Fakty i mity diablo 2
Napisano 21 lipca 2009 - 12:23
Szybko:
Itemy które wyleciały:
Wolno:
http://
Itemy:
Hidin ma 200 mf, gdy kłepałem go wolno robiłem to bez convi i trwało to jakąś 1 min. Bardzo przepraszam, ale nie udało mi się zrobić screena z czasem gdy klepałem go wolno ale zacząłem o 1.10. Chyba wystarczy, żeby obalić mit Giganta?? xD
#4 Guest_kayman_*
Napisano 21 lipca 2009 - 19:44
nastepne mity ktore sprawdzalem to:
- klejnot z czatu - nic nie robi poza wyswietleniem napisu ze jest aktywny
- mlotek kowala przy kuzni - czym mniej popsuty tym lepsza runa - nie dziala - brakowalo 1 pkt i polecalala najgorsza runka z mozliwych na tym poziomie
i sam postawie niby mit xD
ciekawe z czego bedzie lepszy drop czy z prostego wybica wszystkich potworkow z dolnego kurast, bazaru kurast, gornego kurast, w tym pootwieraniu wszystkich skrzynek, stojakow, pienkow, skrytek, itd. czy z mefa twierdze ze z pierwszego
Napisano 21 lipca 2009 - 20:30
no milo jak widac to gra jest jednak losowa
nastepne mity ktore sprawdzalem to:
- klejnot z czatu - nic nie robi poza wyswietleniem napisu ze jest aktywny
- mlotek kowala przy kuzni - czym mniej popsuty tym lepsza runa - nie dziala - brakowalo 1 pkt i polecalala najgorsza runka z mozliwych na tym poziomie
i sam postawie niby mit xD
ciekawe z czego bedzie lepszy drop czy z prostego wybica wszystkich potworkow z dolnego kurast, bazaru kurast, gornego kurast, w tym pootwieraniu wszystkich skrzynek, stojakow, pienkow, skrytek, itd. czy z mefa twierdze ze z pierwszego
Nie,to jest po prostu wymysł graczy...
Napisano 14 października 2010 - 17:33
W angielskiej wersji diablo 2 na kanałach ogólnych (aka pol-1) po aktywacji kryształu włącza się filtr językowy na wszelakie "fucki" co każdy może sam sprawdzić. Opcja doskonałego kryształu nie ma żadnego zastosowania.- klejnot z czatu - nic nie robi poza wyswietleniem napisu ze jest aktywny
Napisano 30 grudnia 2010 - 17:23
z runami jest podobnie, raz lecą raz nie. niezależnie od tempa ubijania.
moim zdaniem blizzard reguluje dropem zależnie od swoich potrzeb biznesowych.
patrzę z perspektywy swojego bota - drop spada ewidentnie w miarę zbliżania się trójki.
myślę że stymulują znudzenie i oczekiwanie ( marketingowa sztuczka ) - sam takie stosuję
Napisano 14 stycznia 2012 - 13:11
to, czy bije sie moba/bossa długo czy krótko, nie wpływa na jego drop. mf wpływa częściowo, jeżeli przekroczy dokładny próg lub granicę. tak naprawdę tylko od tego zależy drop. no, i od szczęścia.
RipVanWinkle - niestety, mylna teoria. Blizzard pracuje nad innymi grami i nie ma czasu zajmować się 'dziecinnym Diablo 2', toteż nie robi takich rzeczy. drop nie zależy do Blizzarda. zresztą, nie sądzę, aby komukolwiek chciało się siedzieć i robić co chwilę 'hm, a Opticumowi wyleci za chwilę ZOD i Mara, a jemu Soj i AliBaba' - lagi na serwerze byłyby nieziemskie i co chwilę byłby on wyłączany.
Napisano 15 stycznia 2012 - 01:42
www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Napisano 14 czerwca 2017 - 14:21
Nie wypada tak często, bo jest ich dużo mniej i prawdopodobieństwo jest dużo mniejsze.
Napisano 12 września 2017 - 13:13
Dokładnie, lepiej rzadziej .
https://wiejskie-zycie-hack.pl/ Wiejskie Życie najlepszy hack na dukaty oraz monety. Zapraszamy do skorzystania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych