radosna wieść
Rozpoczęty przez inlustra, 03 lut 2007 17:07
79 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 lutego 2007 - 16:08
ahahahaahahaha normalnie dopiero wróciłem z kibla !!!!!!!!!1111 <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth>Big gz dla was obu
Lol!!
Uwierz mi ja 2 rofle zaliczylem XD
1szego jak zobaczylem ten tekst.
Drugiego, jak doczytalem topic i wrocilem, zeby zobaczyc kto napisal to obu XD
Sorki za to, oczywiscie nie kwestionuje kobiecosci pani Madzi
ekhm... piccolo... zobacz na 1 stronie:) jakby co to ciebie zacytowalem:)
ahahahaahahaha normalnie dopiero wróciłem z kibla !!!!!!!!!1111 <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth> <razoth>Big gz dla was obu
wiec jak juz mnie cytujecie to dokladnie
[ Dodano: 2007-02-06, 16:15 ]
teraz to ja powinienem strzelic focha
Napisano 07 lutego 2007 - 11:23
No dobra, ale na ślubie do ołtarza ja prowadze Stasie, i peirwszy tanniec z panną młodą też ja. No i w sumie noc poślubna też ja xD.
A tak wogóle jestem abstynentem, ale na waszym weselu moge zalać dupe, co mi tam.
Aha i żeby dużo fajnych dziewczyn na weselu było >:C
A tak wogóle jestem abstynentem, ale na waszym weselu moge zalać dupe, co mi tam.
Aha i żeby dużo fajnych dziewczyn na weselu było >:C
Napisano 07 lutego 2007 - 12:07
:evil: LIBERUM VETO :evil:
No chyba, że na ślubie będę świadkiem Pana Młodego, a świadkiem u Pani Młodej będzie Kasia (wiesz o kogo chodzi Madzia :wink: ). W innym przypadku podczas ceremonii gdy ksiądz dojdzie do słów „... jeśli ktoś jest przeciw temu związkowi niech powie to teraz lub zamilknie na wieki..." niczym jak barbarzyńca krzyknę LIBERUM VETO :!: :!: :!: :twisted:
No chyba, że na ślubie będę świadkiem Pana Młodego, a świadkiem u Pani Młodej będzie Kasia (wiesz o kogo chodzi Madzia :wink: ). W innym przypadku podczas ceremonii gdy ksiądz dojdzie do słów „... jeśli ktoś jest przeciw temu związkowi niech powie to teraz lub zamilknie na wieki..." niczym jak barbarzyńca krzyknę LIBERUM VETO :!: :!: :!: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych