Kosmos @@
Napisano 28 listopada 2009 - 21:55
Napisano 28 listopada 2009 - 22:44
Napisano 29 listopada 2009 - 00:43
imo zepsules postac z tym 460 str. zycie jest i bedzie bardzo waznym aspektem kazdej postaci. nie wiem ile dokladnie dmg ci dodalo te 350 str ale na pewno nie tyle zeby sie oplacalo ;p
Czytaj uważnie.
skoro masz juz ten kosmiczny str to czemu forti nie zrobisz w jakiejs wypasionej zbroi typu sacred armor? aha i jeszcze cos: zamiast zaki mozesz dac exile. w polaczeniu z forti sa dostaniesz dosyc duzy bonus do defa a przy takiej ilosci hp na pewno nie pogardzisz ani 1 punktem
Jest to postać ofensywna czyli siekać siekać i siekać.
Postać posiada max blok, muszę się nim na ut przejść, zobaczymy czy da rade.
Napisano 29 listopada 2009 - 10:29
Napisano 29 listopada 2009 - 12:39
@kugi
on ma forti w ap. sa potrzebuje 232 str i 66lvl bodajze ale da mu duzo wiecej defa niz ap. jesli poswiecil hp kosztem dmg to ok, jego postac. ja bym ja zrobil inaczej, ale czemu tego nie wykozystac? sa jest 4s standardowo wiec nie musi szukac odpowiedniej.
co do ut: nie widziales nigdy jak smite z 4k hp robi ut i na jednego hita traci polowe hp? to ise nazywa combo dla niego znaczace tylko jedno. poza tym zealot nie jest do ut, bedzie ubery bil duuzo dluzej niz smite. nie mowie ze zeal jest slaba postacia pvm. bo jest inaczej ofc. sam pierwsza posatac jaka zrobilem na bn byl zealot ale nadal uwazam ze poswiecenie 350 punktow dla ~1k dmg bylo zlym posunieciem.
Napisano 29 listopada 2009 - 18:56
imo bardzo low dmg hp dramat rees to samo
moj zeal ma 21 k dmg a i tak kwestia budzetu jest osiagniecie 30k +
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych