wizzy + spirit to super rozwiązanie na cs , ale oczywiście do ''zwykłej'' gry też sie świetnie nadaje
^ przed chwileczką m8 pokazał mi przykład bardzo taniego rozwiązania jako chełm u hamera na mf . Mozna w to wsadzić jakiegoś joola 15mf/15@ , ista , P.topaza i gitaraWiadomo zamiast tego +1sk musi być +2 koniecznie ;]]
Żeby mieć ostatni próg niestety nie mam circa ale mam 2x fcr i wtedy je zakładam. Na br/ut exp zakładam 2xsoj,hoto i inne do dmg. Mf to tylko wizzy_/ szkoda ,że sk nie ma bo to cudeńko..
Jak pisałem wyżej prog mam prawie max jak zakładam soj+ fcr.. Z dwoma fcr już osiagam maxa. + perf gheed, wypycham sie sc7 mf I jazda jeżeli o to chodzi. I tak jest przyjemnie , ale to moje odczucie.
Może i spirit lepszy ale ja używam zaki :-]
Napisano 10 lutego 2009 - 22:31
link=topic=12168.msg75137#msg75137 date=1234296568]
jeszcze mi powiedz dlaczego wybrałes zake ;]?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych