shape dudu pvm
Napisano 08 listopada 2010 - 11:25
Napisano 08 listopada 2010 - 19:24
item setup sobie wymyslilem, w razie czego bedzie token ale chodzi mi o skille
wilczek, likantropia, furia, max i to mi wystarczy zeby przejsc hell samemu, wiec w co dac reszte (48 pkt)
wscieklina i synergia czy tez duszek ktorys i misiek na obstawe?
a moze cos innego?
Napisano 08 listopada 2010 - 20:38
wilkołak 1punkt z resztą zobaczysz jak będą wychodzily progi

likantropia max
fury max
jak to pvm to nie dawaj rabies bo sie nie oplaca lepiej daj max w duszka od ed

i możesz dać wilki albo gryzzli

broń daj mu tomba jak starczy funduszy bo bedzie kozacko z niego bił.
www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Napisano 08 listopada 2010 - 21:57

tomb jest ważny bo z nim masz zasięg4 i 5ataków/sec czyli max co da się wyciągnąć a do tego nice dmg

Napisano 09 listopada 2010 - 15:29
cala strategia na ta postac to likantropia wilczek i furia, Opes pisal zeby dac pod ias wilczka, ja dalem max dla ar
i jest tak
narazie mam kose w lapie 65-141

to co bedzie jak wezme tego TR do lapy i skompletuje reszte gratow
to chyba najkrótsza taktyka jaka widzialem

Napisano 09 listopada 2010 - 15:44

z tombem soketowanym dwoma joolami 15/40 osiągniesz największy z mozliwych progów ias

miałego grania kay

Napisano 10 listopada 2010 - 19:58

2.6-12 k dmg 16 k ar oraz prawie 4 k life, bicie diablo hell trwa 3-5 sec
dodatki
8 ll
35 cb
15 ds
10 ow
absorb cold i light
amp
max ias
niesamowity zasieg
staff
TR ze screena
jajal + jool dmg/dex
atma scarab
lwie serce
craft rekawice 10 cb/3 ll/ crap dodatki
raven 20 dex
tgw
bk5
gore
rand totch
rand anni
rand talizmany life/res/max dmg
merc ma zniwiarza no eth, eth gaza i no eth lwie serce (co mialem to dalem

kosztowal 80 fg ale warto bylo, robi caly cs szybciej niz hammer, nie ma immune na niego, a w nagrode dostalem ber od diabloka

screeny dam jak zrobie porzadek z bo jest jeszcze przed resetem statystyk i ma burdelik w talikach
polecam postac tym ktorzy lubia powalczec meele, moze niekoniecznie z tym eq ale napewno z ta bronia
pozdr
Napisano 10 listopada 2010 - 21:02

shape sk ze str free, odezwij sie jak potrzebujesz
Pajacyk, Polskie Serce, Okruszek, Habitat, Spełniaj marzenia, Wyklikaj Żywność
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 10 listopada 2010 - 21:17
z eni i hammera juz wyroslem, mialem raz i postac jest do dupy delikatnie mowiac, nudny jak flaki z olejem, jezeli dla kogos eni i hammer to szczty marzen to ma jeszcze duzo przed soba

btw on ma 18 k dmg z koncentracja od hammera a jest jakas bron z ta aura wiec trzeba bedzie jeszcze pokabinowac ja dla merca
Napisano 10 listopada 2010 - 21:35
hammer jest zdecydowanie najszybsza postacia do robienia csow... nie mam na mysli cs runow tylko szybkiego otwierania pieczeci.
prawie zawsze wyrabiam sie do tronu na 2 fale baalruna, czasem nawet na 1
jesli chodzi o cs runy to mysle ze hammer i tak bedzie szybszy od shape'a, choć sa postacie ktore bija na leb hammera w pvm
Napisano 10 listopada 2010 - 22:26

Pewnie, postac 4fun moze byc ciekawa, ale osobiscie wolalbym misia zamiast wilka, jakos tak ladniej sie prezentuje.
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 10 listopada 2010 - 22:35

ograniczone myslenie to najgorsze co moze byc
pozdr
Napisano 10 listopada 2010 - 23:54
Daj mu eni / wizzy i duszka, ale zaznacz to w itemsetupie. Napisales o bieganiu, nie o tele. Zreszta ta eni zwiekszy koszt o jakies 100fg, wrecz go podwoi. Szybkosc zabijania.. hmm.. pieczec tele mlotek tele kolejna pieczec - 125 fcr i trwa to jakas sekunde. Dluzej bedziesz zmienial tele setup na tomba..
Zycie rowniez nie jest tutaj zadnym wyznacznikiem, wiec kolejny argument nie trafiony. Btw cta na jakiejkolwiek postaci pvm jest smiesznym wymyslem. Moge miec 800 hp, a przy sprawnym tele nie padne na dia, bo tak naprawde cale to pieklo jest do zrobienia na 65lvlu.. Ciekawy jestem jak bedziesz z tego ll odzyskiwal to 4k vs soule i co da to 4k life bez resow, bo z tego co widze to siedzisz na minusie..

I nie klikaj prosze o ograniczonym mysleniu, no chyba ze sam je tutaj reprezentujesz. Wiedza o czyms moze byc ograniczona, ale takim stwierdzeniem wybiegasz za daleko misiu.
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 11 listopada 2010 - 00:14
czekam na sugestie on innych
Napisano 11 listopada 2010 - 10:40

szybkoscia sobie dorownuja

eni 100 fg? chyba ze na ld na nld to koszt 10 fg ~~
A tak wgl to javka najszybciej robi dia / baala
np.: ja dia mam na 3 hity, a listery na ~3.5 furii

takze shape > hammer
Gz kay
/e: jeszcze light sorca jest niezla ale infi kosztuje tak samo jak na javie

elfi chce zobaczyc jak hammerem 800 life robisz cs przy 7 osobach

Pokasz mi co nosiżżżrż i stań sie jednym z nas
BES KITÓ !
Napisano 11 listopada 2010 - 13:37
moj hammer ma nieco ponad 4k hp ale na cs runie prawie nigdy nie uzywam zadnych potionow, na mercu nie mam lawbringera etc
zawsze mowilem ze hammer jest najnudniejsza postacia w grze ale mam go bo jest przydatny
wierze na slowo ze shape jest ciekawszy choc nim nigdy nie gralem
dalej jestem zdania ze hammer jest najszybszy w odkrywaniu pieczeci, choc moze mu dorownac ogarnieta lightka lub boner
java w diarunach nie jest taka szybka, chyba ze zrobisz telezonke ktora nie bedzie juz taka dobra.
@kowal
take it easy, nie odbieraj kaymanowi radosci z grania, jesli lubi grac shapem to wiadome jest ze bedzie dla niego najlepszy/najwygodniejszy. ja na przyklad uwielbiam grac java i choc wiem ze nie jest super gozu to nadal gra mi sie nia najlepiej ze wszystkich postaci jakie kiedykolwiek mialem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych