TRANSMUTACJA
Rozpoczęty przez tituswielgus, 15 kwi 2012 17:53
14 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 kwietnia 2012 - 17:53
WITAM mam pytanie, w Dalekiej Oazie wyczytałem że można transmutowac 3 hele + nadkruszony diament lecz gram jurz od jakiegoś czasu i nie spotkałęm sie z takim kamykiem jak więc go zdobyć i czy jest morzliwość transmutacji runy Hel na wyrzszą rune zgóry dzieki i niechaj Wasze serca będą Błogosławione
Napisano 15 kwietnia 2012 - 22:24
jest dokladnie tak jak mowisz. 3 hele i nadkruszony diament dadza ci rune Io. nadkruszone kamienie leca zawsze z kapliczki klejnotow (o ile nie masz w ekwipunku kamienia, bo wtedy wyleci o 1 poziom lepszy), mozesz go tez szukac na narmalu. na koszmarze i piekle jest mala szansa na trafienie najnizszego klejnotu.
jak grasz na bnecie, to najszybsza droga bedzie kupienie go od innego gracza
powodzenia
jak grasz na bnecie, to najszybsza droga bedzie kupienie go od innego gracza
powodzenia

Napisano 10 maja 2012 - 00:31
a nie trzeba miec zabitych starych czy innego zadania wykonanego? nie pamietam juz bo ut robilem bardzo dawno wiec moge gadac bzdury w kazdym razie wiem ze robilem ut smitem 80+ lvl i nie zalezy to od lvl
Napisano 10 maja 2012 - 10:22
zadania mam wykonane.stare bossy po kilka razy zabite.nie odebrałem kilku nagród np.personifikacji,wprawienia run,nasycenia.teraz runy i klucze są żółte a były napisy nad nimi dotąd szare.czy możę odebrać nagrody?jakie kolory napisów kluczy powinny być przed mutacją?może teleport albo coś innego jest potrzebne do zmutowania kluczy.
kayman-wielkie dzięki za odpisanie.
kayman-wielkie dzięki za odpisanie.
Napisano 10 maja 2012 - 10:44
Proponuje sprawdzic czy w kostce znajduja sie odpowiednie klucze. Tzn: klucz destrukcji, terroru i nienawisci. Po 1 z kazdego rodzaju.
Też własnie mi sie cos kojarzy ze mialem jakis problem z otworzeniem kiedys. A masz ukonczony poziom trudnosci piekło?
Też własnie mi sie cos kojarzy ze mialem jakis problem z otworzeniem kiedys. A masz ukonczony poziom trudnosci piekło?

Nld - Bakax
Snej Mod Player !
Napisano 10 maja 2012 - 18:57
klucze są po jednym zdecydowanie.wszystkie bossy ,,podstawowe,, zabiłem po kilka,kilkanaście razy z nudów przy kolekcjonowaniu kluczy.może chodzi o pacza.mam 1.13 ale ostatnie dwa kucze w tym paczu wyleciały z Nithalaka i nie było problemów może to nie pacz 1.13 jest przyczyną.
Napisano 11 maja 2012 - 11:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych