czy tylko ja mam tak na classicu?
2 x w ciagu ostanich 30 minut byl rollback, prosze o potwierdzenie jezeli ktos mam problemy z bn
Napisano 10 styczeń 2011 - 18:19
jak grałem na classicu ( ld ) to też mnie to prześladowało - stosunkowo częściej niż na rozszerzeniu. był to praktycznie jedyny powód z jakiego traciłem exp.
dziwiło mnie to tym bardziej że serwery są wyjątkowo słabo obciążone - zazwyczaj kilka otwartych gier ( bardzo mało graczy ).
tłumaczyłem sobie że to wszystko przez te pakistańskie serwery - blizzard już chyba nie chce specjalnie inwestować w classic.
szkoda, bo classic w swojej zdecydowanie czystszej formie daje dużo przyjemności z gry - nie ma tak dużej dostępności cennych itemów, trzeba się trochę pomęczyć.
dziwiło mnie to tym bardziej że serwery są wyjątkowo słabo obciążone - zazwyczaj kilka otwartych gier ( bardzo mało graczy ).
tłumaczyłem sobie że to wszystko przez te pakistańskie serwery - blizzard już chyba nie chce specjalnie inwestować w classic.
szkoda, bo classic w swojej zdecydowanie czystszej formie daje dużo przyjemności z gry - nie ma tak dużej dostępności cennych itemów, trzeba się trochę pomęczyć.

Napisano 10 styczeń 2011 - 21:32
Cytat
calssic jest fajny tym bardziej ze jest łatwiejszy od lod i można nawet na slabych itemach pograc jak ktos ma wieksze wymagania to już to tylko jego sprawa
Opi, imo classic jest trudniejszy niz LoD
Grywalem swego czasu bez dodatku i nie bylo tak kolorowo
Napisano 10 styczeń 2011 - 21:36
Użytkownik Opes dnia 10 styczeń 2011 - 19:39 napisał
calssic jest fajny tym bardziej ze jest łatwiejszy od lod i można nawet na slabych itemach pograc jak ktos ma wieksze wymagania to już to tylko jego sprawa 
i tu sie zgodze z siergiejem bo robilem ostatnio im cl rusha i nie bylo tak latwo jak myslalem
nie liczac wpadki z demonologiem poszlo w miare ale robienie csa to juz masakra

Napisano 10 styczeń 2011 - 22:49
Użytkownik Sierg dnia 10 styczeń 2011 - 21:32 napisał
Opi, imo classic jest trudniejszy niz LoD 
wiesz ja na classicu szukalem itemów elitarnych bo myślałem że bez tego nie da sie grać a tu patrze jakies low itemki na soso zalozone i ona smiga rush normalnie naprawde bylem z szokowany ze tak mozna

Napisano 11 styczeń 2011 - 01:43
wlasnie robie soske
bedziecie mieli do rushowania jak spadnie na nld imysle ze bedzie niezle wyposazona
btw wymylslilem sobie taki item setup na classic dla casterow
helm 3 sox 2 x szafir 1 x rubun
angelic zbroja 2 x ring i amu --> 1 all + 105 hp + 50 mana + 12 hp reg + 50 fire res + 10 dex 20 obrazenia na mane 100 mf
i w razie klopotu 1.4 k ar
bron ta klinga 50 fcr + 50 mana + 10@ res
tarcza 3 sox 3 x brylat - 57 @ res
rekawice bloodfisty - 40 hp + 30 fhr
pasek rare fhr resy i co tam dadza
buty rare frw i jak wyzej
te ostatnie rare z resami wszystkimi oprocz fire bo ten zalatwil angelic
taki zestaw sprawdzil sie na hammerku a teraz sprawdza sie na sosce, drogo nie jest w zasadzie wszystko mozna znalezc samemu
hammerkiem i bonnerkiem mozna przejsc cala gre samemu, soska juz gorzej
pozdr
btw wymylslilem sobie taki item setup na classic dla casterow
helm 3 sox 2 x szafir 1 x rubun
angelic zbroja 2 x ring i amu --> 1 all + 105 hp + 50 mana + 12 hp reg + 50 fire res + 10 dex 20 obrazenia na mane 100 mf
bron ta klinga 50 fcr + 50 mana + 10@ res
tarcza 3 sox 3 x brylat - 57 @ res
rekawice bloodfisty - 40 hp + 30 fhr
pasek rare fhr resy i co tam dadza
buty rare frw i jak wyzej
te ostatnie rare z resami wszystkimi oprocz fire bo ten zalatwil angelic
taki zestaw sprawdzil sie na hammerku a teraz sprawdza sie na sosce, drogo nie jest w zasadzie wszystko mozna znalezc samemu
hammerkiem i bonnerkiem mozna przejsc cala gre samemu, soska juz gorzej
pozdr
Napisano 11 styczeń 2011 - 09:37
Użytkownik kayman dnia 11 styczeń 2011 - 01:43 napisał
wlasnie robie soske
bedziecie mieli do rushowania jak spadnie na nld imysle ze bedzie niezle wyposazona
my już mamy taką soso od dawna
powiem ci że ciekawa budowa postaci w sumie hełmik 3sox to bardzo bobre i tanie rozwiązanie taki chełmik 10fhr 60life adds 1sox (perf rubin) to kosztuje 50-100fg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry