Skocz do zawartości

czarodziejka pvp blizzard - ( str bug/ full life ) by Dankus

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: czy podobua Ci Sieę moj gouzu/krap bild xD (15 użytkowników oddało głos)

czy podobua Ci Sieę moj gouzu/krap bild xD

1. calkiem calkiem xD (2 głosów [13.33%])

Procent z głosów: 13.33%

2. gozu rulez xD (3 głosów [20.00%])

Procent z głosów: 20.00%

3. szitowska imo :PP (5 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

4. plz dileit tis topik (5 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

5. czegos tu brakuje :O (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR
sos only pvp

Eq:
- weap shiled : fantom + spirit ..  polecam pobawic sie z doom-em ba -60cold (1hit = 1death ofc w 90%  
- armor : enigma (dusk)
- ring : bk, 15+str fcr mana/life ring za bk mozna dac soj
- belt : arach
- amu : preferuje 2sk 20fcr adds lub 3cold fcr mana etc
- anni 20'xx'x torch 20'xx 9sks 4-5 with str + scs life/mana lub life/res
- swich : cta 4-6 + spirit
- helm  : ( nw )
- boots : sands 15str
- magefist

sks :

chyba nie musze mowic jakie skile dac blizz + synenergie, reszta idzie w master
+ 1 do ciepla, + 3pkt by dojsc do tele

staty:
str nic   ( 20anni + 20 torch + eni ( nie pamietam ile daje nam str ale chyba okolo 65 (85vl) + 15sands + 15+ ring + sks str + podstawowy str (10 chyba?)  ) razem (przynajmniej mi tak wyszlo ) mamy  okolo 160str +-5str
dex nic  
vita all  
mana nic  

natomiast z all vita i z bo(14lvl) mamy okolo 2.7k-3k life na 80 lvl

co do fcr to chyba bedzie okolo 120

i to by bylo na tyle

minusy
- 30-40 all res (hell)
- malo fhr
- malo many
- troche drogie rzeczy ( sks str anni 20 troch 20 )

edit: 19/02/2007 10;38

pozdro dla DŻakobSa xD sAaa
i jedźierz ih zioóm

stasia

stasia
  • Użytkownik
  • 285 postów
  • Locationfrom heaven
a gdzie ankieta?

pozdrawiam serdecznie

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR
nwm

Siemior

Siemior
  • Użytkownik
  • 1155 postów
  • GG 9513536
  • LocationBytom
  • d2jsp siemior90
  • Konto D2 mlekowtubie
miales dodac ankiete wejdz na edytuj i na dole bedziesz mial dodawanie ankiety

idid

idid
  • Administrator
  • 1248 postów
  • LocationR-Śl
Próg fcr dla soski to 105 więc nn 120 dlatego można sobie dopuścić fcr ring ;)

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR
i juz mamy ankiete

Fallen Soul

Fallen Soul
  • Użytkownik
  • 256 postów
  • LocationDunno
moglbys napisac czy na pvm czy pvp ta sosa

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR
omg.. od kiedy to sie robi sos str bug na pvm?

Pozatym..
1. troche droga ta sos jak na pvm..?
2. latwo wydedukowac ze to build na sos pvp..
3. gz.. dzinius

idid

idid
  • Administrator
  • 1248 postów
  • LocationR-Śl
jheśli PvP to niezbyt ta czarka. Jak u niej wyglądają resy? Masz w niej crap blok i mało many - jak na moje oko to niezbyt dobra ta taktyka.

decybel

decybel
  • Użytkownik
  • 143 postów
  • Locationcze100chowa
dmg moze i ma ale jw bez bloku vs myslace ( myslace tzn takie , ktore nie biegaja jak opetane za sorca wbijajac sie w co drugi blizz ... ) postacie np. ama smit charger barb nie widze jej zbytnio ... po pierwsze dlatego ze vs takie postacie jedynie whistan eld i 75 blok pod niego ( nie dotyczy smite - mozna dac storma dla dr - ale ktory smit sorke atakuje smitem ^ ) bez bloku te postacie Cie zjedza na sniadanie ( co to jest 3 k life dla barba co ma 10 k dmg z gs oO ... nic )
... po drugie blizz sos nie "stać " na es czyli tymbardziej jest podatna na dmg

... po trzecie ta sorc ma malutko fhr ... dostanie ga to zanim zrobi tele dostanie koleje 2-3 i rip

nastepnym razem nie pisz takty na przerwie w szkole bo wychodzi goowno z tego, taktyka na pvp bez objasnienia metod walki z roznymi charami to juz jest crap ...

ps. masz strasznie buracki( ew buraczany )styl pisania ( XD :D =D itp itd ... ) ~~

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR
to pokaz mi gozu build. o to chodzi by ta sos nie padla na 1hit. pozniej napisze jak nia grac bo widze ze nie czaicie tego builda...

p.s. nwm

pozdr :)

idid

idid
  • Administrator
  • 1248 postów
  • LocationR-Śl
Dankus - jeśli masz taką soso z chęcią zagram PvP moją amką i pokaże ci, że ten build to raczej n tego jest....

decybel

decybel
  • Użytkownik
  • 143 postów
  • Locationcze100chowa

Cytat

to pokaz mi gozu build

ja sie nie znam na sorkach a mimo to wiem wiecej od Ciebie ~~ swiadczy to o tym ,że nie wiesz o nich kompletnie nic ...
nie bede Ci szukal buildow bo to strata czasu, po za tym jak zmienisz to co Ci mówilem ( i nie tylko ja ) to ta sorka na pewno bedzie lepsza ...

co do stylu pisania to ktoś wkońcu musiał Ci zwrócić uwage ( jest czas w którym trzeba dorosnąć i ja Ci w tym pomogłem ... jezeli nie chcesz zeby cie traktowano jak nooba to sie tak nie zachowuj a takie lame pisanie to dla mnie 100% noob + twierdzenie ze taktyka jest gosu nie robiac odpowiednio duzo testow z postaciami lepszymi niz amka w secie maviny itp ~~ )

ps. napisac taktyke moze każdy idiota ale napisac taktyke ktora cos wnosi nowego do buildu postaci i odkrywa jakies zalety danej postaci stosujacej odpowiedni sprzet potrafią nieliczni i takich taktyk sie oczekuje a nie zlepek strategii ktore wszyscy znaja okraszony ( XD :D =D itp ) wiesz co, jak czytam taktyki podobne do twojej to mnie żal ogarnia ...
moze ktos na lol-x bylby zachwycony ta taktą ale nie tu ...

Fallen Soul

Fallen Soul
  • Użytkownik
  • 256 postów
  • LocationDunno
Ja odpowiem tak : uber smit ubrany za 2-4 isty kasuje luzem twoja czarke. Ubrany w :
guardian angel, pala tarcza klasy elite (dowolna) soketowna 4 x perf szafirami, kira, 2 beznadziejne 15 dex raveny, amu dowolny, low grief za ista lub 2 ( jak nie stac to swietlik z 2 shael lub kolec soketowany shaelem), pas cradeceum lub snowclash, rekawice trangi lub bloodfisty, buty z setu sigona, bez torcha i aniego, bez skillerow. Po zatym napisales ze build jest taki zeby nie byc na 1 hita, z takimi resami to ty jestes na 1-2 hity od postaci typu fb,light, orb sosa, foh, trapka. Jak soska ma es 85+ to cie stankuje luzem i ci dmg, str bug nie ( powodzenia pozniej w podnoszeniu zwlok ).

idid

idid
  • Administrator
  • 1248 postów
  • LocationR-Śl
Decybel - wydaje mi się, że nawet bowazonka z ga na 20 ubrana w mavine da rade takiej sosce :<

Fallen Soul

Fallen Soul
  • Użytkownik
  • 256 postów
  • LocationDunno
Nie wiem dlaczego przyjelo sie ze najwazniejszy jest dmg. Zawsze na dia,baal runch ludzie sie chwala ile to wyciagaja z mlotka, fb i innych pierdol. W pvp jest duzo wazniejszych rzeczy niz big dmg ( life/blok/resy/fcr). Dla mnie kazda czarka pvp bez bloku i es to crap ( chyba ze sie robi soske pod casterow only).

idid

idid
  • Administrator
  • 1248 postów
  • LocationR-Śl
Każda postać posiadająca tarczę na PvP musi mieć 75 bloku :). Inaczje pierwsza lepsza ama zaszlachtuje strzałąmi :).

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR

Cytat

Dankus - jeśli masz taką soso z chęcią zagram PvP moją amką i pokaże ci, że ten build to raczej n tego jest....

mialem 3miesiace tamu taka sos :) ale na nowo zrobie na tym weekendzie

Cytat

Ja odpowiem tak : uber smit ubrany za 2-4 isty kasuje luzem twoja czarke. Ubrany w :
guardian angel, pala tarcza klasy elite (dowolna) soketowna 4 x perf szafirami, kira, 2 beznadziejne 15 dex raveny, amu dowolny, low grief za ista lub 2 ( jak nie stac to swietlik z 2 shael lub kolec soketowany shaelem), pas cradeceum lub snowclash, rekawice trangi lub bloodfisty, buty z setu sigona, bez torcha i aniego, bez skillerow. (...)

jasne :) to ciekawe dlaczego kladalem smitow z zaka/grief ba/abs/full res + odkupienie/anni/torch etc i bylem dla niech na 3-4 (jak dojda do mnie) hitow takze .. troche wymyslny jest Twoj uber smit za 2-4 isty, moja sos wystarczy ze uzyje na Twojego smita 1-2 nove mrozu i lezysz :)

Ripmaw

Ripmaw
  • Użytkownik
  • 128 postów
  • LocationJAGA BKS :)
szitowska imo :( Pogles cos lepszego kupic...

I chyba to niejest droga siosa zalezy jak dla kogo... Drogie moglbys powiedziec jak mysl mial amu rare za 2000 fg...

Dankus

Dankus
  • Użytkownik
  • 28 postów
  • LocationCZARSI_LAIR
watpie by polowa osob na tym forum miala 300< fg ;) wiec .. :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych