Ktoś z was stosuje? Jeśli tak, to jakie efekty?
Podmienianie przedmiotów na Mf
Rozpoczęty przez Hangingman, 27 sie 2012 19:16
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 sierpnia 2012 - 19:33
bawilem sie troche w podmienianie itemow w ostatniej chwili przed smiercia jakiegos unikatowego stworka, ale wiecej przy tym pierdzielenia niz to warte
wiec pozakladalem sobie to co mialem na mf, ogolnie jestem slabszy troche ale caly czas chodze sobie na leoryka i bezproblemowo farmie
http://www.tinyurl.pl/?dr02rb6q i wsjo jasne
Napisano 28 sierpnia 2012 - 16:56
Przyznaję, że ostatnio zacząłem się "podmieniać". Drop zdecydowanie większy, chociaż na razie ilość nie przekłada się na jakość. Za to znajomi, z którymi gram, znaleźli już niesamowite przedmioty (skorn z perf dmg, andy ze statami, których próżno szukać na ah). Zobaczę, co będzie leciało, gdy podciągnę mf do 300+.
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo ja jestem największym skur......m
Napisano 29 sierpnia 2012 - 07:50
mf wpłwywa na jakoś itemów czy tylko na częstotlwość ich wypadania? jakoś nie maiłem jeszcze okazji znaleść unikatu albo setu a gram od samego początku gry ^

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Napisano 29 sierpnia 2012 - 17:53
Ja znalazłem chyba pięć kiepskich unikatów, w tym dwa po podmienieniu sprzętu. I trzy setowe, ale to dawno temu. Czytałem, że mf wpływa na jakość i na ilość przedmiotów wyrzuconych przez potworki. Niestety mogę potwierdzić tylko to drugie. Zobaczymy, co będzie dalej. Teraz mam 301mf z nefalemem
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo ja jestem największym skur......m
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych