Inne gry poza Diablo II Lord of Destruction
Rozpoczęty przez phoenix, 10 cze 2006 08:47
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 czerwca 2006 - 09:16
a ja uwielbiam :
-całą sagę Fallouta
-Blood Omen-Defiance
-Diablo 1
-spodobała mi się gra Darkstone-stara,grafa że się płakać chce,ale wciąga
-Punisher-hahaha to zajebista gra:poważna,krwawa,ma fabułe i trochę akcji,no ite kochane "combosy" (można wykończyć typa rzucająć go do piranii,węgorzy elektrycznych,iprzystawić łeb do klatki z nosorożcem hahaha
-trochę grałem w Mu
Kotor II
- Silent hill I i II część
-gta Sa
A pozatym nienawidzę wyścigówek,fify,strategi.lubie dobre rpg i crpg,mocne,i krwawe gry i fps'ów troszkę
o pozatym nienawidzę wyścigówek
-całą sagę Fallouta
-Blood Omen-Defiance
-Diablo 1
-spodobała mi się gra Darkstone-stara,grafa że się płakać chce,ale wciąga
-Punisher-hahaha to zajebista gra:poważna,krwawa,ma fabułe i trochę akcji,no ite kochane "combosy" (można wykończyć typa rzucająć go do piranii,węgorzy elektrycznych,iprzystawić łeb do klatki z nosorożcem hahaha
-trochę grałem w Mu
Kotor II
- Silent hill I i II część
-gta Sa
A pozatym nienawidzę wyścigówek,fify,strategi.lubie dobre rpg i crpg,mocne,i krwawe gry i fps'ów troszkę
o pozatym nienawidzę wyścigówek
Napisano 10 czerwca 2006 - 10:39
-Gothic [I i II choc II bardziej, bo I przeszedlem tylko 4 razy :P ogolnie Gothic pwnz],
-ostatnio Fable: the lost chapters,
-troche Morro i Oblivion,
-Dyna blaster [tu chcialbym bardzo podkreslic ten tytuł ze względu na moim zdaniem NAJWIEKSZA GRYWALNOSC TRYBU MULTI-PLAYER choc tryb ten nie jest tak dopracowany jak by tego wymagała wiekszosc graczy, ale gra RoX co do tego nie mam wątpliwosci]
-CSsource i inne gry Steam,
-Prince of persia [pierwsza czesc najlepsza moim zdaniem, chociaz druga miala lepszy klimat]
-C&C: Red alert [I !],
-C&C: Generals [najlepsza strategia wszechczasów. kto nie grał ten nie wie co traci :P]
-Total Annihilation [troche mniej znany tytuł wśród strategi, choc gracze starsi powinni dobrze kojazyc go ;)]
-Blade Of Darkness [nie zdziwie sie, jesli nikt na tym forum nie zna tego tytułu - nie dystrybutowane w polsce, co jest wielkim bledem...]
Ogolnie nie przepadam za wyscigowkami [NFS II i NFS: HP2 jedynie] i za fifami tez niebardzo [Fifa 98 jedynie] to by bylo na tyle
-ostatnio Fable: the lost chapters,
-troche Morro i Oblivion,
-Dyna blaster [tu chcialbym bardzo podkreslic ten tytuł ze względu na moim zdaniem NAJWIEKSZA GRYWALNOSC TRYBU MULTI-PLAYER choc tryb ten nie jest tak dopracowany jak by tego wymagała wiekszosc graczy, ale gra RoX co do tego nie mam wątpliwosci]
-CSsource i inne gry Steam,
-Prince of persia [pierwsza czesc najlepsza moim zdaniem, chociaz druga miala lepszy klimat]
-C&C: Red alert [I !],
-C&C: Generals [najlepsza strategia wszechczasów. kto nie grał ten nie wie co traci :P]
-Total Annihilation [troche mniej znany tytuł wśród strategi, choc gracze starsi powinni dobrze kojazyc go ;)]
-Blade Of Darkness [nie zdziwie sie, jesli nikt na tym forum nie zna tego tytułu - nie dystrybutowane w polsce, co jest wielkim bledem...]
Ogolnie nie przepadam za wyscigowkami [NFS II i NFS: HP2 jedynie] i za fifami tez niebardzo [Fifa 98 jedynie] to by bylo na tyle
Napisano 10 czerwca 2006 - 11:52
Ja mam 2gry ktore kocham ponad wszystko:) :
- Gothic I , II +dodatek- moglbym godzinami opowiadac jaka to zajebista gra:D
- Fallout I -pierwsza gra w jaka gralem na swiezo zakupionym kompie a to bylo jakies 5 lat temu:) I oczwyiscie II -lepsza od I i Fallout Tactis ktory wymaga wiekszego myslenia,ale jego swiat jest ograniczony przez co mniej mi sie podoba;)
Ogolnie Gothic @ Fallout rox !!
- Gothic I , II +dodatek- moglbym godzinami opowiadac jaka to zajebista gra:D
- Fallout I -pierwsza gra w jaka gralem na swiezo zakupionym kompie a to bylo jakies 5 lat temu:) I oczwyiscie II -lepsza od I i Fallout Tactis ktory wymaga wiekszego myslenia,ale jego swiat jest ograniczony przez co mniej mi sie podoba;)
Ogolnie Gothic @ Fallout rox !!
Napisano 10 czerwca 2006 - 15:22
Bosh, ciezko mi wymienic wszystkie gry, na kompie mam zainstalowanych i maglowanych 5 tytulow, na polkach jest okolo 40 - oczywiscie wszystkie oryginalne. I nie licze tych gier, ktore mam z gazet i trzymam w zbiorowych etui na plyty.
Aktualnie na kompie mam:
Pierwsze i drugie starcie Serious Sama. Bezmozgowa rabanina z kilogramami olowiu. Krew, jucha i testosteron cieknacy z ekranu zalewa moja klawiature i w piekny sposob uspokaja moje skolatane nerwy
Traffic Giant. Czyli zrob to sam - Zarzad Transportu Miejskiego. Brum brum! Tramwaje pwnz asses XD
Quake III Arena + promode. Jedyna gra komputerowa, ktora powinna byc zarejestrowana jako sport =]
StarCraft - no bo przeciez ;] Czasem sobie partyjke lub dwie staczam z kumplami. (tak btw - StarCraftow i Broodwarow mam piec egzemplarzy ;]).
Settlers III - probuje, ale ta gra mnie przygnebia. Duzo bardziej podobala mi sie druga czesc.
Aktualnie na kompie mam:
Pierwsze i drugie starcie Serious Sama. Bezmozgowa rabanina z kilogramami olowiu. Krew, jucha i testosteron cieknacy z ekranu zalewa moja klawiature i w piekny sposob uspokaja moje skolatane nerwy
Traffic Giant. Czyli zrob to sam - Zarzad Transportu Miejskiego. Brum brum! Tramwaje pwnz asses XD
Quake III Arena + promode. Jedyna gra komputerowa, ktora powinna byc zarejestrowana jako sport =]
StarCraft - no bo przeciez ;] Czasem sobie partyjke lub dwie staczam z kumplami. (tak btw - StarCraftow i Broodwarow mam piec egzemplarzy ;]).
Settlers III - probuje, ale ta gra mnie przygnebia. Duzo bardziej podobala mi sie druga czesc.
Napisano 10 czerwca 2006 - 17:22
Dodam ze tak samo Gothica przeszedlem duuuuzo razy..najwiecej najemnikiem xD
Czekam na 3 tylko ze chyba sobie nie pogram bo wymagania pewnie beda kosmiczne xD
ja tma najwyżej acc z d2 sprzedam xD
ale w gothic 3 grać będę
btw też mi sie najemnikiem najlepiej grało zawsze ;]
resztą raz przechodziłem żeby zobaczyć jak tam sie gra, ale co najemnik to OWN!
:wink:
Napisano 10 czerwca 2006 - 20:16
duuużo tegu było i różnego rodzaju-bo się nie ograniczam i choć trochę próbuje wszystkiego,ale NIGDY spotrowe, wyścigówki itp fuuuj
najczęściej to rożnego rodzaju RPG, i strategie, ale najbardziej mnie wciągnęły i najczęściej wracałem do:
-Świątynia pierwotnego zła
-Neverwinter night
-Disciples I,II i dodatki
najczęściej to rożnego rodzaju RPG, i strategie, ale najbardziej mnie wciągnęły i najczęściej wracałem do:
-Świątynia pierwotnego zła
-Neverwinter night
-Disciples I,II i dodatki
Napisano 11 czerwca 2006 - 11:40
a ja gram w to :
- THPS 3 ( ewentualnie 2, nowsze okazyjnie
)
- Original War ( Stary ale zajebisty RTS )
- NFSU 2 ( Jedynka czasem )
- Daemonica ( takie cos w stylu rpg wciaglo mnie ale zawiesilem sie i nie wiem co dalej robic
)
Ogólnie nienawidze rpg bo sa nudne blee fee nie lubie gier w których zeby coś zdobyć tzreba grac miesiącami ... ( wyjątki : Diablo II , Original War ) reszte w co gram to jedynie dla zabawy i tak ma być
- THPS 3 ( ewentualnie 2, nowsze okazyjnie
- Original War ( Stary ale zajebisty RTS )
- NFSU 2 ( Jedynka czasem )
- Daemonica ( takie cos w stylu rpg wciaglo mnie ale zawiesilem sie i nie wiem co dalej robic
Ogólnie nienawidze rpg bo sa nudne blee fee nie lubie gier w których zeby coś zdobyć tzreba grac miesiącami ... ( wyjątki : Diablo II , Original War ) reszte w co gram to jedynie dla zabawy i tak ma być
Napisano 11 czerwca 2006 - 11:55
Original War ..... o tak :!: zapomnaiem napisać.... !! Zajebis** gra !! trochę starowata ale extra.... normalnie polecam każdemu...., genialnie spolszczona, świetna fabuła,przechodziłem ją chyba ze 20 razy, za każdym razem odkrywając coś nowego i kończąc gra w inny sposób....! Poprostu świetna !! Decybel dobrze że ją wspomniałeś...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych