dziś ide się upić
Prawo jazdy
Napisano 03 grudnia 2010 - 12:29
dziś ide się upić

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!
Napisano 03 grudnia 2010 - 13:49

Napisano 03 grudnia 2010 - 14:12
ja szczerze mowiac jak skonczylem jazdy okolo rok temu to przez cala zime nie chcialem sie zapisywac na egzamin
zapisalem sie na wiosne i za 2 razem sie udalo.
i nie martw sie ze zdales za 7 razem, moj kumpel pare dni temu oblał 8 albo 9 teorie
to jest wyczyn ^^

Napisano 03 grudnia 2010 - 14:27
byłem już zalamany ni diabla nie moglem zdac tego prawka ale jednak udało sie

Napisano 03 grudnia 2010 - 14:58
Pajacyk, Polskie Serce, Okruszek, Habitat, Spełniaj marzenia, Wyklikaj Żywność
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 03 grudnia 2010 - 15:04
ja teorie robilem 3 razy
pierwszy raz nie nauczylem sie za drugim zdałem ale mineło pół roku i musiałem trzeci raz zdawać
powiem to co czuje że w warszawie egzaminują same mendy 2 błedy i out a w skierniewicach miałem cyka robilem blędy ale dało rade ale też myślałem że nie zdam bo w wawie już bym nie zdał

Napisano 03 grudnia 2010 - 15:36
co do egzaminatorow to powiem ci ze wszyscy mowia ze same ch... ale ja trafilem 2 razy na tego samego kolesia i byl spoko. fakt, za pierwszym razem mnie oblal ale za 2 razem jezdzilem jakies 20 minut bo sam powiedzial ze jezdzic potrafie, tylko pozaliczac co trzeba i do domu. teoria ofc za 1 razem 0 bledow <lans>

Napisano 03 grudnia 2010 - 15:50
gratuluje
![]()
teraz opes przyjedz do mnie
tylko to będzie bez sensu przyjade samochode i nawet piwka sie nie napije xD
btw jaka miejscowość?
no wy tam w wawie macie tramwaje i inne cuda niewidy, nie wiem czy bym sobie poradzil tak latwo
dobrze ze mieszkam w malym miasteczku
100tys mieszkancow i 3 ronda a do tego malo gdzie odsniezane ulice i egzaminy nie parkuja jak nie ma gdzie
![]()
co do egzaminatorow to powiem ci ze wszyscy mowia ze same ch... ale ja trafilem 2 razy na tego samego kolesia i byl spoko. fakt, za pierwszym razem mnie oblal ale za 2 razem jezdzilem jakies 20 minut bo sam powiedzial ze jezdzic potrafie, tylko pozaliczac co trzeba i do domu. teoria ofc za 1 razem 0 bledow <lans>
W wawie jest troszke inna kultura jazdy.
wszyscy narzekają ale zobacz w wwa 6razy i nie mogłem zdać a w skierniewicach 1 raz i jest prawko czym to sie ma?

Napisano 03 grudnia 2010 - 17:01
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Napisano 03 grudnia 2010 - 17:07
Gratuluje btw.
Napisano 03 grudnia 2010 - 19:16
Napisano 03 grudnia 2010 - 21:12
Co do liczby dopuszczalnych błędów to chyba wszędzie jest taka sama: jeden z zaliczonych do jakichś tam i przesiadka lub należy popełnić 2 "mniej ważne" aby nie zdać . Co do egzaminatorów to pierwsze radziłbym szukać błędów w swojej jeździe a nie od razu "bo egzaminator to czy tamto". Sam zdawałem 4 razy wiec nie wróże z fusów.
A na placu manewrowym można się porządnie uśmiać jak ludzie palą opony ruszając pod górkę. I to konkretnie palą czasami.
Napisano 05 grudnia 2010 - 00:11
KLIKASZ -> POMAGASZ!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych