pierwszy raz coś takiego znalazłem. zrobię w tym exile i schowam na pamiątkę.
swoją drogą ile może być warte ?
screen marny - eth, 41 res, 4 soc
taki dziwoląg przed chwilą mi się trafił
Rozpoczęty przez RipVanWinkle, 22 sty 2011 16:20
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 stycznia 2011 - 16:31
szkoda ze odrazu miala 4sox bo teraz nie zrobisz w niej bugged def ;/
ale i tak fajna imo ona>>mass duped st/vortex
ja znalazłem 2 tarcze pod exile 2x eth royal 45@ i 41@ ofc wyszlo 4sox
cieszyłem sie jak dzieciak ale później okazało się że nie ma wartości bo byle exile st jest lepsze i latwiej dostepne ale i tak sie cieszyłem ze udalo mi się znaleść cos takiego bo takich exili self made jest na bn naprawde bardzo mało
ale i tak fajna imo ona>>mass duped st/vortex
ja znalazłem 2 tarcze pod exile 2x eth royal 45@ i 41@ ofc wyszlo 4sox
cieszyłem sie jak dzieciak ale później okazało się że nie ma wartości bo byle exile st jest lepsze i latwiej dostepne ale i tak sie cieszyłem ze udalo mi się znaleść cos takiego bo takich exili self made jest na bn naprawde bardzo mało

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Napisano 24 stycznia 2011 - 14:43
rip jak widze nie gra pod jsp tylko używa itemów które sam znajdzie (kupi bn) więc ten czlowiek ma swój orginalny styl więc ja by i tak wolal biegac z takim exile niż mas duped st/vortex jak bym tylko potrafił
ja jestem ciekawy jak by wygladalo teraz diablo bez tych botów metod i innych handli
ja przez tyle czasu co gram (jakies 5lat) to raz vex znalazłem huhu mógł bym zrobic sobie hoto a eni... ..do tej pory bym nie mial
ja jestem ciekawy jak by wygladalo teraz diablo bez tych botów metod i innych handli
ja przez tyle czasu co gram (jakies 5lat) to raz vex znalazłem huhu mógł bym zrobic sobie hoto a eni... ..do tej pory bym nie mial

Napisano 24 stycznia 2011 - 22:45
może jak będe mial 40lat i przypomne sobie o tej grze to napewno poszukam priv realmy o ile jeszcze bedzie jakis istniał 
przykro mi ale bn to fg a fg to fajne itemy i jak narazie nie mam potrzeby zmieniac stylu gry tak jak mówie jak bede miał 40lat to może wtedy
przykro mi ale bn to fg a fg to fajne itemy i jak narazie nie mam potrzeby zmieniac stylu gry tak jak mówie jak bede miał 40lat to może wtedy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych