Czytanie dla zarejestrowanych w zbrojowni tak, na całym forum absolutnie NIE. Mnie odrzuca jak żeby przeczytać 2 posty muszę się rejestrować w kolejnym miejscu. Jak się komuś spodoba to się zarejestruje i napisze. Muszę jeszcze sprawdzić czy aby na pewno goście nie mogą pisaćUtworzenie konta + napisanie 15 postow = dostęp do zbrojowni
![]()
Czytanie tylko dla zarejestrowanych? Hmm... obgadamy to z metem ;]
Aktywność na forum.
Napisano 02 września 2010 - 13:46
Napisano 02 września 2010 - 18:15
Jeśli zbrojownia ma zagościć u nas na stale i ma być dodatkowa atrakcją to proponuje aby nie zaśmiecać forumu i tworzyc nowa kategarie w dziale d2 ''zbrojownia'' lub ''wypożyczalnia przedmiotów'' lub coś w tym stylu. Dostep od XX postów. W postach pisać jaki item chce wypożyczyć i do kiedy. Hmmm ??Witam spowrotem
![]()
Hm... Dostęp do zbrojowni konto i 15 + postów. Czyli, że co ? Mogę se brać co chce ? Proponuje, żeby ktoś kto ma zamiar coś pobrać niech pisze w topicu który można by było do tego założyć, co chce, po co i czemu ? Co Wy na to ?
Napisano 02 września 2010 - 19:37
Ale jesli chodzi o 'starych' userow i ogolnie zmniejszeniu liczby 'nowych' rejestrujących się - wg mnie d2 juz się znudzilo
Naturalna kolej rzeczy...d2 ma juz kupe lat, sytuacja na bn'cie nie jest za ciekawa. Wszystko odbija sie na popularności gry, a co za tym idzie forum.
Napisano 02 września 2010 - 22:31
tak jak pisałem wczesniej: ''Nowe forum możne przyciągnąć nieznaczną ilość userów może z tego powodu ze po prostu d2 już ma swoje lata i coraz mniej ludzi w nie gra...'' ale jest sporo ludzi którzy chcą grac i graja w d2. Z tego co widzę na BN to nawet są nowi gracze co mnie cieszy.nt zbrojowni wypowiadac się nie będe
Ale jesli chodzi o 'starych' userow i ogolnie zmniejszeniu liczby 'nowych' rejestrujących się - wg mnie d2 juz się znudzilo, widze po sobie. Gdy wyjdzie d3, Rap przystosuje forum do tego, znow sie ruszy
Naturalna kolej rzeczy...d2 ma juz kupe lat, sytuacja na bn'cie nie jest za ciekawa. Wszystko odbija sie na popularności gry, a co za tym idzie forum.
Napisano 02 września 2010 - 23:13

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych