Reset laddera
Rozpoczęty przez Kakash, 10 cze 2008 10:34
55 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 czerwca 2008 - 22:25
No już ogarnęłam... jeszcze mylą mi sie niektóre pojęcia... Czyli tak naprawdę to nie zmieni się nic poza faktem, że skasują rankingi i jak ktoś znów będzie chciał w nich być to będzie musiał sobie nową postać zrobić... Trochę bez sensu taki reset, bo wszystkie dupowane itemki i czitowane postacie zostaną,tyle że wypadną z rankingu.
Rozumiem, że nie da rady przerzucić itemów między postacią nld a ld? A własnie zdobyłam pierwszego ista...
Rozumiem, że nie da rady przerzucić itemów między postacią nld a ld? A własnie zdobyłam pierwszego ista...
Napisano 11 czerwca 2008 - 13:42
Witam wszystkich reset laddera odbędzie sie w dniu 17 czerwca 2008r od godziny 9 00
będzie on trwał 6h polega on na tym że postacie rankingowe przejdą na nie rankingowe
A nie tak że jak wszyscy inni mówią ;P Nie ma co sie obawiać pozdrawiam wszystkich
[shadow=red][/shadow][glow=white][/glow]
będzie on trwał 6h polega on na tym że postacie rankingowe przejdą na nie rankingowe
Napisano 11 czerwca 2008 - 18:14
a widzieliscie co z cenami sie porobilo?? monarch spirit 35 fcr nie wazna mana kolo 3 ist to dzisiaj norma!!
To bardzo pozytywnie, kupiłem monarchy za ista a sprzedam za 6 ;P
Co do patcha to wątpię żeby wyszło coś nowego, bo nawet nic o tym nie piszą, choć może szykuje się jakaś niespodzianka.
W końcu mogą dodać pare itemów oraz jakiś event po 2 latach olewki.
Napisano 11 czerwca 2008 - 19:50
Niech to szlag, wszystkie te ciężko zdobyte postaci i ich lipne itemki pójdą się walić ;/.
Wiem, że jest niby NLD, ale lipne w nim to, że głupiego ducha w mieczu nie da się zrobić o pro RW nie mówiąc. Mogliby dać taki nowy typ oprócz LD i NLD (LD-dla tych którzy chcą być w ladderze, NlD dla którzy byli w LD ale spadli do nonlad po resecie, i trzeci dla tych którym wiszą duperzy etc etc, z RWkami z ladder ale bez resetu)
Wiem, że jest niby NLD, ale lipne w nim to, że głupiego ducha w mieczu nie da się zrobić o pro RW nie mówiąc. Mogliby dać taki nowy typ oprócz LD i NLD (LD-dla tych którzy chcą być w ladderze, NlD dla którzy byli w LD ale spadli do nonlad po resecie, i trzeci dla tych którym wiszą duperzy etc etc, z RWkami z ladder ale bez resetu)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty