Mam pytanie do tych co grają w nowym ld, jak oceniacie drop run ( mam na myśli tych od pul wzwyż ) w nowym sezonie. W poprzednim sezonie blizz zwiększył drop i sypały się zauważalnie lepiej w stosunku do poprzedniego sezonu. W tym sezonie gram trochę paladynem i sorc i w moim odczuciu jest regres. Jestem ciekawy jak to wygląda u was ?
Napisano 16 grudzień 2011 - 14:55
odkopie temat
mam takie wrazenie ze runki te wyzsze zaczynaja duzo lepiej leciec jak sie przekroczy 90 lvl i czym wyzszy lvl tym jest ich wiecej
wiem ze powinna byc to herezja ale sie potwierdza (moze przez to ze postac lepeij bije) a teoretycznie nie powinno to zalezec od lvl postaci
mam takie wrazenie ze runki te wyzsze zaczynaja duzo lepiej leciec jak sie przekroczy 90 lvl i czym wyzszy lvl tym jest ich wiecej
wiem ze powinna byc to herezja ale sie potwierdza (moze przez to ze postac lepeij bije) a teoretycznie nie powinno to zalezec od lvl postaci
Napisano 16 grudzień 2011 - 16:14
Mi juz kilka hrs wypadlo z 4 vexy jah 2x sur gule z 6 czesto z hrabiny isty z 30 mal 20+umy 60+ puls
http://bramkarze.pl/forum/ <-- Zapraszam na forum ;)
Napisano 17 grudzień 2011 - 13:41
Użytkownik kayman dnia 16 grudzień 2011 - 14:55 napisał
odkopie temat
zgadzam się, też coś takiego zauważyłem
podobnie jest z itemami typu np Andy Face ( o wysokim level req )

Napisano 22 grudzień 2011 - 23:06
ja zebralem juz komplet, wlacznie z zod z dia, w zeszlym ladder mimo ze mialem duzo runek to nie udalo mi sie zlalezc samemu jah a w tym juz 2
na moje diarun > baalrun jezeli chodzi o runki
ale zaje lokalizacja na runy i przedmioty pod rw to kazamaty z nastawieniem na otwieranie skrzynek (assa wiec z clawami najlepsza bo otwiera wszystkie bez kluczy)
pozdr
na moje diarun > baalrun jezeli chodzi o runki
ale zaje lokalizacja na runy i przedmioty pod rw to kazamaty z nastawieniem na otwieranie skrzynek (assa wiec z clawami najlepsza bo otwiera wszystkie bez kluczy)
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Do góry