po dluugiej przerwie
Napisano 07 marca 2012 - 08:55
mimo wszystko fajnie by bylo, jakby jakas sympatyczna dusza napisala, co sie teraz dzieje w diablo, na czym idzie sie dorobic szybko od zera, po ile chodza co ciekawsze itemki (uniq i sety - glownie dla soso i paladyna smita) i po ile chodza runk. no i tak przy okazji, jakby ktos mogl podpowiedziec, czy smite na crushing blow, da rade z UT
in hell 2 shoots and i die...but no 1 shoot in night lol y turn it off cheater
Napisano 07 marca 2012 - 10:41

cena hr jah/ber 13-15fg
najlepiej sie dorobić na craftach ale nie tylko magick amu i blood ring ale też blood ba, gloves, hełmik (ale tylko aramet największy def), buty. rękawice kb, mana buty, tarcze z 10%mdr jak widziesz jest troche craftów których ludzie nie robią dla tego tez czasami są w cenie

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Napisano 07 marca 2012 - 19:11

Jakie berło masz na mysli?
nld czy ld?
Napisano 07 marca 2012 - 19:51
teraz poluje na plaszcz templariusza - ladder ofc.
a co do bota... to wlasnie mi sie nie podoba... kiedys gralo sie z ludzmi, a teraz 3/4 gry to boty
Napisano 08 marca 2012 - 22:25

podstawa imo to twarz wilhelma, gore, broń z cb (ja zawsze używam grief jakoś najbardziej ją lubie), draki, jako arm moze być coh fajny res i w sumie to tyle powinno hulać

Napisano 09 marca 2012 - 12:49
taaa wszystko cacy, tylko jest pewien drobny problem o nazwie "dostepne fundusze". grajac 4 dni, ciezko dorwac coh:) ja sie zapytowuje, jak ubrac, zeby bylo jak najtaniej, ale zeby dal rade (musze zobaczyc tego "smoke", bo ladne ressisty daje)nie mówie o graniu na bocie ale odpalaniu 2x d2 na jednym kompie szczerze mówiąc mialem problem z odpaleniem d2 w piaskownicy a przez d2nt szybko sobie odpalam
podstawa imo to twarz wilhelma, gore, broń z cb (ja zawsze używam grief jakoś najbardziej ją lubie), draki, jako arm moze być coh fajny res i w sumie to tyle powinno hulać
chetnie przygarne wsparcie:P jakby co, konto mam: nicramjak dasz mi cynk to ci sypne troche items/run
Napisano 09 marca 2012 - 14:04

pozdr
Napisano 10 marca 2012 - 18:53
Napisano 11 marca 2012 - 03:32
twarz wilhelma z ort
rw dym
rw czern
zaka
tgv
gobliny
hl
draki
raven
Pajacyk, Polskie Serce, Okruszek, Habitat, Spełniaj marzenia, Wyklikaj Żywność
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 15 marca 2012 - 17:20
unique itemki jak najbardziej sie przydadza, zbieraj kazde od poczatku, a pozniej zostawiaj sobie te klasy zwyczajnej i elitarnej, ale nie zapomnij o tym, ze itemy typu coa/dw/df/soj moze i sa stosunkowo tanie, ale szansa na ich drop jest maciupeńka.
kazdego torcza zbieraj, nigdy nie wiesz, czy sie nie przyda. annixa tak samo.
Tani uber smitter (PvU):
twarz wilhelma socketed bered/orted
rw dym
rw czern
st 4s 38-45@ 4x p diament
dungo
goreriders
highlord
draki
raven + carrion/raven x2
w plecaczku kilka talików 15+ life
Drozszy uber smitter PvU+PvM :
shako bered
rw fortitude
rw grief
zaka
goreriders
draki
dungo
raven+bk/2x raven
switch: cta + spirit random LUB mozesz ownic pvp z oathem w balrogu, ale musisz potrenowac ostro
w plecaczku 20x sc 20life + 5-6 offensive skillers, jezeli masz jeszcze miejsce to zapelniaj scs 20 life
w skrzynce mustbeitems to giantskull, coa, bloodfists, mara, cat's eye.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych