N barb ww
Napisano 11 listopada 2009 - 12:44
drugie primo... steele zwieksza ci obrazenia... 60% z tego co pamietam max jest
i po ostatnie primo...cb dziala z ww?? xD
Napisano 12 listopada 2009 - 12:29
cb = crushing blow = druzgocące uderzenie
ow = open wound = otwarcie rany
Idź się poucz anglika bo jak się z tobą gada to aż żal...
Napisano 13 listopada 2009 - 13:24
Napisano 14 listopada 2009 - 21:32
Powiedziałbym ci coś Konmen znany pod pseudonimem Papa - G ale chyba tylko duel tą sprzeczkę rozstrzygnie. Pisz pm albo wal na gg leszczu.
Napisano 14 listopada 2009 - 22:36
ow chyba nie będzie konieczne gdy walczysz z postacią bez wysokiego bloku i z niskim dr, wtedy wystarczy przewirować się przez taką postać i ładnie życie zejdzie.a wlasnie ze daja 15 str i 25 % ow co sie bardzo przydaje vs np soso a pozatym wymagaja 50 str req dlatego dla bvc draki > steele
a co do bvb to ofc ze steele tylko i wylacznie
Obrażenia to dobra rzecz, ale trzeba najpierw trafić aby je zadać. A gdy nie trafiasz zbyt często to trzeba szukać innego źródła obrażeń jakim jest ow ^^...steele zwiększają Ci dmg...a draki co dają ?nic
Nie rozumiem podstawy waszej kłótni, ponieważ skrytka jest dużo i ekwipunek można dostosować pod przeciwnika.
Co do tematu to 2 bronie: z takich ogólnie dostępnych to bestia i żal (obydwa w bersekerskim toporze)
A co do talików to oszczędnie można byłoby napchać takimi 10 max / xx ar / 20+ hp
E: Przy okazji chciałem was przeprosić za brak udziału w duelowni, ale nie miałem neta przez 2 tygodnie i okazji aby was o tym powiadomić
Napisano 14 listopada 2009 - 23:00
A czy ja mowie ze ma mieć 3//20//20 w plecaku ?? Powiedziałem żeby jakiekolwiek lowy bo zawsze jest mieć lepiej jakieś crap dmg//ar//life niż boo sk cleany...
Powiedziałbym ci coś Konmen znany pod pseudonimem Papa - G ale chyba tylko duel tą sprzeczkę rozstrzygnie. Pisz pm albo wal na gg leszczu.
''leszczu'' tak cwaniaczysz?
Dobra Pączusi napisze do ciebie na gg...gramy free rules
Żeby nie było,może ktoś chce oglądać walkę?
Nie muszę się ukrywać,bo nie mam powodu...i ty tu jesteś kpiną...
Napisano 13 kwietnia 2011 - 21:03
The reason that Steelrends are inferior to Dracul’s is because of this:
The ED is simply stacked along with Skill ED and other off-weapon ED, meaning the increase is minimal. Open wounds on the other hand, are always strong and are not reduced as heavily in PvP.
Steelrends require massive strength to wear.
Steelrends has godly 15-20 strength. SO WHAT? They’re the heaviest items you’ll wear. Plus, Dracul’s also has 15 strength that can actually be applied.
The only plus to Steelrends are the extra defense and the 10% crushing blow. But open wounds still prove far more useful than both.
Użytkownik RaptoR edytował ten post 14 kwietnia 2011 - 09:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych