gry na ps2
Rozpoczęty przez Scyzoryk, 07 gru 2008 21:09
64 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 grudnia 2008 - 21:16
Chyba się mylisz. Posiadam pada od Psone a on posiada analogi... Ale gdy próbowałem uruchomić go z gra Nfs to nie chciał zadziałać.....
Btw. Posiadam taki pad http://www.allegro.p...er_jakosc.html ofc nie tutaj kupiłem..
Btw. Posiadam taki pad http://www.allegro.p...er_jakosc.html ofc nie tutaj kupiłem..
Napisano 10 grudnia 2008 - 01:40
Tak jak najbardziej poniewaz 1 opowiada o tym jak zostajesz ARESEM^^ a dwojeczka opowiada o tym jak przestajesz nim byc i musisz znow nim zostac^^ natomiast chain of olympus na psp opowiada o tym jak walczyles z wyborem czy dazyc do tego by zostac biogiem wojny gdzie musisz zrezygnowac z rodziny jest to maly wycinek ktorego nie ma w 1;)
Jezeli chodzi o zrecznosciowki To GoW 1 i 2 ( chain of olympus w zakresie mozliwosci )
metal gear solid:D
tombrider legend i aniversary
crash tag time racing (tylko w towarzystwie )
mortal kombat ale ten z trybem zrecznosciowki (niepamietam tytulu)
Naruto ultimate cronologies
DBZ (dragon Ball Z) budokai tenkachi 2 i 3 oraz budokai 3
GT4
ja namiatam jeszcze w madena i ncca;) (Football amerykanski)
fifka
Jezeli chodzi o zrecznosciowki To GoW 1 i 2 ( chain of olympus w zakresie mozliwosci )
metal gear solid:D
tombrider legend i aniversary
crash tag time racing (tylko w towarzystwie )
mortal kombat ale ten z trybem zrecznosciowki (niepamietam tytulu)
Naruto ultimate cronologies
DBZ (dragon Ball Z) budokai tenkachi 2 i 3 oraz budokai 3
GT4
ja namiatam jeszcze w madena i ncca;) (Football amerykanski)
fifka
Napisano 10 grudnia 2008 - 19:01
Tekken na długo ci nie starczy
a za to gt wymaga kilka długich godzin aby przejść go...
Chyba nie wiesz o czym piszesz.
GT4 wymaga kilku set godzin gry zeby przejsc (3 albo 4 x 24h wyscig, masa endurancow, championshipow itd)
Tekken - jak grasz na zasadzie XXX OOO [] to moze ci sie po kilku godzinach znudzić. Co innego jak do tej gry bardziej "przysiądziesz".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych