ile moze byc warty w runach oczywiscie ladder
Napisano 05 grudzień 2011 - 07:25
http://forums.d2jsp....=59522056&f=170
przelicz sobie jest podana cena za ist i za sc
btw swiezy temat na jsp i dawno nie widzialem cennika ladder
przelicz sobie jest podana cena za ist i za sc
btw swiezy temat na jsp i dawno nie widzialem cennika ladder
Napisano 05 grudzień 2011 - 23:11
myślę na na bn ciężko ci to będzie sprzedać za więcej niż ber ( i co do tego też mam pewne wątpliwości )
a swoją drogą escek jest zacny
może warto w przypadku takich fajnych trofeów dogadać się z kimś kto handluje na jsp.
sprzedać to tam i tam też kupić runy - moim zdaniem bardziej opłacalne
cennik przesłany prze Kajmana jest bardzo super ( sam się z niego wiele nauczyłem ) - problemem jednak jest znaleźć kupca który będzie chciał tyle zapłacić.
w odniesieniu do run jest tak jak tam napisali, z torchami podobnie. z itemami, skilerami ( szczególnie tymi niszowymi - czyli wszystkimi innymi niż light i pc ) jest już bardzo różnie. ostanio wystawiałem dwa ele sk 28 life, po kilku bumpach spuściłem cenę do 12 fg za obydwa ( nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował ). na szczęście udało mi się sprzedać na bn - cena jaką uzyskałem nie powaliła mnie na kolana i była daleka od tej podanej w cenniku.
cenniki cennikami, a i tak w dużej mierze zależy to trafienia w kupca.
loteria ( piszę to z perspektywy swojego skromnego doświadczenia
)
a swoją drogą escek jest zacny
może warto w przypadku takich fajnych trofeów dogadać się z kimś kto handluje na jsp.
sprzedać to tam i tam też kupić runy - moim zdaniem bardziej opłacalne
cennik przesłany prze Kajmana jest bardzo super ( sam się z niego wiele nauczyłem ) - problemem jednak jest znaleźć kupca który będzie chciał tyle zapłacić.
w odniesieniu do run jest tak jak tam napisali, z torchami podobnie. z itemami, skilerami ( szczególnie tymi niszowymi - czyli wszystkimi innymi niż light i pc ) jest już bardzo różnie. ostanio wystawiałem dwa ele sk 28 life, po kilku bumpach spuściłem cenę do 12 fg za obydwa ( nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował ). na szczęście udało mi się sprzedać na bn - cena jaką uzyskałem nie powaliła mnie na kolana i była daleka od tej podanej w cenniku.
cenniki cennikami, a i tak w dużej mierze zależy to trafienia w kupca.
loteria ( piszę to z perspektywy swojego skromnego doświadczenia

Napisano 06 grudzień 2011 - 01:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry