Skocz do zawartości

D3 Intro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1853 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Opes

Opes

Lld Sekcja

• Moderator
  • 2191 postów
  • GG 9119768
  • LocationPno
  • d2jsp Opes
  • Konto D2 Scire-Fectum
  • Battle.Tag: Opes#2640
kozak :D

Dołączona grafika

meto

meto

Administrator

• Administrator
  • 428 postów
Zawsze uważałem, że Blizzard powinien konkurować z studiami filmowymi, jednak porównując do dostępnych wcześniej materiałów samo intro nie zaskakuje niczym, mimo ciągle bardzo wysokiego poziomu.

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1853 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Ja zaś myślę, że scena ataku niebios na piekło + ta muza to mistrzostwo świata. Ale fajnie by było, gdyby intro było nieco dłuższe, fakt.

Tak, dla porównania (skupmy się na kwestii fabuły tych filmików):

Budzą się demony. 'Nuff said

A tu ciekawie, tajemniczy wędrowiec przychodzi do pijaczyny w przytułku, który opowiada o tym, jak zobaczył, jak mroczny wędrowiec zrobił rozróbę w knajpie

W intrze do D3 widzimy wojnę piekła z niebiosami, Caina, który martwi się bardziej o swoje notatki, niż życie, Leę i tajemniczy meteor, który zrobił dziurę w katedrze.

Szczerze mówiąc jara mnie pokazanie ponownie Katedry, wiem też, że będziemy w I akcie udawać się w tamte rejony - podoba mi się taka retrospekcja. Ale gdyby intro pokazało jeszcze na przykład barbarzyńcę (zgodnie z historią, zabójcę trójcy), który przybywa w owym czasie do New Tristram, to byłbym kontent. A tak jestem umiarkowanie zadowolony, ale mam nadzieję, że jeszcze dużo zobaczymy w filmikach w samej grze.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych