Noszę Tal Arm i Amu oraz Pas Tala. Ale ostatnio widziałem na Jsp pasek Snowclash. Wygląda dobrze ale z Tal Armem i Amuletem daje mi to 65% mf. Więc teraz mam dyletam i nie wiem co zrobić Tal czy Snowclash ? Mógłby mi ktoś doradzić ?
Pytanie dotyczące Blizz Soso
Rozpoczęty przez Ska, 16 lis 2010 20:57
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 listopada 2010 - 21:50
A więc tak:
Occu
Tal Arm
Spirit w Monarszy
Szako
Tal Amu
Tal Belt
Wt
Nagel
Raven
Magefisty
MF:
Occu z joolem 10mf - 60 mf
Tal Arm - 88mf
Szako - 50mf
WT - 30 mf tylko niestety :/
Nagel - 16mf
65% jako bonus z setu.
No i Gheed 25% i 7mf z sc
Czyli 341% mf.
Zabierając Pas Tal Rasha zostaje mi 276 czyli nie dociągam. Kupiłbym sobie lepszego Nagela i Wt i stykło by mi Mf.
FCR:
Occu 30%
Magefisty 20%
Spirit 27%
Tutaj jak widać mam tylko 77% fcr więc nasuwa się kolejne pytanie - zostawić na progu 65% czy bić do 105 ?
Occu
Tal Arm
Spirit w Monarszy
Szako
Tal Amu
Tal Belt
Wt
Nagel
Raven
Magefisty
MF:
Occu z joolem 10mf - 60 mf
Tal Arm - 88mf
Szako - 50mf
WT - 30 mf tylko niestety :/
Nagel - 16mf
65% jako bonus z setu.
No i Gheed 25% i 7mf z sc
Czyli 341% mf.
Zabierając Pas Tal Rasha zostaje mi 276 czyli nie dociągam. Kupiłbym sobie lepszego Nagela i Wt i stykło by mi Mf.
FCR:
Occu 30%
Magefisty 20%
Spirit 27%
Tutaj jak widać mam tylko 77% fcr więc nasuwa się kolejne pytanie - zostawić na progu 65% czy bić do 105 ?
Traktuj z Glana techno fana!
Napisano 16 listopada 2010 - 22:22
no wiec tak: po pierwsze mf nie ma progow wiec jesli masz 297 lub 350 roznica nie jest taka wielka jak w przypadku 104 a 105 fcr...
jesli juz jestesmy przy fcr, to na swojej mam 63 i do latania po bossach wystarcza
zawsze mozesz dokupic 7mf taliki ktore na nld po 1 fg kupisz
do shako wsadz perf topaza
staraj sie nie miec wiecej niz 400 mf.
ja na swojej mam ponad 550 mf i leca same unikatowy shity
lepiej 300-400 mf i zbierac rare itemy
musze ja przerobic ale nie mam czasu
jesli juz jestesmy przy fcr, to na swojej mam 63 i do latania po bossach wystarcza
zawsze mozesz dokupic 7mf taliki ktore na nld po 1 fg kupisz
do shako wsadz perf topaza
staraj sie nie miec wiecej niz 400 mf.
ja na swojej mam ponad 550 mf i leca same unikatowy shity
lepiej 300-400 mf i zbierac rare itemy
musze ja przerobic ale nie mam czasu

Napisano 16 listopada 2010 - 22:24
shako isted
ocu isted --> 30fcr
arm isted amu belt tala --> 10fcr z pasa, 10fcr z arma
spirit --> 30fcr
mage --> 20fcr
ww
nagel / fcr ring
nawet jak masz spirita 25fcr, to i tak wyciagasz 95fcr, wiec do progu 105 brakuje ringa 10fcr --> ravena mozesz odpuscic, bo i tak cbf omijasz teleportem, po nagela mozesz sie smialo zglosic do mnie, nie kupuj, mam ich z 10 po 25mf+..
tele na 105fcr to wedlug mnie podstawa dla mf soski, poza tym miedzy blizzardami mozesz bic z lodowego uderzenia (blizz, 5-6atakow, blizz).. z reguly dia wytrzymuje 5-8sekund, baal 12-15..
ocu isted --> 30fcr
arm isted amu belt tala --> 10fcr z pasa, 10fcr z arma
spirit --> 30fcr
mage --> 20fcr
ww
nagel / fcr ring
nawet jak masz spirita 25fcr, to i tak wyciagasz 95fcr, wiec do progu 105 brakuje ringa 10fcr --> ravena mozesz odpuscic, bo i tak cbf omijasz teleportem, po nagela mozesz sie smialo zglosic do mnie, nie kupuj, mam ich z 10 po 25mf+..
tele na 105fcr to wedlug mnie podstawa dla mf soski, poza tym miedzy blizzardami mozesz bic z lodowego uderzenia (blizz, 5-6atakow, blizz).. z reguly dia wytrzymuje 5-8sekund, baal 12-15..
Pajacyk, Polskie Serce, Okruszek, Habitat, Spełniaj marzenia, Wyklikaj Żywność
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 16 listopada 2010 - 22:40
a ja napisze co mysle mimo ze wielu sie ze mna nie zgodzi
olej to mf idz w fcr, zadbaj o duzo zycia, w ogole o staty, def, blok etc, w ogole wzmocnij postac
przerzucilem juz na tym ladderze ponad 500 fg (nie majac na pocztaku nic) soska ktora ma 138 mf, tylko nie rzucam sie na te crapne unikalne rzeczy ktorych nikt nie chce, wole zbierac runy, rzeczy eteryczne i nieeteryczne pod rw np. mp 15/15 3 sox 50 fg czyli prawie 17 ists dobry eth bugged armor tez jest w takich cenach, dobry spiryt dla pala czy w monarch tez sporo kosztuje, a takich rzeczy bedzie mniej majac duzo mf bo potworek bedzie " wolal " rzucic rzecz magic/rare/unique - tak dziala generator
na moje jest prosta zaleznosc - wiecej mf to mniej ciekawych rzeczy na handel i run, wiecej mf - slabsza postac, wolniejsze gry itd.
a unikalny crap i tak leci, nawet przy zero mf
pozdr
olej to mf idz w fcr, zadbaj o duzo zycia, w ogole o staty, def, blok etc, w ogole wzmocnij postac
przerzucilem juz na tym ladderze ponad 500 fg (nie majac na pocztaku nic) soska ktora ma 138 mf, tylko nie rzucam sie na te crapne unikalne rzeczy ktorych nikt nie chce, wole zbierac runy, rzeczy eteryczne i nieeteryczne pod rw np. mp 15/15 3 sox 50 fg czyli prawie 17 ists dobry eth bugged armor tez jest w takich cenach, dobry spiryt dla pala czy w monarch tez sporo kosztuje, a takich rzeczy bedzie mniej majac duzo mf bo potworek bedzie " wolal " rzucic rzecz magic/rare/unique - tak dziala generator
na moje jest prosta zaleznosc - wiecej mf to mniej ciekawych rzeczy na handel i run, wiecej mf - slabsza postac, wolniejsze gry itd.
a unikalny crap i tak leci, nawet przy zero mf
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych